Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya senin düşündüün gibi iş sorunu falan değil. 6 yıldır tanıyom ben bilmez miyim onu. benim dışımda birşey olsa zten anlardım. kesin gene bozuk birşeye susarak çözüyo beyim. en son bu suspus surat oyununun altından annesi ıkmıştıç doldurmuş bana karşı söylenmiş gelin aramıyo hal hatır sormuyo ne biçim kız falan filan. yine böyle birşey olmasınjdan korkuyorum. geçen gün yine işyerinde annesi ile bağıra bağıra telefonda konuşuyormuş fitne girdi içime. (iş yerinde ajanım var da ) bir kere de çok sıkıştırınca benden sıkıldığı bu evlilikten bunaldığı gibi birşeyler çıkmıştı bu sefer ne bakalım beklemedeyiz.Aman sende üzüldüğüne değmez ben yeni evliyken eşimde hep sus pus bende çözemedim ne diye?! Sonra kaynana bir gün sohbet ederken kaynanamın eşi işindeki sorunları her gün kaynanaya anlatırmış buda onun stresinden meme kanseri hastalığa yakalanmış, sonra kaynana erkek evlatlarına iş sorununu hanımlarına anlatmamaları tembihlemiş, halen hiç biri anlatmaz ,ben bunu bu şekilde yorumluyorum, bence erkek anlatmaması daha uygun
ya bu sinirli halimle güldürdün beni. at gitsin öyle kolay olsa şimdiye elli kere atmıştım. bu yorumun benim için sakıncası yok ama herkese böyle yazma bence. bu söylediğini çok ciddi alacak saf insanlar var. hele de yaralı duygusal bir kadına bu kadar sivri yorum yapmak bazen kötü olabilir.Ben sana konuşş geç karşına bağır çağır yada usulca konş demicem soğutuyosun kendinden Vs Vss ..
Geçsin bunaları Burda demesi çook kolay ama Boşan derim Eevt Boşan Neden biliormuusun Çok gereksız bi ev aletı halıne gelmiş eşin k.bakma A gitsinn
hemde ne kaçış konuşmaz konuşmaz ben çok sıkıştırınca da olay iyice büyüriletişim kurmadan sorun çözemezsiniz yani sen haklısın canım. kaça kaça hiç biryere varılmaz ki. senin eşin sorun çözme sürecinden kaçıyor gibi geldi bana.
Aranızı kaynananın bozma ihtimali yüksek ah şu kaynanalar, karda gezip izlerini belli etmezler,sinsi ve kıskançlar
Çok zor bir durum gerçekten. Evli değilim, böyle bir şey yaşamadım fakat size bir aile danışmanına gitmenizi öneriyorum. Umarım eşiniz bunu kabul eder.
Başka bir analizde bazı erkekler mükemmel sevgili ama kötü koca olurlar
aile danışmanı için çok yalvardım ama kabul etmiyor ne yazık ki...
aile danışmanı için çok yalvardım ama kabul etmiyor ne yazık ki...