bana bir yol gösterin

Aman sende üzüldüğüne değmez ben yeni evliyken eşimde hep sus pus bende çözemedim ne diye?! Sonra kaynana bir gün sohbet ederken kaynanamın eşi işindeki sorunları her gün kaynanaya anlatırmış buda onun stresinden meme kanseri hastalığa yakalanmış, sonra kaynana erkek evlatlarına iş sorununu hanımlarına anlatmamaları tembihlemiş, halen hiç biri anlatmaz ,ben bunu bu şekilde yorumluyorum, bence erkek anlatmaması daha uygun

Ben sana konuşş geç karşına bağır çağır yada usulca konş demicem soğutuyosun kendinden Vs Vss ..
Geçsin bunaları Burda demesi çook kolay ama Boşan derim Eevt Boşan Neden biliormuusun Çok gereksız bi ev aletı halıne gelmiş eşin k.bakma A gitsinn

Aman sende üzüldüğüne değmez ben yeni evliyken eşimde hep sus pus bende çözemedim ne diye?! Sonra kaynana bir gün sohbet ederken kaynanamın eşi işindeki sorunları her gün kaynanaya anlatırmış buda onun stresinden meme kanseri hastalığa yakalanmış, sonra kaynana erkek evlatlarına iş sorununu hanımlarına anlatmamaları tembihlemiş, halen hiç biri anlatmaz ,ben bunu bu şekilde yorumluyorum, bence erkek anlatmaması daha uygun
yok ya senin düşündüün gibi iş sorunu falan değil. 6 yıldır tanıyom ben bilmez miyim onu. benim dışımda birşey olsa zten anlardım. kesin gene bozuk birşeye susarak çözüyo beyim. en son bu suspus surat oyununun altından annesi ıkmıştıç doldurmuş bana karşı söylenmiş gelin aramıyo hal hatır sormuyo ne biçim kız falan filan. yine böyle birşey olmasınjdan korkuyorum. geçen gün yine işyerinde annesi ile bağıra bağıra telefonda konuşuyormuş fitne girdi içime. (iş yerinde ajanım var da ) bir kere de çok sıkıştırınca benden sıkıldığı bu evlilikten bunaldığı gibi birşeyler çıkmıştı bu sefer ne bakalım beklemedeyiz.
Ben sana konuşş geç karşına bağır çağır yada usulca konş demicem soğutuyosun kendinden Vs Vss ..
Geçsin bunaları Burda demesi çook kolay ama Boşan derim Eevt Boşan Neden biliormuusun Çok gereksız bi ev aletı halıne gelmiş eşin k.bakma A gitsinn
ya bu sinirli halimle güldürdün beni. at gitsin öyle kolay olsa şimdiye elli kere atmıştım. bu yorumun benim için sakıncası yok ama herkese böyle yazma bence. bu söylediğini çok ciddi alacak saf insanlar var. hele de yaralı duygusal bir kadına bu kadar sivri yorum yapmak bazen kötü olabilir.
benimkine gelince boşanma düşüncesi çooook geçiyo kafamdan. bazen seviyormuyum diye bile düşündüm. sevmesem bile belki de acıma, garip bir merhamet anlatamadım da bir arada tutan birşey var bizi. dile getirmek zor bitirmek zor. o evliliğin ilk yıllarındaki büyük olayları yaşasak mesela hiç gözünün yaşına bakmam biter bu iş. ama artık daha bir sakin, ailesi ile de pek bulaştırmıyo beni.

iletişim kurmadan sorun çözemezsiniz yani sen haklısın canım. kaça kaça hiç biryere varılmaz ki. senin eşin sorun çözme sürecinden kaçıyor gibi geldi bana.

Aranızı kaynananın bozma ihtimali yüksek ah şu kaynanalar, karda gezip izlerini belli etmezler,sinsi ve kıskançlar

iletişim kurmadan sorun çözemezsiniz yani sen haklısın canım. kaça kaça hiç biryere varılmaz ki. senin eşin sorun çözme sürecinden kaçıyor gibi geldi bana.
hemde ne kaçış konuşmaz konuşmaz ben çok sıkıştırınca da olay iyice büyür
Aranızı kaynananın bozma ihtimali yüksek ah şu kaynanalar, karda gezip izlerini belli etmezler,sinsi ve kıskançlar

ah ah 900 km den de girecek ille aramıza. evliliğin ilk yıllarında ayrılıyorduk onun yüzünden nerede ise hala ders almadı anlaşılan. neyse günahını almayayım belki o değildir onun günahı çekilmez ağır gelir.

ben şimdi gideyim bir saat sporumu yapayım duşumu alayım kafamda sakinleşsin alacam sonra onun ifadesini.beyefendi bizi çekici bulmuyoda artık zayıflamaya çalışıyorum bir yandan. öyle doluyum ki kızlar yaz yaz bu sayfalar yetmez. neler yaptı bunlar bana. ruh hastası oldum resmen...

peki iyi olduğunuz dönemlerde eşin nasıl??
o dönemlerde ona beklentilerini anlatmaya çalışsan.

Çok zor bir durum gerçekten. Evli değilim, böyle bir şey yaşamadım fakat size bir aile danışmanına gitmenizi öneriyorum. Umarım eşiniz bunu kabul eder.

iş yerinde ajanın nasıl oluyor kız bi alemsin:))) keşke bnmde bi ajanım olsaydı çoook isterdim:1::1:sanırım erkekler hep aynı senin moralinin sıkkın olmasını istemiyorlar karşılarında her zaman dinç güleryüzlü sağlıklı sıhhatli pozitif vs vs eşleri olsun istiyorlar bnm eşimde öyle bazen cnmın sıkkın olduğunu biliyor yada mutsuz olduğumu imada bulun offf de puf dee hiiiiç umursamaz hoş bende içime atıyorumda:s ona desem basit şeyler kavgamı istiyorsun falanda filan.. anlayacağın anlaşılmayı çok bekleme cnm yaaa:27:

Çok zor bir durum gerçekten. Evli değilim, böyle bir şey yaşamadım fakat size bir aile danışmanına gitmenizi öneriyorum. Umarım eşiniz bunu kabul eder.

ya cnm bizim krolar gitmez öyle danışmana manışmana :)))) ( minnoşum özürr kro dediğim için ama öylesiin)

Başka bir analizde bazı erkekler mükemmel sevgili ama kötü koca olurlar

Başka bir analizde bazı erkekler mükemmel sevgili ama kötü koca olurlar

yaniiiiiiiiiiiiiiiii:) katılıyorum.omların istediği mükemmellik çok güzel yemek yapan ewini tertemiz tutan derli toplu bi ew hanımı güzel zevkli alımlı bi eş ailesine mahçup etmeyecek ailesinin her dediğini yapacak anlayacağın ailelsiyle hiçbir zaman karşıkarşıya getirmeyece ayrıca yatatada süper olacak:))falan falan falannnnnnnnnn zeki çalışkan atik pratik ya anlayacağın makina olacan yoksam hemencecik sıkılırlar

canım benım bende aynı derten yakınıyodum hep benimkide aynı benimkini bir farkı var o başka kızlarla konuşuyo ben yerime ben konuşunca beyefendi bana dırdırcı diyo..pis yalancı keşke çıkarabilsem hayatımdan bıktım artık..

canım seni okdar iyi anlıyorum aynı dert bende de var şuan , yıllık evliyim bende ve son 8-9 ay bana zehir oldu derdin ne anlat diyorum yok bişey diyo var bak ben senn eşinim anlat bana diyorum surat iki karış yok bişey dedim sana başiımı şişirme boş şeylerle diyo. sonunda kavga ediyoruz adam basıp gidiyo. ahhh ahhhhh allah yardımcımız olsun en diyeyim

ah be güzelim sana yol göstere göstere bi hal olduk burda :)
senin koca umutsuz vaka..
bence sen, o seni farkedinceye kadar o yokmuş gibi davran.
noluyo desin. belki kaybolan ilgiyi geri çekmek için o sana yanaşmaya başlar.

aile danışmanı için çok yalvardım ama kabul etmiyor ne yazık ki...

benim eşim nişanlıyken bunu yapıyordu...gelirdi yanıma surat 5 karış ne oldu ses yok bir sordum iki sordum baktım dahada bi gizeme bürüyor kendini amann be senlemi uğraşcam dedim ve tam 1 sene suratı asıkken ne sordu ne ettim umursamadım hiç...bu 1 senenin sonunda bigün ne dese beğersiniz...hiç sormuyosun aşkım senin canını sıkan ne diye niye hiç merak etmiyosun dedi...bende hayatım anlatılıcak bişey olsa sen bana anlatırsın zaten dimi niye seni sıkıyımki bu konuda dedim..ahh ahh demez olaydım :1: şimdi 6 aylık ewliyiz gece çalışır ve her sabah gelir gelmez beni uyandırıp aşkım gece işyerinde ne oldu biliyomusun aşkım akşam ne odu biliyomusun diye anlatır oldu herşeyi...bence kendi haline bırakın erkekler bizler kadar olgun olamayabiliyolar bazen sordukça üstüne düştükçe kaçıyolar hiçbişey yokmuş gibi dawranın suratını görmezden gelin elbet bigün anlatmak paylaşmak ister hayat arkadaşıyla..

hey allahım yaa :)) demekki bi tek ben değilim kocasından yakınan. ben 2 3 ay oldu işten ayrılalı.maddi açıdan daraldık.bide benim psikolojim bozuldu.bide bide bunların üstüne eşimin yerleri süpüren suratı ve konuşmaması beni çileden çıkarıyo.kendimi zaten işe yaramaz mahluk gibi hissediyorum.eşimde konuşup paylaşmıyo hiçbişeyini.iyicene bunaldım.soruyorum söylemiyo.bişey anlatıyorum ağız burun kıvırıyo.devamlı tartışma devamlı kavga.sıkıldım artık.çocuğum olmasaydı 1 dkbile düşünmez çeker giderdim.dayanamıyorum artık.öldürüyo bu adam beni:( gençliğim çürüyecek valla:((((((((((((((((((8

Back
X