kızlar bilenler bilir kızım 3,5 yaşında ve ben 1 yıldır çalışma hayatına tekrar döndüm,kızıma annem bakıyor,annemlerin evi sobalı ve diğer odalar aşırı soğuk olduğu için annem haftaiçi bende kalıp bakıyor kızıma,babama da gel sende kal bizde diyorum ama kendi evimden başka yerde rahat edemiyorum deyip kalmıyor evde tek kalıyor,bu arada annem ve babam 62 yaşlarındalar yani gençte değiller,
işe tekrar dönmemin sebebi bir ev aldık ve 1-2 yıl çalışmam gerekiyor,borçları biraz toparlayalım işten ayrılcam tekrar ama 1 yıla daha ihtiyacım var
benim canımı yakan babamın evde yalnız kalması
kızımı kreşe versem kreşe ayıracak paramız yok maelsef
kızıma annem kendi evlerinde baksa zaten en ufak şeyde hasta oluyor kızım korkuyorum ,ateşli havale geçirmişti tekrar yaşamaktan korkuyorum gözümden sakınıyorum
babam bize gelip kalmıyor
offf yaz gelse annem kendi evlerinde bakacak az kaldı yaza biliyorum ama kendimi çok suçlu hissediyorum
babam kalkıp kendi sobasını kendi yakıyor 5 gün tek başına yaşıyor,arabamız olsa annemi her sabah alır akşam bırakırız ama o da yok
babama eziyet ediyormuşum gibi geliyor,çok üzülüyorum bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulacağım
işe tekrar dönmemin sebebi bir ev aldık ve 1-2 yıl çalışmam gerekiyor,borçları biraz toparlayalım işten ayrılcam tekrar ama 1 yıla daha ihtiyacım var
benim canımı yakan babamın evde yalnız kalması
kızımı kreşe versem kreşe ayıracak paramız yok maelsef
kızıma annem kendi evlerinde baksa zaten en ufak şeyde hasta oluyor kızım korkuyorum ,ateşli havale geçirmişti tekrar yaşamaktan korkuyorum gözümden sakınıyorum
babam bize gelip kalmıyor
offf yaz gelse annem kendi evlerinde bakacak az kaldı yaza biliyorum ama kendimi çok suçlu hissediyorum
babam kalkıp kendi sobasını kendi yakıyor 5 gün tek başına yaşıyor,arabamız olsa annemi her sabah alır akşam bırakırız ama o da yok
babama eziyet ediyormuşum gibi geliyor,çok üzülüyorum bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulacağım