• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana biraz ablalık yapar mısınız? :)

sevilmenin tipinle alakası yok.
ben 164 boyundayım...
50 kilo kuru kemik oldum seven çıkdı...
60 kilo kasli sportik fit oldum....seven cikdi
62 kilo nişanladım...ve şimdi 74 kilo oldum.

seni seven insan zaten sever... kilonu boyunu kim takar?

sevilmenin tipinle alakası yok.
ben 164 boyundayım...
50 kilo kuru kemik oldum seven çıkdı...
60 kilo kasli sportik fit oldum....seven cikdi
62 kilo nişanladım...ve şimdi 74 kilo oldum.

seni seven insan zaten sever... kilonu boyunu kim takar?
Öyle ama bu devirde karakter ise yaramiyor gibi geliyor bana mutluluklar dilerim sizeee :)

Kac yasındasın sorusuna 25 dedigimde karsımdaki insanların birden gözlerini büyütmesini ve şaşkınlık ifadelerini keşke bir fotoda ölümsüzleştirebilsem :KK70: yanii anlıcanız üzere ben aşırı minyon ve bana göre çirkin biriyim :p ne kadar bana tatlı da deseler böyle bir erkeğin bana aşık olacağını zannetmiyorum ki zaten öyle de oldu.. şeytan tüyü yok işte öyle havalı mavalı değil tam tersi yüzünden iyilik narinlik hassaslık akan bir kızım (ıyy ne itici) bu yaşıma kadar doğru dürüst samimi ve beni seven birisiyle karşılaşmadım. (evet çok erken henüz ama insan sevilmek istiyor işteee lanet olası duygular :KK70: ) aaa bir de şu Seviyorum seni diyenler oldu bana tabii kiii ama nasıl bir büyük aşk duydularsa bana karşı :KK70: başkasını bulunca ya evlendiler ya da gittiler.. anlicanız "çooooookkkk sevildim" -.- hahaha vallahi bazen Allah korumuş diye şükürler etsemde diğer yandan neden böyle oluyor diyorum.. bana karşı adeta korkuyorlar adım atmaya ve sevmeye gibi geliyor bana.. bide ben hassas oldugum için sevmeyi sevilmeyi çok isterdimde ama işte nasip galiba.. sizce benide seven olur mu tipime bakmadan? Kesin olur bu seferde onu ben beğenmem -.- yani bende bilmiyorum nası çekerim acaba istediğim gibi birini hayatıma? Sessiz sakinim yapı bakımından tam ideal karakter özellikleri birisini çekmek için dermişim tabii orası ayrı konu :KK70: ahaha cok iyi geldi ya yazmak sizlerle paylaşabilmek..inş iyi yorumlarda okurum.. öptüm hepinizii
Hahahahah sen 25mişsin.Ben 30 yaşındaym.2 sene önce marketlerde kimlik soruyorlardı.Beni gören 21-22 diyor.Yaşımı soylediğimde herkes ŞOK.Velasılkelam minyonluk iyidir:)

Back
X