Yaklaşık bir yıldır bakurumuzu yatıramıyoruz(gerçi evlendiğimizden buyana düzenli yatırmıyoruz hiç )o yüzden dr da gidemiyordum,bir arkadaşım aile hekimine git yardımcı olur demişti,bugün gittim,neyiniz var dedi sinirliyim,öfkeliyim dedim tak bana ilaç yazdı ,sorduğu tek şey "başka bir ilaç kullanıyormusunuz" oldu.Neyse eşime gittim yanımda ilaç alacap para bile yok alırmısın diye,bunu sonra alalım annenin üzerine yazdıralım olduBelki diyeceksiniz alınganlık yapıyorsunuz diye..Doğrudur hassas birisiyim ve şu sıralar dahada alınganım sanki esim hiç beni önemsemiyor değer vermiyor gibi hissediyorum..ki bunu hissetmem için birçok şey yaşamışlığım var
Evet canım bitecek ama ben şimdiden bitmiş durumdayım,evlendik evleneli sürekli bir borc içindeyiz ve bu borcumuz hiç bitmeyecek sanki,bu arada borç içindeyken evimize aldığımız bir iğne yok,şuan herşeye ihtiyacımız var ama alamıyoruz,mesela yatağımız değişecek yıllardır sabah bel ağrısıyla uyanıyoruz,çocukların ranzasını bile yakın dostumuz verdi biz kullanmıyoruz,ele vereceğimize size verelim diye..Çok doluyum çokSon günlerde açılan konular neredeyse aynı,
Yani buradada bencil, inatçı agresif bir koca
Ne oldu bu kocalarımiza anlamadım
Sıcak havalar mahvetti adamları, tatile gidemeyenler bunaldılar:)
Biraz maddi olarak sıkışmış ben sinirini buna bağlıyorum,
Onceden böyle degildi demişsin,
umarım Hersey yoluna girer canım
Unutma ağlamak çare olmuyor, hersey olacağına varır...
Teşekkürler canım,keşke dediğiniz gibi sarılabilsek ama biz sürekli birbirimizi yiyoruzCanim gecim SIKINTISI malesef böyle en güzel evlilikleri bile yipratabiliyor.
Esinizde ayni sizin gibi bunalmis iyice.
Krediniz bitecek birgün Allahin izniyle, Allah yardimciniz olsun.
Yalniz bu olanlar Cocuklarinizin sucu degil, onlara karsi daha bir sabirli olmaya calisin.
Zaten hersey gelip gecici, en kiymetli varliklarimiz, hazinemiz evlatlarimiz.
Onlara hissettirmeyin kötü zamanlarinizi.
Tekrardan Allah yardimciniz olsun.
eşinizin sinirli,strestliolmasının nedeni bahsettiğiniz gibimaddi sıkıntı içerisinde olması ve borçlarını ödemeyemediği..haliyle sıkıntısı sizlerede yansımış durumda..Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda ferahlığa çıkarsınız,bereketli işleri olur inşallah eşinizin..üzülmeyin her derdin,sıkıntının ardından güzellikler meydana gelir.sabredin.bu süreçte ihtiyacınız olan birbirinize daha sıkı sarılmak olmalı..birde uzmandan yardım almanız sizler için iyi olur..depresyonda olma ihtimaliniz çok yüksek.allah acil şifalar,güzellikler ve mutluluklar versin..
Para verdigi zaman size değer veriyormu olacak?
Biraz alınganlıktta var sizde, haplarda öyle 5..10 lira degilki esinizde kendisine göre haklı
alinganlik yapmayın eşinize bu maddi konuda destek olmalısınız,
Unutmayın her cefanın bir sefası olur derler..
önemsemediğinden değil,sıkıntıdan..ne olur şu zamanlarda birbirinize alınmayın,destek olun..sizin düşüncelerinizin aynısı eşinizdede geziniyor..Allah yardımcınız olsun..geçecek bugünlerde mazide kalacak,yeterki birbirinizden desteği,öpücüğü,sarılmayı,sevgiyi eksik etmeyin..
Maddi sıkıntı çoğu erkeği çok gerer canım.
Bende önemsemediğini düşünmüyorum.
Maddi sıkıntı gelecek kaygısı çocukların geleceği vs erkek bu konuda kendini yetemiyor hissedince sinirli ve agresif olur.
Biraz sabredersen bu sıkıntı geçince düzelir inşallah.
Siz de çalışsanız ? Böyle bir imkanınız yok mu :26:
ne olur biraz sabredin,şu dünyada kimi zaman malımızla kimi zaman sağlığımızla kimi zaman evlatlarımızla sınanacağız,sizinki de böyle bir sınavmış,demesi zor ama başka yapacak birşey var mı sizce ,bakın kuran da ne diyor; 'Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!'
birkere sakin ol agresif bayan iticidir yumuşak tatlı diili davranmayı dene evlilik huzurla ilerler sende huzuru bulsun eşin inan daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?