Bana biraz moral verirmisiniz?Çok ihtiyacım var...

Queen

Benim hala umudum var...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
431
10
318
Nereden başlasam bilemiyorum eşimle 11yıldır evliyiz,son zamanlarda sürekli tartışıyoruz.Zaten kendisi çok muhalefet birisi sağolsun,benim ak dediğime kesin kara demiştir,son bir yıldır maddi sorunlarımızda var,kendisi esnaf ve aylık yüksek bir mebla kredi ödememiz gerekiyor,ee tabi birde evin ihtiyaçları 2 oğlumuz var herşeyin asgarisini alıyorum yiyecek olarak,inanırmısınız kendime çok çok uzun süredir bir tşört bile almamışımdır,çok fazla fedakarlık yapıyorum ama sağolsun hiçbirini görmüyor,hatta tartışmalarımızda sana yetiremedim bile diyor,bende haksızlığa gelemiyorum söylüyorum böyle yapıyorum şöyle fedakarlık yapıyorum,nankörlük yapma diye iş dahada büyüyor..Kaba taslak bukadar aslında eşim sakin biridir ben sinirliyimdir 11yıldır iyi kötü geldik bugünlere ama şuan tanıyamaz haldeyim sürekli agresif sinirli çocuklarıyla benle eviyle hiç ilgilenmiyor desem yalan olmazSon zamanlarda bende sinirsel olarak çok kötüyüm çok gerginim iş yapmak istemiyorum,bazen çoçulara bağırıyorum,bu sever vicdan azabı duyuyorum böğüre böğüre ağlıyorum göğsüme ağrı saplanıyor hiç bir şey yapamıyorum,yani anlayacağınız bu sinir harbinde çocuklarda etkileniyor ve en üzüldüğüm şey onlar,kendi kendimi motive edip herşeyin güzel olacağı düşüncesiyle başlıyorum yeni bir güne ancak bir iki saat sürüyor ve sonrası gerilim ağlama kırızleri

Son günlerde açılan konular neredeyse aynı,
Yani buradada bencil, inatçı agresif bir koca
Ne oldu bu kocalarımiza anlamadım
Sıcak havalar mahvetti adamları, tatile gidemeyenler bunaldılar:)

Biraz maddi olarak sıkışmış ben sinirini buna bağlıyorum,
Onceden böyle degildi demişsin,
umarım Hersey yoluna girer canım
Unutma ağlamak çare olmuyor, hersey olacağına varır...

Canim gecim SIKINTISI malesef böyle en güzel evlilikleri bile yipratabiliyor.
Esinizde ayni sizin gibi bunalmis iyice.
Krediniz bitecek birgün Allahin izniyle, Allah yardimciniz olsun.

Yalniz bu olanlar Cocuklarinizin sucu degil, onlara karsi daha bir sabirli olmaya calisin.
Zaten hersey gelip gecici, en kiymetli varliklarimiz, hazinemiz evlatlarimiz.
Onlara hissettirmeyin kötü zamanlarinizi.

Tekrardan Allah yardimciniz olsun.

eşinizin sinirli,strestliolmasının nedeni bahsettiğiniz gibimaddi sıkıntı içerisinde olması ve borçlarını ödemeyemediği..haliyle sıkıntısı sizlerede yansımış durumda..Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda ferahlığa çıkarsınız,bereketli işleri olur inşallah eşinizin..üzülmeyin her derdin,sıkıntının ardından güzellikler meydana gelir.sabredin.bu süreçte ihtiyacınız olan birbirinize daha sıkı sarılmak olmalı..birde uzmandan yardım almanız sizler için iyi olur..depresyonda olma ihtimaliniz çok yüksek.allah acil şifalar,güzellikler ve mutluluklar versin..

Yaklaşık bir yıldır bakurumuzu yatıramıyoruz(gerçi evlendiğimizden buyana düzenli yatırmıyoruz hiç )o yüzden dr da gidemiyordum,bir arkadaşım aile hekimine git yardımcı olur demişti,bugün gittim,neyiniz var dedi sinirliyim,öfkeliyim dedim tak bana ilaç yazdı ,sorduğu tek şey "başka bir ilaç kullanıyormusunuz" oldu.Neyse eşime gittim yanımda ilaç alacap para bile yok alırmısın diye,bunu sonra alalım annenin üzerine yazdıralım olduBelki diyeceksiniz alınganlık yapıyorsunuz diye..Doğrudur hassas birisiyim ve şu sıralar dahada alınganım sanki esim hiç beni önemsemiyor değer vermiyor gibi hissediyorum..ki bunu hissetmem için birçok şey yaşamışlığım var

önemsemediğinden değil,sıkıntıdan..ne olur şu zamanlarda birbirinize alınmayın,destek olun..sizin düşüncelerinizin aynısı eşinizdede geziniyor..Allah yardımcınız olsun..geçecek bugünlerde mazide kalacak,yeterki birbirinizden desteği,öpücüğü,sarılmayı,sevgiyi eksik etmeyin..

Maddi sıkıntı çoğu erkeği çok gerer canım.
Bende önemsemediğini düşünmüyorum.
Maddi sıkıntı gelecek kaygısı çocukların geleceği vs erkek bu konuda kendini yetemiyor hissedince sinirli ve agresif olur.
Biraz sabredersen bu sıkıntı geçince düzelir inşallah.

Para verdigi zaman size değer veriyormu olacak?
Biraz alınganlıktta var sizde, haplarda öyle 5..10 lira degilki esinizde kendisine göre haklı
alinganlik yapmayın eşinize bu maddi konuda destek olmalısınız,
Unutmayın her cefanın bir sefası olur derler..

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler,allah sonumuzu hayır etsin bakalım,sıkıntısının sebebi maddiyat ve ailesi malesef ailesi bugüne kadar çok çektirdiler ama sağolsun eşim hep kabullendi ve onlara boyun eğdi şimdi şimdi anlıyor bazı şeyleri ve artık hakkını savunmaya çalışıyor ama buseferde ailesi anlamıyorlar esimi kötü olmakla suçluyorlar Evet canım bitecek ama ben şimdiden bitmiş durumdayım,evlendik evleneli sürekli bir borc içindeyiz ve bu borcumuz hiç bitmeyecek sanki,bu arada borç içindeyken evimize aldığımız bir iğne yok,şuan herşeye ihtiyacımız var ama alamıyoruz,mesela yatağımız değişecek yıllardır sabah bel ağrısıyla uyanıyoruz,çocukların ranzasını bile yakın dostumuz verdi biz kullanmıyoruz,ele vereceğimize size verelim diye..Çok doluyum çok
Teşekkürler canım,keşke dediğiniz gibi sarılabilsek ama biz sürekli birbirimizi yiyoruz

Canım alınganım evet hemde şu sıralar daha da fazla,bunu hissetmem içinde gerçekten çok şey yaşamışlığım var,anlatmaya kalksam sayfalar almaz,neyse bahsettiğim ilaç 18tl imiş sordum çünkü,ben dedim zaten, çok yakın tanıdık eczanemiz var eşim onlara sürekli iş yapar,sen al sonra annem gelince(annem şehir dışında ablamın yanında şuan)yazdırırız dediğim halde bana böyle davrandı..Ayrıca ben kendimin farkındayım psikolojim bozuk biliyorum ve çaba sarfediyorum eşime çocuklarıma gergin olmak istemediğim için,ama o bunların farkında değil ona üzülüyorum

Canım teşekkürler iyi dileklerin için,inşallah dediğin gibi herşey mazide kalır

ne olur biraz sabredin,şu dünyada kimi zaman malımızla kimi zaman sağlığımızla kimi zaman evlatlarımızla sınanacağız,sizinki de böyle bir sınavmış,demesi zor ama başka yapacak birşey var mı sizce ,bakın kuran da ne diyor; 'Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!'

Siz de çalışsanız ? Böyle bir imkanınız yok mu :26:

Canım inşallah geçer ve umarım biz daha fazla birbirimizi yıpratmayız /COLOR]

Evet canım bunu bende istiyorum,biz ilçede yaşıyoruz burada özel sektörler çok az veriyor oda en fazla 250 300 gibi ona eşim razı olmuyor,sigorta desen yok üstelik 9yasında ve 2,5yasında iki oğlum var hadi büyük neysede küçük çok hareketli onu bakıcıya versem elimde kalmayacak,ama aof iktisatı bitirdim kpss ye gireceğim inşallah seneye daha iyi hazırlanacağım,yani eninde sonunda çalışacağım inşallah,çünkü evlendiğimde çalışıyordum 7yıldır evdeyim işyerim kapandı iyide bir iş bulamayınca böyle kaldım bende ama çalışma arzum hep var yani
Siz de çalışsanız ? Böyle bir imkanınız yok mu :26:

İnşallah canım Allahım o sabreden kullarından eyler bizide

birkere sakin ol agresif bayan iticidir yumuşak tatlı diili davranmayı dene evlilik huzurla ilerler sende huzuru bulsun eşin inan daha iyi olacak

birkere sakin ol agresif bayan iticidir yumuşak tatlı diili davranmayı dene evlilik huzurla ilerler sende huzuru bulsun eşin inan daha iyi olacak

Ah hep öyle diyorum sakin olacağım diye ama malesef çok çabuk çileden çıkıyorumEvlenmeden önce çok sabırlıydım,çevredekiler hep derdi çok sabırlısın diye,işte zamanında yapılan haksızlıklara sesimi çıkaramıyordum,birike birike sabır yapım malesef kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…