- 21 Ağustos 2009
- 431
- 10
- 318
Nereden başlasam bilemiyorum eşimle 11yıldır evliyiz,son zamanlarda sürekli tartışıyoruz.Zaten kendisi çok muhalefet birisi sağolsun,benim ak dediğime kesin kara demiştir,son bir yıldır maddi sorunlarımızda var,kendisi esnaf ve aylık yüksek bir mebla kredi ödememiz gerekiyor,ee tabi birde evin ihtiyaçları 2 oğlumuz var herşeyin asgarisini alıyorum yiyecek olarak,inanırmısınız kendime çok çok uzun süredir bir tşört bile almamışımdır,çok fazla fedakarlık yapıyorum ama sağolsun hiçbirini görmüyor,hatta tartışmalarımızda sana yetiremedim bile diyor,bende haksızlığa gelemiyorum söylüyorum böyle yapıyorum şöyle fedakarlık yapıyorum,nankörlük yapma diye iş dahada büyüyor..Kaba taslak bukadar aslında eşim sakin biridir ben sinirliyimdir 11yıldır iyi kötü geldik bugünlere ama şuan tanıyamaz haldeyim sürekli agresif sinirli çocuklarıyla benle eviyle hiç ilgilenmiyor desem yalan olmaz
Son zamanlarda bende sinirsel olarak çok kötüyüm çok gerginim iş yapmak istemiyorum,bazen çoçulara bağırıyorum,bu sever vicdan azabı duyuyorum böğüre böğüre ağlıyorum göğsüme ağrı saplanıyor hiç bir şey yapamıyorum,yani anlayacağınız bu sinir harbinde çocuklarda etkileniyor ve en üzüldüğüm şey onlar,kendi kendimi motive edip herşeyin güzel olacağı düşüncesiyle başlıyorum yeni bir güne ancak bir iki saat sürüyor ve sonrası gerilim ağlama kırızleri