- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Sabahtır bu bölumdeki biçok eve baktım .. kendi çevremde vs gordugum butun evlere dikkat ediyorum hepsinde bir amaç var sanki
tek bir noktayı bile boş bırakmamak.. oturma odasının ortasına sehpa, salona ortaya sehpa ..tv unıtelerinin ustu sus eşyaları ile dolu..
bende bayramdan sonra nişanlanacagım inş
Arkadaşlar bunun sebebi nedir herkezin zevki ayrımı gözleri yorulmuyormu?
şık ama sade evler neden yok?
neden banyoya abajur şeklinde şeyler konur?orası ihtiyac yeri değilmidir. sade temiz şık bırakılsa ne olur?Zevkler ve renkler ayrıdır ama sanki boş bırakılan yerler fakirlik gibi bir gorunuse sahip oluyor? tek sebebi bumu yani.. insanlar aa parası yoktu alamadımı diyorlar
Sabahtır bu bölumdeki biçok eve baktım .. kendi çevremde vs gordugum butun evlere dikkat ediyorum hepsinde bir amaç var sanki
tek bir noktayı bile boş bırakmamak.. oturma odasının ortasına sehpa, salona ortaya sehpa ..tv unıtelerinin ustu sus eşyaları ile dolu..
bende bayramdan sonra nişanlanacagım inş
Arkadaşlar bunun sebebi nedir herkezin zevki ayrımı gözleri yorulmuyormu?
şık ama sade evler neden yok?
neden banyoya abajur şeklinde şeyler konur?orası ihtiyac yeri değilmidir. sade temiz şık bırakılsa ne olur?Zevkler ve renkler ayrıdır ama sanki boş bırakılan yerler fakirlik gibi bir gorunuse sahip oluyor? tek sebebi bumu yani.. insanlar aa parası yoktu alamadımı diyorlar
bencede sade ev en güzel evdir
bende hata yapıp zamanında aldım tv sehpası,konsol orta sehpa (hemde kocaman)birde üstüne vitrin
şimdi hangisini eskiciye vereceğimi düşünüyorum
Aynen katılıyorum canım güzel konu.....Hep görüyoruz tamam güzel güzel evler gerçekten ama sonuçta fazlalık dolu....Evlenirken alacağım şeyler az ve öz olacak zaten....Ben çok eşyadan nefret ediyorum.....O parayı daha gerekli şeylere harcamak dururken çok eşyaya gerek yok bana göre de....Ben bıkmışım annemin eşyalarının çokluğundan ve kendi evimi çok çok sade düşünüyorum...Masrafsız gelin diye buna derler
sen bi evlen o zaman görürüz. yine aynı yazıları yazacak msın veya aynı düşüncede olacak mısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?