Ayyy valla cok iyi fikirr ama nerde o cesaret..yolda grsem kskee..aracta gryrmm geneldee ama bir bakisi vrdiii dondugmdee zatn bana bakiyomsss inanamiyrm yâ nsll uzun uzn baktiii ve gulumsedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman tekrar basa sariyoruz
ama ne yapmali?
aşk işte çocugum kocam içerde senin yazdıklarını okuyup beni güldürdün allah senide güldürsün senin yerinde olsam .... onu takip ederim boş anından karşılaşmış muamelesi yaparım ... valla hiç korkma hoşuna gitmiş bu bariz belli çekinme konuş ....
İnss bende gulermm ama calstgi gunler blli dgl bi bakyrm aksam ckiyo karsma bi gundzz.bugn hic beklemedgm ve hicc aklmda yokken cktii karsima..oylee cok baktikii hic sanki daha once bana bu kadar uzunn ve bende seni aryordum bakisi atmadiii napicamm bimiyrmm bnn
Universitede kimseyle sevgili olmadim kimseyi sevememistim tabi talibim coktu ama hic etkilenmiyordum.. son bir sene muhendislikten bi cocuk dikkatimi cekmisti onceleri tesadufen karsilasyorduk onun da beni farkettigini biliyordum ama cekingen biriydi kendi halindeydi mulayim biseyy bn daha havali bi tiptim ama cok etkilenmistim ondan... sonralari sirf onunla karsilasmak icin ayni duraga yuruyordum Ama goz goze gelemiyordum bakmadiginda bakmaya calisyordum .vee okul bitti okadar pismanim ki neden konusmadim hic ya da neden daha cok belli etmedim hoslandigimi ondan ..ne olurdu ki ne kaybederdim.. ani olarak kalirdi belki reddedilsem bilee:-D ne guzel heyecandi yahuu:-D bnce konusmalisinn oradan ayrilmadan once!!
Bn konsamamkii brde evlim dglmi emi deglmm nolcak bu drummm bilemyrmmm
Yaaa ama ya evliysee ..o kaadar cok baktikii ama yinede emin olamiyrm .ben brz garnticiyim birde ilk adimi hc bi zaman bn atmadmm.madem etkilendi o gelsn yaa ama brz cabuk olsn noluurrr
onu adı ne biliyomusun aptallık ...... yaşayan bilir ..... üni. yim kimse görmedin ben okumaya geldim aileme yalnış yapamam hep o düşünceler... ne olurdu sanki görüşsen . görüşsekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?