Bana birşeyler oluyor

O zaman tekrar basa sariyoruz
ama ne yapmali?

O zaman tekrar basa sariyoruz
ama ne yapmali?

Harbiden yine basa sardikkk napcm blmyrm .snavlarm bitmk uzere ve bu cuma kirikkaleden tamamen ayrlcm mezunda oluyrmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aşk işte 2 çocugum var kocam içerde senin yazdıklarını okuyup beni güldürdün allah senide güldürsün senin yerinde olsam .... onu takip ederim boş anından karşılaş mış muamelesi yaparım ... valla hiç korkma hoşuna gitmiş bu bariz belli çekinme konuş ....

Son düzenleme:
Bugn yemek yemk icn dsri cktik arkadasmla.yemek yedk braz geznp eritelim ddik yine bnm ysilcaym btmsti polisle daha once karsilastgm markete grip cayimi alip cktmki karsiya gectm arabalar gelip gecerkn yine bir araba sesi ve ben yana donup baktimm inanamiyorum yine oooo..nyse bn baktm o bakiyo uzun uzun hic basini cevrmedii ben kisa bakip donuyrdmki kafa sallayip gulumsedii.oyle bi baktiki sanki anla artk bnde uzun zamandr seninle karsilasmayi bekliyrm der gbiydi..evet bu adamn evli oldgnu ogrenmstk ve uzn zamandrda gormuyordum
Gamken arkadasmz aracn plaksnda calsnlarn evli oldgnu sylemsti..aklma su gldi.o plakayi aldgmz gunn arabasi farkliydi ve acil bi drum icn farkli bir aracla glmsti sanirm..her zaman calstgi arac sivil arac degl.polis aracnda calsyor..acaba o gunki aracta herzaman calisanlar farklimi ..cnku bnm polisin aracii hep resmiii..ya kizlar inaninn oyle uzn baktiki bn utandm.evli olsa yanindaki yasi buyuk amirinin yaninda bana uzun uzn bakip basini sallarmiydii gulermydi.oyle efendi druyrkii evli bir olsa zannetmiyrm byle bsey yapcagniii

((((oyle bi baktiki sanki anla artk bnde uzun zamandr seninle karsilasmayi bekliyrm der gbiydi..)))))) hasta ettin kız benii nasıl bir akıl okudun

İnss bende gulermm ama calstgi gunler blli dgl bi bakyrm aksam ckiyo karsma bi gundzz.bugn hic beklemedgm ve hicc aklmda yokken cktii karsima..oylee cok baktikii hic sanki daha once bana bu kadar uzunn ve bende seni aryordum bakisi atmadiii napicamm bimiyrmm bnn

Bacım yinemi sen yinemi aynı konu :103:
Şaka bi yana
Şimdiiiii bi hafta süren var gerekirse git yat karakolun kapısında
görür görmez çık karşısına konuş.net :128:
Haydi bol şans

Son düzenleme:
ahhhh aşk ahhhhh ( bizim oralarda bir laf var kız evinde düğün var erkek evinin haberi yok) o seni yanıltmasın tatlım ya

Çok hossunuz yaa:) calistigi günleri hesaplayamaya calisalin bakalim...
Simdi mesela bugün gündüz calisiyorsa yarin gece calisir. Şali gecesi giderse ise çarşamba izinli olur ve perşembe gündüz işte olur. Yanilmiyorsam saatler boyle. Nasibinizde varsa olur hayirlisiyla inşallah

Universitede kimseyle sevgili olmadim kimseyi sevememistim tabi talibim coktu ama hic etkilenmiyordum.. son bir sene muhendislikten bi cocuk dikkatimi cekmisti onceleri tesadufen karsilasyorduk onun da beni farkettigini biliyordum ama cekingen biriydi kendi halindeydi mulayim biseyy bn daha havali bi tiptim ama cok etkilenmistim ondan... sonralari sirf onunla karsilasmak icin ayni duraga yuruyordum Ama goz goze gelemiyordum bakmadiginda bakmaya calisyordum . vee okul bitti okadar pismanim ki neden konusmadim hic ya da neden daha cok belli etmedim hoslandigimi ondan ..ne olurdu ki ne kaybederdim.. ani olarak kalirdi belki reddedilsem bilee:-D ne guzel heyecandi yahuu:-D bnce konusmalisinn oradan ayrilmadan once!!

Bn konsamamkii brde evlim dglmi emi deglmm nolcak bu drummm bilemyrmmm

onu adı ne biliyomusun aptallık ...... yaşayan bilir ..... üni. yim kimse görmedin ben okumaya geldim aileme yalnış yapamam hep o düşünceler... ne olurdu sanki görüşsen . görüşsekkk

Bn konsamamkii brde evlim dglmi emi deglmm nolcak bu drummm bilemyrmmm

neden konuşmuyosun aşık olmak dünyanın en güzel işi herşeyin başı aşk ilerde evlendiğinde daha iyi anlarsın .. başına vurma aklında kalmasın heyecanlısındır sen şimdi sabaha kadar gözünü kırpmadan beklersin kapıda .... aman bekleyiver nolcak kızz

Yaaa ama ya evliysee ..o kaadar cok baktikii ama yinede emin olamiyrm .ben brz garnticiyim birde ilk adimi hc bi zaman bn atmadmm.madem etkilendi o gelsn yaa ama brz cabuk olsn noluurrr

Merhaba, biraz okudum konunu çok hoş vallahi Aynı şehirde olsaydık kesin gider senin için öğrenirdim adını falan, bayılıyorum böyle şeylere Hakkında hayırlısı olsun

onu adı ne biliyomusun aptallık ...... yaşayan bilir ..... üni. yim kimse görmedin ben okumaya geldim aileme yalnış yapamam hep o düşünceler... ne olurdu sanki görüşsen . görüşsekkk

Kesinlikle aptallik tabular kurallar duvar gibi duruyor karsimizda.. Is isten gectikten sonra yas ilerledikce olaylara cok farkli bakmaya basliyosun da neye yarar

konusmaya gitmeli pusuda beklemeli saati nasil tahmin edeceksin bilmiyorum daa.. aartik kombinasyon olasilik yapacaksin ama yuzuk goremedim pparmaginizda diyip evli mi degil mi sorduktan sonra mevzuya girebilir.. evliyse ozur diler gidersin.. zaten sehri terkedyorsun birdaha gormezsinn o da taksaymis yuzugunu mustehakk hahaha:-D

Bitiriyormuşsun kaybedeceğin birşey yokki eğer hala evli olmadığını düşünüyosan eşi polis olan bi hanım vardı açık açık sorsun eşi arkadaşına sonradan aklında kalıp pişman olacağına emin olursun

Cnm benim bayildim hikayene veee kesinlikle gidip konusmalisin.esimde bana üniversitedeyken asik olmuş hic haberim yoktu benim sonradan bi şekilde ulasti bana ikna etti ve simdi evliyiz :) mutlaka git konuş reddedilsen ne olur zaten ayrilcakmissin ordan.ama düşünsene bizim hikayemiz gibide olabilir bu maceranin sonu.git şansini dene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…