Bana birşeyler oluyor

Ama gamkenle bulstukk valla dedgnz gbii gzl bi arkadaslgmz olduu.dunya tatlisi bebegni grdmm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bnm sende çok tatlısın çok memnun oldum inş tekrar görşürüz:)hediyen içinde tekrar teşekkürler cnm..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cnm bnm sende çok tatlısın çok memnun oldum inş tekrar görşürüz:)hediyen içinde tekrar teşekkürler cnm..

Sagl cnm bnm senin kadar dgl :)

Kizlar bugn goremedm valla nasip dedikleri bu sanrm
Her zaman grurdmm okuln ordn ayrlmazdi .bugnde nerdyse hic polis araci gremedm

Tüh ya.. E nolacak şimdi ben bu işin sonunu hiç böyle düşünmemiştim

Tüh ya üzüldüm neyse nasip kısmet bu işler hakkında hayırlısı olsun
peki benim merak ettiğim gamkenin de anlatacağını söylediği yöntem neydi????:44:

konunu bastan sona kadar okudum :)
hayirli islerde aceleci olmak lazim birde gamken yuva yapmanin sevabini biliyorsundur
gamkemcim dogru anladiysam esin o polisimizi taniyor konusmus, söyle bir sey yapsaniz hani eve davet etsin yemege felan
o sirada bizim teocuk da orda bulunsa tavafuken :)
hani böyle bir iyilikde bulunun bari kizcagiza
polisde neye ugradini sasirir

Ben bu işten bişey anlamadım
Hayır madem bu kadar tutuldun bu polise face ini adını sanını öğrendin
eklesene face den yada gamken arkadaş eşi sorsaydıya bugün devriyesi varmı
Ona göre bekleseydn yada gamken ve eşi bi güzellik yapsın aranızı
Herşey bu kadar netken neden boşu boşuna bütün gün yolunu gözledin yazık sanada
Yada acı gerçek eğer bu polis senden hoşlansaydı gelir bulur seni
bi şekilde konuşurdu öyle sadece salak salak bakmazdı
Bence sen daha fazla umut edip kendini üzme
nasıl olsa ordanda ayrıldın bi daha yüzünü görmeyeceksin
Göz görmeyince gönül katlanırmış unutursun zamanla daha hayatının baharındasın
Değilmi ama yanlışsam söyleyin

Sanırım ben de dayanamayıp eklerdim:sly:

Sanırım ben de dayanamayıp eklerdim:sly:

Konuyu yeni okudum ben cok heyecanli yaa insallah guzel seyler olur 💕

cnm facebooku var ama kullanmıyorr oyle tahmın edyrm.nrmalde calısma gunu bugun. yanıı aslına bakarsan gamkenın esı numarasını alıp bana verckk ama bn ıstemıyorum bu sekılde olmasını ne kadar cddıye alırkı bnı..dedıgn gbıı emınde deegılm bakıslarr alıcı ve nerdeydn sen der gbıı ama nerden bıleyımm kımsenın ıcını bılemyrzkııı

nasibinde varsa ıllakı bı yerde tekrar karşılaşırsınız cnm

Tüh ya üzüldüm neyse nasip kısmet bu işler hakkında hayırlısı olsun
peki benim merak ettiğim gamkenin de anlatacağını söylediği yöntem neydi????:44:

canm gamkenın esıyle baglantılı yerlerde calısıyrlarr ve aynı calısma ortamnda sayılırlar.bn gamkenın bebegne hedye almstmm .eger gamknle bulusamasaydııkk bnde kırıkkaleye son kez gttgm ıcnn karakoldan ulastrcaktm ve bnmkıne vercektmm hedıyeyı o da gamkenın esıne teslm etcktıı

Ben sonuna kadar okudum ya çok severim ben böyle şeyleri. Herşeyini bulmuşsun facede eklemişsin bekle belkş görür yada hani ordan görmezse numarasını al mesaj at ne olacak ki? En azından keşke demezsin hani çekinme bende senin gibiydim ya ama mücadele ettim gurur iyi birşey ama bazen gurur kenara atıp cesaretli olmak lazım ki ben öyle yaptım ve şuan erkek arkadaşım benim sevdiğimden daha çok seviyor ve çok şükür iyiyiz ve mutluyuz da çok şükür eğer olumlu olacağını düşünüyor isen adımını atmalısın hadi bol şans umarım istediğin gibi olur :))

Ne gzl yaa ama bnn bilmyrm yaaa ne blym bakslarrdan suphm yok ama erkk istee oyle baktmm dese ne dermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…