Bana birşeyler oluyor

Şimdiye deg oku oku artık bende yazmadan duramadım. hakkınızda hayırlısını diledim sürekli bu kadar insanın içtenliği inşallah hayırlara vesile olur güzel yürekli kızımız ve yardımını esirgemiyen gamken kardeşimîz sonucu merakla bekliyorum

Cnm vslla bende elimden geleni ysptım karar kızımıza kaldı artık o isterse devam edicek ben yine onun yanındayım inş hayırlısı olur[emoji4]

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslarr ben sıze daha once syledgm gbıı sahte bır face acıp eklemstmm fakat bır haftadr hıc bır hareket yoktu facede.bugunn bseyler yazmss kımsn gbısındenn bnde kımlıgımı vermeden konstm brazz .suphelendgı brsey varms gbı konsyor..herneyse dejavu _one ınanmak zorunda degılsın,benm konuma yorum yapmak zorundada degılsn tabıkı..sımdye kadar boyle bır acıklama senden baska kımseden gelmedı.ayrıca cogu zaman gamken verdı haberlerı..yanı bn uydrmus olsaydımm kendı kendıme konusur bı ton da gelısme uydrurdum.yasadgmz etkılesımın karsılıklı olup olmadgndan ben bıle emın degılken sana dusmez konsmak ..sen sag ben selamet

tsk ederımm saglsn gamken bnı cok destekledıı onun yardımları sayesınde buralara geldımm tabıkı kk uyelerıde bnı coook gaza getrdıı ve devam ettım bakalım hayrlısı

Cnm vslla bende elimden geleni ysptım karar kızımıza kaldı artık o isterse devam edicek ben yine onun yanındayım inş hayırlısı olur[emoji4]

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canm benıımm ıyıkı cıktn karsıma valla memetcıgımm olmasa bıle senle tanstııık ne ıyı olduu

tsk ederım gıttgı yere kadar gdecegm ınss.desteklerınız ıcn tsk ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…