• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bisey soyleyin

Aman nerden cikti su akilli teoefonlar tabletler ya eskiden ne guzel sakindi millet simdi bunlar cikali beri nr huzur kaldi ne bisey

Ay ben anlatamiyorum nasil bisey oldugunu kizlar.aksam resmini cekicem o forumlarin genel goruntusunu..bu esime yollamis resim degil teshir amacli birsuru kadin koymus resmini ve yuzlerce yorum yapilmis altina.o kizin resminide buldum o forumda herkes ne masumsun ne isin var burda filan yazmis.. ama cani sagolasica kocamda bakmis..hangi erkek bakmazki meraktanda olsa gozu kayar edepli olan geri cekilir namussuz olan devam eder konusur diyo.. bunu o da kabul ediyo baktim kapattim ama kimseyle konusmadim ben diyo..bende konusmadigi taraftariyim ama bi erkek evliyken baska bi kiza bakamaz.ben karapara aski seyrediyodum.engin akyurek cok hosuma giderdi.pis nefisligine degil ..kendi ona bile kiziyo banada anlayisli ol.duz giden arabaya comak sokma diyo..

Ben boyle bisey yapmam.yok evliyim yok seviyorum diye degil inancimdan dolayi diyip duruyo.gercekten mutaasip yasamaya calisir kendi ic camasirlarini bile balkona astirmaxz.ilk xamanlar kucaklayip iceri alirdi simdi bu yaz gunu bile ustune ortu kapatiyoruz..ben salakmiyim yoksa getcelten klasik bi ev kadini olup dirdir virvir bos yere kiskanclik yapip aile huzuruni laciran birimiyim?? Bide ustune bu sifatlarim oldu..hayatim problem bulmakla geciyomus

viber da forum falan yok ki. ben aktif olarak kullanıyorum viberı, özellikle yurt dışı aramalarda avantajlı olduğu için. eşinizin telefonu samsung muhtemelen. çünkü samsunglar resim dosyasında viber, whatsapp gibi ayrı klasörler oluşturuyor. ordan gelen resimleri de otomatik olarak o klasörlere kaydediyor. bu da demek oluyor ki eşinize biri viber uygulaması üzerinden o resimleri göndermiş.
Evet samsung..resim gelen veya yollanan bolumde degil profiline baktigimiz kisilerin oldugu bolumdeydi

20150911_230148.webp
Kizzlar cektim resmini yolluyorumi

Ekrani yan kaydirdikca kisiler sonra arams kaydi en son bu sayfa cikiyo.hrr tur konu var

Valla hiç teknolojiye laf atamaya gerek yok. Sorun erkeklerin gözünün dısarda olmasıyla evli erkekleri ayartmaya niyetli kadınlar olduğu sürece istersen taş devrinde ol yapacak olan yapar . Bizim de elimizde teknoloji var biz niye yapmıyoruz hiç yani

Anneoldumbkatiliyorumst: 42582509 .!.:
Valla hiç teknolojiye laf atamaya gerek yok. Sorun erkeklerin gözünün dısarda olmasıyla evli erkekleri ayartmaya niyetli kadınlar olduğu sürece istersen taş devrinde ol yapacak olan yapar . Bizim de elimizde teknoloji var biz niye yapmıyoruz hiç yani
Sana sonuna kadar katiliyorum arkadasim. .benim niye telimden bi erkek resmi firlamiyo..ben niye yanlislikla bi erkek resmi gorunce (ciplak) midem bulaniyo hemen kapatiyorum?? niye merak etmiyorum burda ne var diye?? Iste kendimizi kandiriyoruz yanlislikla olmus diye..magazine yszan kadin resmine bak arkadasim insan anlamazmi ordan ne cikicani

Az önce viber yükleyip baktım.
Whatsapp gibi bir program ama bir de chat kısmı var. Orada oda oda konular var, birine girdim "Türkiye" diye, yollanmış fotoğraflardan birine tıkladım ama telefonuma kaydetmedi.

Merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum..esimin telinde oglumun bebeklik resimlerino ariyodum.eski resimlerini bakmak icin dosyalar kismona girdim ve viber diiye dosya gordum. .actim ve bi kadin resmi..sakince sordum ve orda birsuru forum cikiyo birindende kadilar cikti dedi..ozellikle sadece birinin resmine tiklamis.gelinlikli masum yuzlu bi kiz.esim bisey yok aldatmadim konusmadim mesajlasmadim bana haksizlik ediyosun DDiyo.sizce benmi cok kiskancim abartiyorum..tahammul edemiyorum onun baska bi kiza bakmasina

size tavsiye: bi daha böyle bişey başınıza gelirse (ki inşallah gelmez) eşinize sormadan önce biraz takip edin gizlice.böylece,bişey yoksa eğer boşa gerginlik çıkmamış olur, varsa da daha fazla delille karşısına çıkarsınız ve yalan söyleyemez.
bu konuyla ilgili de şuan ne bi deliliniz var ne de iyi niyetinden emin olabiliyosunuz.çok sinir bozucu bi durum.anlıyorum.ıspatlıyamıyosanız deşmeyin siz suçlu olursunuz.

Viber facebook a benzemez ki telefon numarasi kayıtlı olanlar çıkıyo

sizevsiye: bi daha böyle bişey başınıza gelirse (ki inşallah gelmez) eşinize sormadan önce biraz takip edin gizlice.böylece,bişey yoksa eğer boşa gerginlik çıkmamış olur, varsa da daha fazla delille karşısına çıkarsınız ve yalan söyleyemez.
bu konuyla ilgili de şuan ne bi deliliniz var ne de iyi niyetinden emin olabiliyosunuz.çok sinir bozucu bi durum.anlıyorum.ıspatlıyamıyosanız deşmeyin siz suçlu olursunuz.
Aynen oylee..keske bekleseydim diyorum resim tarihi p.zartesi ben persembe gordum bu sure icin o resimden baska bi resme bakmamis..iyi dusunim diyorum baktigi resim cok acik secik degil..amaaa sonra seytan durtuyo ne diye gitdi neden girdi o sohbet forumuna.yazismaz bundan eminim hic gelemez oyle seylere ve yabanci dili yok..yinede insan hazmedemiyo Tamam ikna oldum diyorum ama aksam gelince bi yolunu bulup yine laf sokuyorumm. .kimseye anlatamiyorum incinirim buraya yaziyorum

[QUOTE="Koalina, post: 42588823, member: 234Az önce viber yükleyip baktım.
Whatsapp gibi bir program ama bir de chat kısmı var. Orada oda oda konular var, birine girdim "Türkiye" diye, yollanmış fotoğraflardan birine tıkladım ama telefonuma kaydetmedi.[/QUOTE]
Sohbey programi acikken ekrani yan kaydirin sohbete kayitli kisilerin profil resmi cikiyo onlardan birini tiklayinca resim dusuyo dosyaya

Whatsapp viber gibi uygulamalarda kayıtlı kişilerin profil resimleri veya yolladıkları/aldıkları resimler klasör olarak düşer telefona. Baya desteksiz sallamış forum falan cahil sandı heralde.

Aynen oylee..keske bekleseydim diyorum resim tarihi p.zartesi ben persembe gordum bu sure icin o resimden baska bi resme bakmamis..iyi dusunim diyorum baktigi resim cok acik secik degil..amaaa sonra seytan durtuyo ne diye gitdi neden girdi o sohbet forumuna.yazismaz bundan eminim hic gelemez oyle seylere ve yabanci dili yok..yinede insan hazmedemiyo Tamam ikna oldum diyorum ama aksam gelince bi yolunu bulup yine laf sokuyorumm. .kimseye anlatamiyorum incinirim buraya yaziyorum

daha fazla gündem edip yıpratmayın birbirinizi.
bi halt karıştırsa anlaşılır zaten.
kadın anlar.erkek de uzun süre saklayamaz zaten.
oyüzden kasmayın derim..

Eki Görüntüle 1629839 Kizzlar cektim resmini yolluyorumi
Boyle sohbey programlari var ve magazine yazan yere girmis ordaki uyelerden birinin profilini tiklayinca resim dusuyo..resmin nasil geldigini anladikta hazmetmesi kaldi geriyye.cok acik kadonlar var onlara bakmamis gelinlikli bi kiza bakmis ama yanlislikla acik kapali hic farketmex BAKMIS

Back
X