• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bisey soyleyin

Oglumun bebeklik resimlerini ariyodum telden silinmisti.dosyalarda vatsaptan gonderilen alinan resimler kaydoluyo bakim neler kalmis dedim..viber diye dosya gorunce onuda actim kimlerin profiline baktiysa kaydolmus..o kizin profilene o sohbet programindan bakmis
Resimi nasıl gordn z o zmn whatsabiniz da mı yok direk klasöre kaydolmus

Oglumun bebeklik resimlerini ariyodum telden silinmisti.dosyalarda vatsaptan gonderilen alinan resimler kaydoluyo bakim neler kalmis dedim..viber diye dosya gorunce onuda actim kimlerin profiline baktiysa kaydolmus..o kizin profilene o sohbet programindan bakmis
Iste öyle olmuş klasöre kaydolmus kızın profilini açtığı için. .

Iste öyle olmuş klasöre kaydolmus kızın profilini açtığı için. .
Ama ben haksizim huzur bozan tekere comak sokan mutsuz pipirikli..disarda neler oluyo biliyomusun (esim pasaj ortaminda calisiyo full erkek)sen benim yanlislikla baktigim resme takiliyosun.benim kiymetimi bil yanimda adamlar hem karisina hemde sevgilisine yaziyo boyle boyle sozler..once hata ettim kusuruma bakma diye ben virvirlaninca bide trip yapiyo bana.icerde yatiyo simdi sopayla agzina agzina vurasim var

Back
X