- Konu Sahibi kalbindESakli
-
Allah dermansiz dertlerden korusun hepimizi, bir cok kisinin yaninda benimkisi dert bile sayilmaz belki ama yinede paylasmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum yorumlariniza cok ihtiyacim var
Cok seviyorum, deliler gibi asigim, bana en kotu sozleri soylese bile bir gulumsemesi beni benden alip herseyi unutturuyor. Cok tartissakta su an icin hersey yolunda iliskimizde, dun ayrilma noktasina geldik ve baristik cok sukur. Ama dun ayrilacagimizi sandigimda delirdim adeta, sanki hayat bitti benim icin, yasamak anlamsizlasti hersey bombostu ve deliler gibi agladim saatlerce
bu halimi bu durumum hic iyi degil, birseyin garantisi yok belki daha yarin ayrilacagiz Allah biliyor ama ben ayrilirsak olurum herhalde o denli cok seviyorum
Sizden destek istedigim konu, bana birseyler soyleyin bir yol gosterin ki ben bukadar deliler gibi sevmek canimdan ote sevmek istemiyorum ama engelleyemiyorum, bir gun ayrilirsak bu fikre alismis olayim yoluma devam edebileyim... kendimi ifade bile edemiyorum bana yardim edin lutfen
neden bukadar cok seviyorum
sormayı hiç sevmiyorum ama yaşınız kaç?
oa göre bir iki şey yazabilirim belki
Allah dermansiz dertlerden korusun hepimizi, bir cok kisinin yaninda benimkisi dert bile sayilmaz belki ama yinede paylasmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum yorumlariniza cok ihtiyacim var
Cok seviyorum, deliler gibi asigim, bana en kotu sozleri soylese bile bir gulumsemesi beni benden alip herseyi unutturuyor. Cok tartissakta su an icin hersey yolunda iliskimizde, dun ayrilma noktasina geldik ve baristik cok sukur. Ama dun ayrilacagimizi sandigimda delirdim adeta, sanki hayat bitti benim icin, yasamak anlamsizlasti hersey bombostu ve deliler gibi agladim saatlerce
bu halimi bu durumum hic iyi degil, birseyin garantisi yok belki daha yarin ayrilacagiz Allah biliyor ama ben ayrilirsak olurum herhalde o denli cok seviyorum
Sizden destek istedigim konu, bana birseyler soyleyin bir yol gosterin ki ben bukadar deliler gibi sevmek canimdan ote sevmek istemiyorum ama engelleyemiyorum, bir gun ayrilirsak bu fikre alismis olayim yoluma devam edebileyim... kendimi ifade bile edemiyorum bana yardim edin lutfen
neden bukadar cok seviyorum
tabi sorabilirsiniz 21 yasindayim universite 3 sinif ogrencisiyim
ah ah 21 yaş. ne de güzeldir tadını çıkarın.
ben 32 yaşındayım (hatta 33) ne ayrılıklar yaşadım ne sözde aşklara inandım bir bilseniz. hala da kandığım oluyor ya o da ayrı mesele.
şöyle,
eğer bir insanı gerektiği gibi sevemiyor ve abartıyorsanız (takıntı veya saplantı haline getirme) sonu evlilik bile olsa üzülüyorsunuz.
çünkü çok seven taraf çok fedakaralık eden dolayısıyla da çok yıpranan taraftır.
ve sevginin fazlası karşıdaki kişiye inanılmaz bir kuvvet verir. kişi herşeyi (küfür, hakaret, dayak, terk edip geri dönme) rahatlıkla yapabilecek duruma gelir kaybetme korkusu olmaması nedeniyle.
21 yaş çok güzel bir yaş yapılabilecek çok şey var o yaşlarda. o yılları sevginizi yönlendirdiğiniz adamın etrafında uydu gibi dönerek geçirmeyin.
sevmeye devam edin, ilişkinizi korumaya yeri geldiğinde kurtarmaya çalışın ama O'nun dışında da bir hayatınız olsun. arkadaşlar, eş-dost vs.
hobileriniz olsun mesela ya da kurslarınız.
enstruman olabilir veya kpss/ales/dil kursu gibi.
gün içinde O'nu düşündüğünüz süreyi kısaltın, aklınızı dağıtmaya çalışın, tek derdiniz O'ndan gelecek mesaj olmasın.
kitap okuyun, yeteneğiniz varsa yazın da.
kişisel gelişime yönelik siteler var. zaman zaman onlara takılmak iyi oluyor.
özgüveninizi yapılandırın, ruhunuzu besleyin ki bir başka kişiye açlık duymasın.
sevginizin takıntı haline gelmesine izin vermeyin.
yazdıklarımın hiçbirini ben yapmadım zamanında ve 8 aylık bir ilişki yüzünden 3 sene depresyonla boğuştum.
çok sevmiştim güya, ilk göz ağrımdı güya...
şimdi yitip giden yıllara ve verdiğim emeklere acıyorum.
kimseyi pişman olacak kadar çok sevmeyin kendinizden başka.
dünya onlarsız da dönüyor ama siz olmazsanız dünyanın dönmesinin bir anlamı yok.
yeteri kadar sevin çok mutlu olun
Canim ben de senin gibiydim ayrilirsak ölrm asla dayanamam mahfolurum diye diye kafayi yerdim
Sonra benim kardesim öldü, kardesim icin de ona bisey olursa yasayamam diyordum
Bak ne oldu?
Allah yasatiyor iste..
Simdi sevgilim icin de ayrilirsak ölrm demiyorum, biliyorum ki Allah onu elimden alirsa yapacak hicbir sey yok
Yaşıyorsun, Allah yasatiyor iste
Anlatabildim mi?
Bu korkularin zamanla azalir diye dusunuyorum, isi biraz kadere birak, kafer sizi ayirirsa yapacak hicbir sey yok cunku
bu yazinin ciktisini alip odamda duvarima asicam:) okadar guzel bir yazi ki
Allah sizden razi olsun
Allah sizden bin kere razi olsun cok tesekkur ederim bu guzel yazi icin
""tek derdiniz O'ndan gelecek mesaj olmasın'" beni okadar iyi anladiniz ki, su an en yakin dostumdan bile daha yakin hissettim kendimi sizde
tekrar cok ck tesekkur ederim:)
bu arkadaşın yazdıklarında kendimi buldum.ben de 34 yaşımın içindeyim.ne aşk acıları çektim bir bilsen.o 20'li yaşlarıma bir dönebilsem...insan her geçen aşk acısında daha da kuvvetleneceği yere zayıflıyor sanki.çünkü her seferinde kalbinden bir parça kopup gidiyor.Allah kimseye böyle defalarca aşk acısı yaşatmasın.aşk acısı nasıl yaşanır?işte benim gibi yüreği kocaman olanların çok sevmesi yüzünden yaşanır...kendini feda etmekten yaşanır.sana tavsiye vermek isterdim ama tavsiyeler belli zaten.mühim olan bunlara uyabilmek.kendinden çok kimseyi sevmemek,ya da bu kadar çok sevdiğini belli etmemek.bugüne kadar ben bunu başardım mı?hayır maalesef...yaratılıştan gelen bazı özellikler değişmiyor.(duygusallık,çok sevebilme potansiyeli,vs..)ancak şunu söyleyebilirim.ayrılıktan ölmezsin merak etme.çok acı çekersin,yanarsın ama küllerinden yeniden doğarsın bir zümrüdü anka gibi...ah ah 21 yaş. ne de güzeldir tadını çıkarın.
ben 32 yaşındayım (hatta 33) ne ayrılıklar yaşadım ne sözde aşklara inandım bir bilseniz. hala da kandığım oluyor ya o da ayrı mesele.
şöyle,
eğer bir insanı gerektiği gibi sevemiyor ve abartıyorsanız (takıntı veya saplantı haline getirme) sonu evlilik bile olsa üzülüyorsunuz.
çünkü çok seven taraf çok fedakaralık eden dolayısıyla da çok yıpranan taraftır.
ve sevginin fazlası karşıdaki kişiye inanılmaz bir kuvvet verir. kişi herşeyi (küfür, hakaret, dayak, terk edip geri dönme) rahatlıkla yapabilecek duruma gelir kaybetme korkusu olmaması nedeniyle.
21 yaş çok güzel bir yaş yapılabilecek çok şey var o yaşlarda. o yılları sevginizi yönlendirdiğiniz adamın etrafında uydu gibi dönerek geçirmeyin.
sevmeye devam edin, ilişkinizi korumaya yeri geldiğinde kurtarmaya çalışın ama O'nun dışında da bir hayatınız olsun. arkadaşlar, eş-dost vs.
hobileriniz olsun mesela ya da kurslarınız.
enstruman olabilir veya kpss/ales/dil kursu gibi.
gün içinde O'nu düşündüğünüz süreyi kısaltın, aklınızı dağıtmaya çalışın, tek derdiniz O'ndan gelecek mesaj olmasın.
kitap okuyun, yeteneğiniz varsa yazın da.
kişisel gelişime yönelik siteler var. zaman zaman onlara takılmak iyi oluyor.
özgüveninizi yapılandırın, ruhunuzu besleyin ki bir başka kişiye açlık duymasın.
sevginizin takıntı haline gelmesine izin vermeyin.
yazdıklarımın hiçbirini ben yapmadım zamanında ve 8 aylık bir ilişki yüzünden 3 sene depresyonla boğuştum.
çok sevmiştim güya, ilk göz ağrımdı güya...
şimdi yitip giden yıllara ve verdiğim emeklere acıyorum.
kimseyi pişman olacak kadar çok sevmeyin kendinizden başka.
dünya onlarsız da dönüyor ama siz olmazsanız dünyanın dönmesinin bir anlamı yok.
yeteri kadar sevin çok mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?