Dizi yapımcısı okusa hayatım dizi olur valla

Çok teşekkürler zuzuzuu. Yani önce onaylanmam sonra avukat atanması, vekalet dilekçe derken çook uzayacak galiba baro ile
Çok uzun sürmüyor.kendin bir avukata gitmiş olsan da orada da görüşmeye git,olayın örgüsünü anlat varsa delillerini topla,vekaleti çıkar,masrafı vekalet ücretini ayarla derken biraz zaman geçiyor haliyle.özel avukata gittiğinizde de hemen ertesi günü dava açılamaz.avukat dilekçeni taleplerini en uygun şekildr hazırlamalı ki sonradan pürüz çıkmasın.baro değerlendirmesi çok uzun sürmez.arayıp bilgi alabilirsin de.
Rica ederim en az hasarla atlatman dileğiyle.

Calismayan erkek isi zor arkadasim zorr.. Ne ise yarayacaklarsa baska .. Bi laf var .. Bi karinlari bi kasiklari diye..,o cocugun gunahina girmedimi simdi? Anlayamiyorim insanlar niye bu kadar sorumsuz? Madem boyleydin ne dite evlendin birde cocuk? Ahhh zor iste elin oglu insana acimiyor.. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Calismayan erkek isi zor arkadasim zorr.. Ne ise yarayacaklarsa baska .. Bi laf var .. Bi karinlari bi kasiklari diye..,o cocugun gunahina girmedimi simdi? Anlayamiyorim insanlar niye bu kadar sorumsuz? Madem boyleydin ne dite evlendin birde cocuk? Ahhh zor iste elin oglu insana acimiyor.. Hakkinizda hayirlisi olsun..
Ben suçun çogunluğunu ailesinde buluyorum, bir erkeğe küçük yaşlardan itibaren sorumluluk verilmeli.Çalışacak yaşa geldiğinde ise en basiti '' oğlum evin elektriğini ödemek sana ait'' gibi... Fakat ailesi ne kazancına ne yiyip içip savurmasına karışmamış.30yaşındaki adam en ufak mide rahatsızlığı yaşasın annesi başında halen sabahlara kadar nöbet tutar,penceresi açıkmı diye kontrol eder. Yani bütün bunlarda evlilik hayatına adapte olmasını zorlaştırdı, eve bir kere bile ekmekle gelmedi elektrik,su vs tüm faturalar hep benden soruldu.Alışkanlık kazandıramadım,tüm hayatı boyunca hiç bilmediği şeylerdi.Şimdide kızının mamasını bezini bir kiralık evi üstlenemedi işte.Çareyi ''yumurta haşlamadın'' diye kaçmakta buldu.

Nolursunuz hanımlar eğer bir erkek evladı yetiştiriyorsanız üstüne çok titremeyin düşsün kalksın hayatı öğrensin,ilerde ev geçindirecek eşine evladına baba koca olacak bunu aklınızdan çıkarmayın.En ufak krizde ''annee'' diye dizinizin dibinde biterler olan el kızına ve minik bedenlere oluyor :(

Back
X