Hadi ya.. nasil.soracagim peki?Böyle konular yasak kardeşim
Cok tesekkur ederim.Ayet-el Kürsi naz felağı içten bir şekilde sürekli gün aşırı okuyun evinizde de asın Üzerinizde taşıyın bu işi parayla yapandan ziyade ALLAH (c.c )rızası için okuyan hocalardan bulun ve okusun sizi var mi yok mu bilemem tabiki ama olmasa bile bunlari yapin bildiklerim bu kadar Allah(c.c ) a sığının.
Ne kadar duyarlı bireyler var. Bu durum da bir dert farkında misin? Birini aldattim falan yazsaydim bu kadar duyarlu olmazdin herhalde.!Mune ablacım buralar karışmadan görmek istersin diye düşündüm
Bdv kurallarini okuyarak acsaydin konunu bu kadar duyarli olmazdikNe kadar duyarlı bireyler var. Bu durum da bir dert farkında misin? Birini aldattim falan yazsaydim bu kadar duyarlu olmazdin herhalde.!
Canım yasak prosedürü oku öyle gel konu aç kafasına göre herkes herşeyi yazsaydı ooooooNe kadar duyarlı bireyler var. Bu durum da bir dert farkında misin? Birini aldattim falan yazsaydim bu kadar duyarlu olmazdin herhalde.!
akıl fikir bedava sen de edin acilenMerhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayim. Ben 31 yaşında memur bekar bir bayanim. Elim yüzüm düzgün sayılır ancan en hikmetse bu yaşıma kadar dogru düzgün talibim olmadi. Benimle bulusmak isteyenler görüştükleri an irtibatı kesiyorlar. 1. 5 2 senedir de elimi neye atsam kurudu. Pozitif herkese akıl veren ben umutsuz, kaygılı bir insana dönustum. Annem de sürekli kızım sende birsey var deyip duruyodu bende aman anne kim ne yapsin bana diyordum. Neyse bugun tesadüfen is yerine bir hoca geldi bir abi bu kisi ebced hesabi yapiyor dedi. Neyse bende abi ne olur bana da bir baksana dedim. Adam benimle ilgili bir cok seyi bildi. En son dedim ki abi benim neden kısmetim açılmıyor bir baksana dedim. Adam demesin mi 1. 5 yıl once evinize giren biri sana sıvı birseyle dua icirmis diye. Beni cok kiskanan esmer akrabadan biriymis. Istediğin hocaya da gidebilirsin dedi. Şok oldum. Ister sacmaliyorsun deyin ister baska birsey ama ne olur bu durumla karsilasan biri bana çözüm sunabilir mi?
Gercekten mi? Senin bedava aldığın cok belli oluyor inanc olmayana bir seyi anlatmak kadar zor bir sey olamaz.!akıl fikir bedava sen de edin acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?