Bana büyü yapılmış nasıl çözebilirim?

Bence olumsuz düşünmeyin. İş yerinize gelen hoca da iş yerinize gelmiş. Sizin bilgilerinizi birinden alıp sizi kandırmış olabilir. İş yerinde o abi dediklerinize güvenmeyin. Baktılar ki sizin de bu konuda derdiniz çok hocaya anlatıp keklemişlerdir. Sakın bu işlere para kaptırmayın. Haberlerde neler görüyoruz...
Allah ile kul arasına da kimseyi sokmayın. Dua edin.

Bu arada Kur 'an var olmayan bir şeyi yasaklamaz çok insan var ki hayatındaki bir çok tersligin düşmanlarının komşularının yakınlarının kendilerine evlerine yaptığı büyüyü bilmeden esiyle eviyle isiyle ilgili surekli neden böyle oluyor neden yoluna girmiyor herşey olması gerektiği gibi ama neden böyleyiz vesaire diye dolanır durur inanan biri bunu aklına getirir ve önlem alır kalanlar da neden böyle hata ne kimde noluyor bize bana diye hayatını geçirir nazar denilen şeyde Kur-an da geçer herhangi bir tıbbi sebebe dayandirilamayan kronik yorgunluk mutsuzluk isteksizliklerin büyük çoğunluğu çevrenizdeki insanların kötü enerjisinden kaynaklanır goz yaşarması sürekli esneme vs. Insan inandığı şeye karşı önlem alır kibir yapıp inanmayanlar ise hayatındaki anlamsız terslikleri neden neden diye diye ömürlerini yerler
Tabiki yalan dolanla bu işi ticarete çevirip para kazananlar da var o yüzden size zaten bu işi Allah rızası için para almadan yapan birini bulun dedim .
Var ise de tez zamanda kurtulursunuz inşallah .
Cok sag olun bu durumu yaşayan bilir ancak. Inanmayana gelince umarim hayatları boyunca bu durumu yaşamazlar.

Yakın bir zamana kadar ben de böyle düşünüyordum ;acaba üzerimde bişey mi var puanlarım iyiydi işe giremedim epey bi süre,çok talihim oldu ama hiçbirine tamam diyemedim,bu düşünce yAni büyü psikolojik daha çok,yaşamamız gereken şeyler için sadece zamana ihtiyacımız var,bir sene içerisinde hem işe girdim hem evlendim.büyü var elbette ama bunu kullanıp insanı sömüren sayısı da hayli fazla,siz samimiyetle Allah a yönelip dua edin

Bence olumsuz düşünmeyin. İş yerinize gelen hoca da iş yerinize gelmiş. Sizin bilgilerinizi birinden alıp sizi kandırmış olabilir. İş yerinde o abi dediklerinize güvenmeyin. Baktılar ki sizin de bu konuda derdiniz çok hocaya anlatıp keklemişlerdir. Sakın bu işlere para kaptırmayın. Haberlerde neler görüyoruz...
Allah ile kul arasına da kimseyi sokmayın. Dua edin.
Benden kimse para istemedi kaldı ki bende para vermem. Ayrıca o hocanın işini çozende benim. Adam anne baba ve kendi ismimle ebced yaparak beni analiz etti. Arica durum evet dogrudur diye bende demiyorum. Ama ya böyle birsey varsa onlem almanin nesi kötü?

Uff bu evde kalmış kızların bende büyü var tribi nedir ya hiç çekilmiyor. En yakın arkadaşlarımdan biri de hep boyle hoca hoca gezerdi soğudum kızdan. Evlendi, hala anneme büyü yapmışlar da bende de varmış diyor. Hocalar buna bisiler yapiyolar iciriyorlar falan hala iyilesmiyor hayati duzene girmiyor nedense.
Kadere inanıp zamanı gelince ben de evleneceğim deseniz olmaz mı?
Elim yuzum düzgün ne hikmetse talibim çıkmadı mantığı da çok güldürdü beni.

Uff bu evde kalmış kızların bende büyü var tribi nedir ya hiç çekilmiyor. En yakın arkadaşlarımdan biri de hep boyle hoca hoca gezerdi soğudum kızdan. Evlendi, hala anneme büyü yapmışlar da bende de varmış diyor. Hocalar buna bisiler yapiyolar iciriyorlar falan hala iyilesmiyor hayati duzene girmiyor nedense.
Oncelikle uslubunuza dikkat edin ne demek evde kalmis l? Terbiyesiz.! Ben hayatımda yasadigim olumsuzluklari yaziyorum hayatinda bir sey basaramamis kisi bana evde kalmis diyor. Sana ne ilgilenmiyorsan cozumun yoksa yazma.!

Sevgili arkadaşım,içine girme böyle şeylerin,hicbir sekilde ispatlayamazsın bulamazsın da. Ayrıca sana bunu söyleyen o hoca,sana fal bakmış,madem ki inançlı birisin fal in da ne kadar kötü olduğunu biliyorsundur. Ebced hesabı da bir fal oluyor neticede. Ayrıca o bahsettiğin büyüyü yani hocanın bahsettiği büyüyü türkiye de yapabilcek ilme sahip birisi olduğunu zannetmiyorum.Buyu yapmak kolay birsey değil. Negatifi pozitife ceviren şey dua dir. Dua da doğru okunmalıdır. Icini ferah tut,eger boyle düşünürsen,bu islerin icinden çıkamaz ve daha cok vesveselenirsin. Evet enerji diye birsey vardır. Büyü de vardır. Nazar da nazar ve büyü negatif tir evini sirkeli suyla sil,surekli dua oku. Olumlu düşün,olumlama yap. Sana iyi gelmeyen eşyalarını evinden at. Toz kovasina deterjanla birlikte sirke ekle,yeri silecegin kovaya da,haramdan uzak dur.Kimsenin dedikodusunu yapma,yalan söyleme,şarlatanlara da parani kaptirma. Sen iyiysen iyi seni bulur. Allah'ın izniyle de hicbirseycik olmaz. Hayatta bazen başımıza olumlu şeyler de gelir olumsuzda. Bu çoğu zaman takdiri ilahidir. Fal baktirma kahve icipte kapatma,herkese sırrını verme. Ben sana ancak bunlari soyleyebilirim. Batıl şeylerde de inanma. Bu forumda bu konularin konuşulması kurallar gereği yasak ve de.

Sevgili arkadaşım,içine girme böyle şeylerin,hicbir sekilde ispatlayamazsın bulamazsın da. Ayrıca sana bunu söyleyen o hoca,sana fal bakmış,madem ki inançlı birisin fal in da ne kadar kötü olduğunu biliyorsundur. Ebced hesabı da bir fal oluyor neticede. Ayrıca o bahsettiğin büyüyü yani hocanın bahsettiği büyüyü türkiye de yapabilcek ilme sahip birisi olduğunu zannetmiyorum.Buyu yapmak kolay birsey değil. Negatifi pozitife ceviren şey dua dir. Dua da doğru okunmalıdır. Icini ferah tut,eger boyle düşünürsen,bu islerin icinden çıkamaz ve daha cok vesveselenirsin. Evet enerji diye birsey vardır. Büyü de vardır. Nazar da nazar ve büyü negatif tir evini sirkeli suyla sil,surekli dua oku. Olumlu düşün,olumlama yap. Sana iyi gelmeyen eşyalarını evinden at. Toz kovasina deterjanla birlikte sirke ekle,yeri silecegin kovaya da,haramdan uzak dur.Kimsenin dedikodusunu yapma,yalan söyleme,şarlatanlara da parani kaptirma. Sen iyiysen iyi seni bulur. Allah'ın izniyle de hicbirseycik olmaz. Hayatta bazen başımıza olumlu şeyler de gelir olumsuzda. Bu çoğu zaman takdiri ilahidir. Fal baktirma kahve icipte kapatma,herkese sırrını verme. Ben sana ancak bunlari soyleyebilirim. Batıl şeylerde de inanma. Bu forumda bu konularin konuşulması kurallar gereği yasak ve de.

Ne guzel yazmissiniz teskkur ederim. Dediklerinizi uygulamaya calisacagim. Dediginiz gibi bol bol dua etmekden baska da caremiz yok. Ilginiz ve verimli yorumunuz icin cok tsk ederim. Umarım sizin gibilerin nesli katlanarak cogalir. Insanlari asagilamadan da uyarmak dogruyu göstermek budur. Tekrardan tsk ederim.

Bence uslubunuz cok kaba hanimnefendi. Evde kalmis cok kaba oldu. B!nce.. Evlendiniz basiniz gogemi erdi. Dua et deseydiniz olmazmiydi

Banada nasip bağından şüphe eden oldu.acmak icin biseyler bu sefer daha işler sarpa sardı

O ebced hesapçı adama sorsaydınız büyüyü açıp açamayacağını. Eminim açabileceğini, ama bu işin uzun soluklu ve maliyetli olacağını, yine de seve seve yardım edeceğini söylerdi. :işsiz:
Ya da (anlaşmalı olduğu) bir arkadaşına yönlendirirdi.
Telefon no.sunu vermiştir kesin aramanız için. Ne kurnazdır onlar! Herkesin ekmek kapısı işte. Onlar da böyle doyuyor:KK14:

Oncelikle uslubunuza dikkat edin ne demek evde kalmis l? Terbiyesiz.! Ben hayatımda yasadigim olumsuzluklari yaziyorum hayatinda bir sey basaramamis kisi bana evde kalmis diyor. Sana ne ilgilenmiyorsan cozumun yoksa yazma.!

Evde kaldigini düşünüyorsun vay benim kismetim kapalı diye saçma sapan şeylerden medet umuyorsun.

Ne guzel yazmissiniz teskkur ederim. Dediklerinizi uygulamaya calisacagim. Dediginiz gibi bol bol dua etmekden baska da caremiz yok. Ilginiz ve verimli yorumunuz icin cok tsk ederim. Umarım sizin gibilerin nesli katlanarak cogalir. Insanlari asagilamadan da uyarmak dogruyu göstermek budur. Tekrardan tsk ederim.
Rica ederim,guzel duanız icin Rabbim razı olsun insallah
En kısa zamanda icinde bulundugunuz bu hal duzelir insallah duzelcek te ALLAH ın izni ile. Sormak istediginiz birsey varsa yardimci olurum. Bu arada birsey daha ekleyeyim,esmaul husna lar Allah 'ın isimleri belirli sayılarda okunmalı gun icerisinde bir araştırın isterseniz pek cok seyin değiştiğini goreceksiniz dua inanarak ve icten yapılmadır. Cevrenizde size kötü gelen herseyden uzaklasın,kırılmış eşyaları atın,solmuş çiçeklerin yapraklarını kesin. Hatta cicek besleyin bir tane cicek alın her gun ona bakın insana pozitif enerji verir cicekler.
Duş alma sıklığını arttırın su negatij enerjiyi kırar. Eviniz hic tozlu olmasın surekli toz alın toz bizim vucudumuzdan dökülen seylerdir. Mesela ve sokaklarda binlerce insanin vucudundan dökülen parcalar evimizde televizyonumuza yapışıyor:)

Bir de adaçayı alın kurutulmus onu tavada yakıp evde gezdirin .... Nazar icin iyidir.

Bence uslubunuz cok kaba hanimnefendi. Evde kalmis cok kaba oldu. B!nce.. Evlendiniz basiniz gogemi erdi. Dua et deseydiniz olmazmiydi

Allah Allah ben evli olup olmadığımla ilgili bir şey mi söyledim? Konu sahibinin Kendi mantığı o. Kismetim kapalı evde kaldım mantığı yürüten o.

Bosverin bosuna dememisler kalite asla tesadüf degildir diye. Bayaaannn mayasını belli etmis. Kendisi koca bulumca arşa degmistir başı.!
Bence tartismaya hic girmeyin. Bu arada bence konuyu kapatin banlanacaksiniz . mune ablayi cagirmamin sebebi bu yani

Back
X