bana çare! :(

Biz de önceden böyle bi sorun yaşamıştık.seni çok iyi anlıyorum.bazen birbinizi çok sevsenizde aradaki çekim azalıyo.biz o zamanlar ünv deydik.yani beraberken yaşadık bunu.ben devamızlık hakkımı kullanıp memlekete gittim.biraz ara verelim dedik.sonra baktıkki olmuyo.hem bu ara döneminde yanlışlarımızı gördük birbirimizi daha iyi anlamaya başladık.sonrada hiç ayrılmadık.şimdide evliyiz.

Attığın her adımı mesajla haber ver, onun nefes almasına izin verme sürekli mesaj yolla o da sana mesaj yollasın, onu buna zorla. Böylece sana bağlanır aşık bile olabiler...

Anladım o zaman kendini özlettirmelisin,demekki sen ortadan kaybolunca daha iyi oluyor.Belkı de ilişkiniz monotonlastı,bazen konusmak bile sıkıcı gelebilir bunu anlıyabılıyorum.Sevgilin yetişkin bir insan ama sevgılıde olsanız evlıde olsanız,eskısı gıbı sevmıyorum ya da soğudum..vs tarzı cumleler sonu genelde ayrılıkla bıtıyor..anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama uzun ömürlü bir ilişki değil.....İlişkinizi yıpratmışsınız,sevgiliniz sanırım kafaya takmayan,umursamaz bir yapı takınıyor.Sizde o sekılde yapmayı deneyin.Ben diğer yazımda tavsıyemı verdimm herşeyı zamanı bırakmalısınız,kaçan kovalanır çok çok doğru söz,eğer değer görmüyorsanız da üstüne gitmeden yol verin gitsin..

Bu sözler göz göre göre kendisine değer vermeyen adamı baş tacı eden birine ait... Yukarıdaki yazılardan birinde bir arkadaş sende bağımlılık olduğu tespitini yapmış, çok doğru. Çünkü ben de tamamen aynı durumları yaşadım. Gece yarıları titreme krizleri, sinir krizleriyle acil servislere taşındım... Allah o günleri tekrar göstermesin.
Annesi çocuğu senden soğutmuş, sana bir araba laf etmiş. Tamam hadi bunlar talihsizlik olabilir. Ama senden özür diledi mi, gönlünü aldı mı? Ona mecbur olduğun gibi bir his var içimde....

arkadaşlar hepiniz ayrıldemişsiniz ama bildiğiniz üzere ayrılık kolya değil. hele benim gibi bağımlı biri için hiç değil siz çevremdekiler hatta bazen o bile ayrıl dediinde ben ayrıldım bu bağımlılıkbelki alışkanlık adını siz koyun. o mükemmel biri yani her konuda sanırım yanlış düşünüyo olabilirim ama o benim prensim onsuz bişe düşünemiyorum havam suyum bazen iyi bazen kötü olsakta. gerçiailesi yüzünden hep kötüyüz. onu kazanmam lazım ona muhtaç değilim aslında muhtaçım pslolojik olarak .s

canm sorun biraz sende gibi geldi bana benm sevdigim de uzakta su an 2 aya kadar gelecek bazen insan cok sıkılıyor biliyormusun çok bunalıyor o an ne dedigini ne söyledigini bilmiyor belki istemeden söyledi bunları sana fazla üstüne gitme bakalım 1 kaç gün bir sesin cıkmasın yani mesaj atma demiyorum at tabi ama attıgın mesaja cevap gelmeden 2. cisini atma bu süğre içinde başka şeylerle ugraş bakalım bu arada sevgilinin burcu nedir?

yengeç canım bu arada dün o probleri yaşadık şimdide seni özledim sana aşığım diyo yani kafayı yicem ben bunla keşke hep bugünkü gibi olsa :)

Ömür boyu sen mi pışpışlayacaksın bu adamı.

Daha ne bekliyorsun anlamadım , yol ver gitsin.

muhtesem yüzyili niye izleyemez onu anlamadim??

bunun belli bi sebebi yok dizi izleyemez saçma gelebilir ama öyle çünkü zamanında aynı sıkıntıyı bana o yaşatmıştı

ewt ama önemli olan o değil önemli olan benim onu tekrardan kazanmam .ben onun beni eskisi gibi sevmesini istiyorum derdim bu .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…