Bana ceza veren o yöneticinin..........

Bie sey soylemek istiyorum. Burda bir uye her kotu icerik bildirdiginde kendisinin de ceza aldigini yazmisti. Ben de o yaziyi okudugumdan beri kib yapamiyorum desem yeridir. Korkuyorum ben de ceza alirim diye. Bu arada kib yapacagim konularda hic cvp yazmadigim konular. Sadece ortada bir hakaret oluyor ben de bunu bildirmekten cekiniyorum.
 
Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır.
 


Siz üsluptan değil, polemikten ceza aldınız, üslubunuz kötüydü gibi bir açıklamam var mı?

Üye olduğu zamanlar kuralları bilerek veya bilmeyerek ihlal edenler ceza aldıktan sonra eğer yaptıkları hatanın farkına varmışsa zaten ceza almıyor ki, aynı hatayı tekrarlamayan çok üye var, sen eskiden böyle bir üyeydin, cezayı hak ediyorsun diyerek ceza verilmiş bir üye yok, bir üye ceza aldığında örneğin konu dışı yazmaktan ceza almışsa artık bilir ki konu dışı yazmak yasak ve ceza alıyor, e şimdi bu üye ceza aldığı halde başka topiklere gidip konu dışı yazmaya devam ediyorsa sonrada beni görünce kaçayım mune gelmiş diye topikten uzaklaşıyorsa, konuyu okuduğumuzda sayfalar dolusu alakasız mesaj görüyorsak sizce ne yapmalıyız?

Siz mesela artık biliyorsunuz ki polemiğe girmek yasak, burda yapmanız gerekenide anlattım, kötü içerik butonuna basacaksınız, şimdi siz polemiğe girmenin yasak olduğunu bildiğiniz halde polemik yaparsanız ceza alırsınız, konu silmenin yasak olduğunu öğrendiniz buna rağmen konu silerseniz ceza alırsınız.

Bende sizler gibi üyeyim, ceza vermek gibi bir saplantım var sanmayın ama ceza sistemi olmak zorunda zira topiklere yazılan uyarı yazılarını, özelden yapılan ikazları kimse kaale almıyor, oysa konu açanlar sıkıntılarına çare arıyor ama konuları bir takım kişilerce geyik sohbetleri, tartışmalarla doluyor, sizler ilk üye olduğunuzda gelen otomatik bir mesaj var, hem sizlere hoşgeldin diyen hemde konu, mesaj vb. silinmeyeceğini bildiren, site kuralları ve kullanımıyla ilgili bölümün linki ekli olan bir mesaj bu.

Kaç kişi o mesajı tam okudu, kaç kişi verilen linki merak edip kurallar ve site kullanımıyla alakalı konulara göz attı?
Bakın siz bile konu silmeyle ilgili yazıyı okumamışsınız ki açtığınız konuyu sildiniz ve üyeler kötü içerik yaparak bildirdi.

Okumuyoruz, ikazları umursamıyoruz.
 
Başlık neden değişmemiş acaba??
 
Back
X