Bi söz paylaştım buğünŞuan ikiniz de evlilik psikolojisindesiniz. O ve sen neler yapmanız gerektiğinin farkındasınız ve asıl problem de burda başlıyor..
Anladığım kadarıyla ufak problemler, eğer sevgisinden de şüpheniz yoksa barışmanız kaçınılmaz..
Bence biraz bekleyin, kırıldığınızın farkında olsun, herhangi bir sosyal hesabınızda giderli sözler yazmayın, ciddiyetinizi anlasın..
Aslında deediğiniz gibi çok yorulduk iyi geliyo ama araya soğukluk girer diekorkuyorm bıde özlüyorumyazma ve kafanızı dinleyin birkaç gün..
Son zamanlarda evlilik konusunda çok yakındım yazın yaparız demişti erteledi birikimde yapmıyosun boşuna bekliyoruz diye ama oda haklı kendine göre baya masraf olcakŞuan ikiniz de evlilik psikolojisindesiniz. O ve sen neler yapmanız gerektiğinin farkındasınız ve asıl problem de burda başlıyor..
Anladığım kadarıyla ufak problemler, eğer sevgisinden de şüpheniz yoksa barışmanız kaçınılmaz..
Bence biraz bekleyin, kırıldığınızın farkında olsun, herhangi bir sosyal hesabınızda giderli sözler yazmayın, ciddiyetinizi anlasın..
siz özlüyorsanız o da özlüyor olabilir.Aslında deediğiniz gibi çok yorulduk iyi geliyo ama araya soğukluk girer diekorkuyorm bıde özlüyorum
Elbette kötü değil, yalnız ben olsam herhangi bir söz paylaşımında bulunmazdım. Whatsapp durumunu da gizlerdim. Demem o ki, an be an ne düşündüğünüzü bilmesin. Bilmemek onun size gelmesini kolaylaştırır. Vazgeçilmez olduğunu hissettirmenin lüzumu yok, herhangi bir durumda ilk adımı sen atıyorsan eğer, bence onunda atmasına arada izin vermelisin..Bi söz paylaştım buğünözür dilemek haksızsınız demek deil karsınızdakinin değerinin egonuzdan fazla olmasıdır diye kötümü yapmışım görmüştür çoktan
Daha önce iki aylık bi ayrılık dönemimiz oldu bikere çok aradım ıstemedı aramayı kestim bi hafta ıcınde özleyip döndü sevmese evlilik düşünürmü ailesine bile bu sene yaparız demiş arkdaslarıda söylüyo ben çok alıstırdım ilk adımı hep ben attım kavga edince ondan hep yoksa sevgisinden şüpem yok ama bu sözün üstüne adım atamamSevgisinden o kadar emin olsan tartismanizin ikinci gunu ilk adimi sen atmazsin.
Kandirma kendini de disardan objektif bi sekilde bakmaya calis.
Doğrusu "evlilik" genel olarak erkeklerin sıcak bakmadığı bir durumdur. Onlar için sorumluluk demektir. Evlilikten yakınmanız, onun evliliğe sıcak bakmanızı zorlaştırır. Haklısınız, evlenmek için çıkılmış bir yoldasınız ve ertelenmiş durumda.. Bence "şu Zaman'lar şöyle yerlerde harika bir organizasyon yapılabilir" deyip nabzını ölçebilirsiniz..Son zamanlarda evlilik konusunda çok yakındım yazın yaparız demişti erteledi birikimde yapmıyosun boşuna bekliyoruz diye ama oda haklı kendine göre baya masraf olcak
Haklısınz muhtemelen atar o adımı evlilik konusunda daha fazla beklemek istemiyorum 3 buçuk yıl oldu 30 olcak yasımız neyapmalıyım bu konuda fikir verebilirmisiniz restmi çekmeliyim aılemde artık bseler beklıyo çok bunaldımElbette kötü değil, yalnız ben olsam herhangi bir söz paylaşımında bulunmazdım. Whatsapp durumunu da gizlerdim. Demem o ki, an be an ne düşündüğünüzü bilmesin. Bilmemek onun size gelmesini kolaylaştırır. Vazgeçilmez olduğunu hissettirmenin lüzumu yok, herhangi bir durumda ilk adımı sen atıyorsan eğer, bence onunda atmasına arada izin vermelisin..
Ben çalısmıyorum malesef is bulamadm evı var ama tadılat gerekıyo maası çok deıl onunda etkısı var evlılıkten konusuyorz zaten hep, ama sorun zaman vermemesı su zaman olur demiyo ve bi evlenme teklıfı yok ortada ama esya bakalm alalm deyıncede alalım dıyo çözemedim :SDoğrusu "evlilik" genel olarak erkeklerin sıcak bakmadığı bir durumdur. Onlar için sorumluluk demektir. Evlilikten yakınmanız, onun evliliğe sıcak bakmanızı zorlaştırır. Haklısınız, evlenmek için çıkılmış bir yoldasınız ve ertelenmiş durumda.. Bence "şu Zaman'lar şöyle yerlerde harika bir organizasyon yapılabilir" deyip nabzını ölçebilirsiniz..
Birlikte birikim yapmayı teklif edin, yanınızda olduğunuzu hissetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?