Bana çık git hayatımdan dedi

Haklısınz muhtemelen atar o adımı evlilik konusunda daha fazla beklemek istemiyorum 3 buçuk yıl oldu 30 olcak yasımız neyapmalıyım bu konuda fikir verebilirmisiniz restmi çekmeliyim aılemde artık bseler beklıyo çok bunaldım
Rest çekmek şimdilik sağlıklı bir fikir sayılmaz. Zaten kırgınsınız bekleyin. Dönecektir.
Dönmeli, sizi kaybetme korkusu yaşamalı, bir süre bekleyin.

Evlilik psikolojisi erkeklerde bizdeki gibi olmuyor kabul edelim. Yakin zamanda dugun dusunse kredi cekip araba almayi dusünmez parayi cekip bankaya atar bence. Bir sure beklemede kalin. Bir de sonucta agac kovugundan cikmadiniz aileler de destek olur herhalde dügunde..
Tabıykı benım aılemde yardımcı olcak dıyorum hep ona onun aılesınınde bırıkımı yok malesef arabayı satıp esyaları alalım dıcektı belkı arabadan kar etcez derken araya girdım konu bölündü

Rest çekmek şimdilik sağlıklı bir fikir sayılmaz. Zaten kırgınsınız bekleyin. Dönecektir.
Dönmeli, sizi kaybetme korkusu yaşamalı, bir süre bekleyin.
Şuan çekmem zatende çok erteleyıcı bı ınsan yavas bıraz her konuda böyle bısüre sonra baktım etmıyo konusurm artık yoksa daha çok erteler sözde hep konusuyoruz icraat yok

Ben çalısmıyorum malesef is bulamadm evı var ama tadılat gerekıyo maası çok deıl onunda etkısı var evlılıkten konusuyorz zaten hep, ama sorun zaman vermemesı su zaman olur demiyo ve bi evlenme teklıfı yok ortada ama esya bakalm alalm deyıncede alalım dıyo çözemedim :S
Anladığım kadarıyla sevgiliniz evliliğe sıcak. Bu korku değil, güveni yok. İsteği var belli. Bu konuda ona, olumlu şeylerden bahsedin, o yuvanızı kurmak istiyor yalnız hazır hissetmiyor. Sevgiliniz sizi mağdur etmek istemiyor olabilir. Birşeyinizin eksik olmaması için belki, fakat ona herşeyi birlikte mükemmel yapabileceğinize inandırın. Tabii önce buna siz inanın.

Şuan çekmem zatende çok erteleyıcı bı ınsan yavas bıraz her konuda böyle bısüre sonra baktım etmıyo konusurm artık yoksa daha çok erteler sözde hep konusuyoruz icraat yok
Sağlam adım atıyorsa güvenin, isyankar bir şekilde değil de olumlu şekilde isteklerini sunun..
Bekleyin
Herşey düzelecektir

Anladığım kadarıyla sevgiliniz evliliğe sıcak. Bu korku değil, güveni yok. İsteği var belli. Bu konuda ona, olumlu şeylerden bahsedin, o yuvanızı kurmak istiyor yalnız hazır hissetmiyor. Sevgiliniz sizi mağdur etmek istemiyor olabilir. Birşeyinizin eksik olmaması için belki, fakat ona herşeyi birlikte mükemmel yapabileceğinize inandırın. Tabii önce buna siz inanın.
kesinliklee sıcak baktığını hep belli ediyor hevesli yanlız birikim olmadığı için böyle.. benim korkum şuki sevgisinden eminim ama bitmek bilmeyen tartışmalarımız yüzünden olumsuzlaşıp aramazmı

Sağlam adım atıyorsa güvenin, isyankar bir şekilde değil de olumlu şekilde isteklerini sunun..
Bekleyin
Herşey düzelecektir
bazen dayanamayıp isyan ediyorum ara ara oda buna kızıyo çok sikayet ediyorsun diye kendime göre bende haklıyım tabi

buarada profilinize baktım erkek arkadasınızın sizi aldatmıs olması için aptalın teki olmalı çok pisman olur ama iyiki gerçek yüzünü görmüssünüz evlenmeden

bazen dayanamayıp isyan ediyorum ara ara oda buna kızıyo çok sikayet ediyorsun diye kendime göre bende haklıyım tabi
Her taraf kendince sebepleri yüzünden isyan eder. Eğer çok yanıyorsa canınız bazı durumlarda, bunu ilk önce ölçün. Onun açısından bakmaya ve çözüm üretmeye çalışın. O arayacaktır yalnız bunu siz yapmayacaksınız. Bırakın, sizi avucunda hissetmesin. Evlilik sonrası büyük sorunlara davetiye olur

Bitmesinden korktuğunu bildiği için aramıyor bence birde üç yıllık sevgiliymişsiniz ama iletişim kopukluğu mu desem karşındakini dinlememek mi desem bu sorunu aşmanız lazım yoksa bu sorunun bi kaç kez daha üzerini örterseniz bugun değilse bile bir gün koca bir yumak olarak karşınıza çıkacak tabi bu yazdıklarım barışmanız halinde geçerli
cok sık görüsemiyoruz haftada bir kez ve mesajlasmalarda çok sık birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz

buarada profilinize baktım erkek arkadasınızın sizi aldatmıs olması için aptalın teki olmalı çok pisman olur ama iyiki gerçek yüzünü görmüssünüz evlenmeden
Çok teşekkür ederim.
Beylik laflar edip, akıl vermek değil niyetim. Benim de ilişkim elimde olmayan sebeplerden bitti..
Aldatmanın çözümü yok, çözüm odaklı olun. Sorunlar hep doğar. İsyan etmek sorununuzu çözmez, sizi birbirinizden uzaklaştırır. :)
Bekleyin, göreceksiniz

Ya adamın daha lafını dinlemeden ağzına tıkmışsın lafı ne sinir bozucu şey :işsiz: 7 yıl sevgililik geçirdik evlenme teklifide almadım ama hiç eşimi evlilik diye diye sık boğaz etmedim yaşın kaç bu kadar evlenmek istiyorsun az rahat bırak adamı

Her taraf kendince sebepleri yüzünden isyan eder. Eğer çok yanıyorsa canınız bazı durumlarda, bunu ilk önce ölçün. Onun açısından bakmaya ve çözüm üretmeye çalışın. O arayacaktır yalnız bunu siz yapmayacaksınız. Bırakın, sizi avucunda hissetmesin. Evlilik sonrası büyük sorunlara davetiye olur
kesinlikle zaten ondan korkuyorum çünkü alıştı yanyana olunca kendi barısır diyorum ama bellide olmaz ben mesela tartısınca hemen barısmak istiyorum ama o ole deil iki günde anca eskisi gibi oluyo ben gönlünü almaya calısırken buluyorum kendimi hep

cok sık görüsemiyoruz haftada bir kez ve mesajlasmalarda çok sık birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz
O halde ifadeleri kullanmaktan çekinmeyin. Mesajlarınızda net olun. Dolaylı anlatım mesaj yoluyla olmaz ne yazık ki. Eğer mimikle kullanılacak cümleleriniz var ise bunu yüzüyle yapın.
Bolca ifade kullanın.

Ya adamın daha lafını dinlemeden ağzına tıkmışsın lafı ne sinir bozucu şey :işsiz: 7 yıl sevgililik geçirdik evlenme teklifide almadım ama hiç eşimi evlilik diye diye sık boğaz etmedim yaşın kaç bu kadar evlenmek istiyorsun az rahat bırak adamı
30 yasımıza gircez ailelerde biliyo ve askerlik yok bise yok birikim yapsa bekleyelim ama yapılmıyo kredi cekcez nasılsa die isyan ettim araba konusunda artık patlamam oldu kredi cekcem deince satcanı düsünmedim alma dedim drek sonre özür diledim lafını böldüm diye ama o uzattı

kesinlikle zaten ondan korkuyorum çünkü alıştı yanyana olunca kendi barısır diyorum ama bellide olmaz ben mesela tartısınca hemen barısmak istiyorum ama o ole deil iki günde anca eskisi gibi oluyo ben gönlünü almaya calısırken buluyorum kendimi hep
Bunu yapma, bu seni yorar. İleride "hep ben" demek sana birşey kazandırmaz. "Aa evet hep o geliyor" demeyecek hiçbir zaman. Bu yüzden bekle, beklemek için somut bir sebebin var.

Kredi ile araba almak birikim yapmak degildir ki. Aksine bi ton faiz. Ben cok ciddiye almadim bu adami. Yakin zamanda dugun yapacak adam araba icin banka kredisine girmez. Uzun vadede getirisi olursa olur ancak. Bence seni oyaliyor. Altin alip kenara koysa ya da ufak ufak bankaya atsa tamam. Cani araba cekmis seni ikna etmeye calisiyo bizim icin diye. Nasil olsa donersin barisirsiniz o da istedigini yapmis olur.

Eğer ona, hayatından gerçekten çıkıp gidebileceğini inandırırsan, senin için ilişkiniz daha kolay hale gelir.
Eğer kadını olarak görüyor ise sizi asla bırakmayacaktır, görmüyor ise bu size evlenmeden önce sunulmuş bir yoldur.

Back
X