Kızlar 3 buçuk yıllık bı ilişkim var ve çok sık tartışıyorz barışıyoruz. Tam hersey iyiyken saçma sapan bişeyden yine tartısıyoruz.Uzun iliskilerde olur böyle dönem dönem bunuda biliyorm zaten herşey çok uzadı evlenme teklifi beklıorum oda hala gelmıyo sevgisinden şüpem yok yapcaz etcez diyo ama hep sözde kalıyo.Kavga sebebimize gelcek olursak erkek arkdasım benı aradı ve bı araba buldugunu ve kredı cekp alcanı söylüyordu bende zaten bunaldım artık beklemekten o anda kredı çekme dedım araya girdim oda çok sinirlendi bse anlatrken araya girilmesine sinrleniyo ve dedıkı kızarak ben keyfimdenmi düsündüm bunu ben simdiye çoktan alırdım araba senin yüzünden almadım dedi.Arkasından ikimizin gelecegi için almadm dedi kapadı sanırıp o arabayı krediyle alıp eşya alırken satıcaktı sözünü tamamlayamaynca sinirlendi.Bende senin yüzünden almadım bugüne kadar demesıne bozuldum o nedemek hayalınse git al benmı engel oluyorm kurulcak bı yuva varsa ikimizin yuvası olcak bunu başıma kakman cok saçma bende onca çeyiz alıyorm bunlarımı başına kakıym ozaman dedım.Kaldıki birikim yapamıyo yanı birikim yapamayan krediyle arabayı nasl alcak neyse.Kimse ıcın hayalını erteleme dedım okudu msjımı bianda patladı yazklar olsun sana ben sana senin yüzündenmı dedım ikimizin geleceğı ıcın dedım nerenle anlıyosun yeter artık çık git hayatımdan dedi çok kırıldım tamam çıkıyorm istenmedığım yerde durmam dedım dün oldu bunlar. Ne bi özür diledi ne baska bise ben yanlış dahi anlasam o kelime çok ağırdı son zamanlarda çok tartısyodk ısyerndede sorunları vardı patlamıs olabılır ama hala ses seda yok kavgalarmzda ben kendıme göre haklı bıle olsam hep dayanamayp 2.ğünde yazıyodum ama bu sefer yazmıycam çünkü benı resmen hayatndan kovdu sınırle söledı ama girurma dokundu.Sosyal hesaplardan sılmedık bırbırımızı bazen elestırdığımdede nıye ozaman benimlesın gibi cümleler kullanıodu zoruma gidiyodu snra barısyodk bsekilde. Sevgisinden emınım ama hep benm aramamdanmı bılmıyorm adımı hep benden beklıo sankı kaybetme korkusu yok okadar emınkı benden naıapmalıyım korkuyormda bıtmesınden. (uzun oldu kusura bakmayın kızlar)