- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooowwww ta şubatta acılmıs nıye hortladı bu konu carrie hayırdır?
şubatta mı
carrie
nıye söylemıyosun kısss barıstık dıe![]()
aklımdan geçmedi değil tarihe bakmak![]()
o zaman affetmiştim onu
ama şimdi jennifer yüzünden küstüm dedim ya zaten![]()
jenifer kim? konuyu hortlatan mı??![]()
okumuyıorsun ki yazdıklarımı
bak kopyalıyorum
ama dediğim gibi
ben bunu aştım
şişkoyuda unuttum, umurumda değil
jennifer lopez için küstüm ona
geçen bi konu vardı burda üyenin biri alayımıza, gidin kadın gibi kadın olmayı öğrenin kocalarınız sizi aldatmasın demişti. hatta ben ona kadın gibi kadın nasıl olunuyo öğret bana demiştim.
akşam eve gittiğimde aklıma geldi bu
kamile söyledim
bi kız böyle böyle dedi dedim
oda gülmeye başladı, o kız uçmuş dedi. bu devirde jennifer lopez bile aldatılıyorsa...... (dedi sustu cümlesini bitirmedi)
ee devam et dedim, ne sölemek istiyodun, jennifer lopez bile aldatılıyosa siz hayda hayda aldatılırsınız mı demek istedin dedim
yoo sen her seferinde yanlış anlıyorsun dedi, ben jennifer lopezin kim olduğunu bile bilmiyorum ölesine söyledim dedi
hem dedim, jennijer lopezin profesyonel makyajıyla estetikleri bende olsaydı ben ondan 1000 kat daha güzel olurum dedim, ki zaten daha güzelim dedim
orasını bilemicem...... dedi
dediği gibi arkamı döndüm odayı terkettim
5 gündür konuşmuyorum onunla
bak kopyalıyorum
ama dediğim gibi
ben bunu aştım
geçen bi konu vardı burda üyenin biri alayımıza, gidin kadın gibi kadın olmayı öğrenin kocalarınız sizi aldatmasın demişti. hatta ben ona kadın gibi kadın nasıl olunuyo öğret bana demiştim.
kamile söyledim
oda gülmeye başladı, o kız uçmuş dedi. bu devirde jennifer lopez bile aldatılıyorsa...... (dedi sustu cümlesini bitirmedi)
ee devam et dedim, ne sölemek istiyodun, jennifer lopez bile aldatılıyosa siz hayda hayda aldatılırsınız mı demek istedin dedim
yoo sen her seferinde yanlış anlıyorsun dedi, ben jennifer lopezin kim olduğunu bile bilmiyorum ölesine söyledim dedi
hem dedim, jennijer lopezin profesyonel makyajıyla estetikleri bende olsaydı ben ondan 1000 kat daha güzel olurum dedim, ki zaten daha güzelim dedim
bak kopyalıyorum
ama dediğim gibi
ben bunu aştım
kamile söyledim
iş bakımlı olmakta falan değil ...güzel kadınların cogu aldatılıyor ..içinde olmayan adam zaten aldatmaz..kadına cinsel obje olarak bakıldıgı sürece aslında güzeli yaşlısı yok..yasak meyve her zaman tatlı gelıyor ne yazıkkı
şakayı kaka yapmış seninki kamil işte
sanirim daha onceki konunuzdaki kirginliginizdan dolayi esinize fiziki olarak kendinizi kabul ettirme durumu var.
esiniz de bunu kullaniyor.
her ikiniz de bu tarz ufak tefek konular icin biribirinizi kirmasaniz aranizdaki kuslukler de son bulur!!!!
bende aynı tepkileri verirdimama sen uzatmadın mı biraz:26:
bir jennifer için değer mi yaa![]()
eskiden açmıştım bunu ama
kim hortlatmış bilmiyorum![]()
ama demekki sen o rus kızdan ve fransızda daha güzeldin
o yüzden seni seçmiştir
acaba bendemi bi değişiklik yapsam?
ne yapabilirim ki..
benim eşimde demin seninle güzel olduğun için evlendim dedi =(( bende buna cok bozuldum.senin ki de tam tersi olmuş.bu erkekler ne kadar tuhaflar anlayabilene aşk olsun yemin ederim![]()
resmini gönderirmisin merak ettim ne kompleks sendeki kendini sevvvv lütfen bekliyorum gönderirmisin resmini