bana çirkin dedi :(

Üzülmeye değmez erkekler sinir olduğumuz şeyleri bilirler ve kavga sırasında damarımıza basmak için ille böyle şeyler söylerler ama gerçek duyguları değildir bunlar hiç gerek yok üzülmene çirkinim sende çirkin bir kadınla evlisin yazık sanaaaa de dalga ile böyle durumlarda sinir olacağına umursamaz olursan daha güzel yerini bulur sen üsteleyerek eline koz vermişsin her kavgada bunun üzerine gidecek şimdi... Üzülme sakın canım güzelsin elbet gerçekten erkekler kişiliğe değil güzelliğe önem verir onlar kendileri için güzel olmayan biriyle evlenmeyi düşünmezler bile akıllı davran umursama bunları canına yazık...

ama kavga sırasında söylemediki bunu bana
oturuyoduk sarıldı bana yanağımdan öptü bunu söyledi
sussaydı daha iyiydi

canım tesadüfen yazına denk geldim ve yazmadan geçmek istemedim, erkekler için güzellik çok önemli eski sevgilisini senden güzel bulsaydı kişiliğini ne kadar beğenirse beğensin senle değil onla evlenirdi. Ama o seni seçmiş kızgınlıkla böle şeyler söylenebiliyor kafana takma bence.
Ayrıca sinir oluyorum erkeklerin kendi tiplerine bakmadan karşılarındaki kadınlara çirkin demelerine. Genelde çiftlerde hep kadınlar erkeklere göre daha güzel oluyor ama erkekler hala daha güzelin peşinde bu ne adaletsizlik anlamıyorum

ama durup dururken söyledi bunu bana
ben ona bişi sormadan bana dediki ben senden etkilenmedim ilk gördüğümde ama zamanla çok sevdim

eşimin benden önceki sevgilisini gösterebilsem bi de beni görsen :) onu benden çok sevmişti çıktğmz zamanlar.. ama şimdi öyle değil :9: boşer canm bence git barış eşinle yada çok sert tepkiler vermee.. sana çirkin dememiş..senin hüsnükuruntun :1::1::1::1:

konuşmuyorum onunla şu anda hala kaşlarım çatık
çatlıyor ne yazdığımı bilmiyo burda yaklaştığı zaman hemen sayfayı aşağıya alıyorum

ayyy uğraştığınız şeyylere bak çocuk gibi

evlenince insanlar daha olgun olur sanırdım

neyse böyle bir seyi taktığına göre önemli bir sorunun yok demek ki

ayyy uğraştığınız şeyylere bak çocuk gibi

evlenince insanlar daha olgun olur sanırdım

neyse böyle bir seyi taktığına göre önemli bir sorunun yok demek ki

olgunlukla ne alakası var onu anlamadım ben
ben çok alıngan biriyim

Son düzenleme:
bilmem
bazı erkekler mesela güzelliğe önem vermez, huyu güzel olsun der
belki oda öle düşünmüştür belki aklımda hala eski çıktığının ''güzelliği'' vardır

ttlm kesnlkle ole dusunme cnku eer kocan ole dusunuo olsa suan snnle dııl eskı sewglısıyle brlkte olrdu snn yanndaysa snı sewdıı senı gzl grduu ıcındr..

ttlm kesnlkle ole dusunme cnku eer kocan ole dusunuo olsa suan snnle dııl eskı sewglısıyle brlkte olrdu snn yanndaysa snı sewdıı senı gzl grduu ıcındr..

o zaman neden benim moralimi bozuyor
ve çok çabuk alınırım, hemen sinirlenirim ve küserim
küstüğüm şeyide kolay kolay unutmam
en ufak bişeyi bile unutmam, örneğin o kızdan etkilendiğini bana yıllar önce söylemişti ama ben unutmadım, bugün hatırladım ve kendime yediremiyorum, acaba aklı hala ondamı diye düşünüyorum
bazende durup dururken bana 5-6 sene önce söylediği şeyleri gündeme gelirim bu konuda biraz tuhafım..

vede çok kıskancım

Son düzenleme:
konuyu uzatırsan kocan senin özgüveninden şüphe edebilir... bence uzatma zaten üzerinden zaman geçince sakinleşirsin

konuyu uzatırsan kocan senin özgüveninden şüphe edebilir... bence uzatma zaten üzerinden zaman geçince sakinleşirsin

uzatmıycam ama kırıldım
bu konuda hassasım çünkü küçükke sanırım çirkin bir çocuktum
abim çok güzel bir çocuktu ve annem hep onun güzelliğinden bahsederdi, gerçi şimdide çok yakışıklı

ya ben eşimi anlamakta zorlanmaa başlıyorum
nasıl söylesem bilmiyorum ama bana çirkinsin dedi, kavga ettim onunla az önce, konuşmuyorum
bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim, zamanla ama çok bağlandım sana
o anda benim kafama dank etti. biz tanışmadan önce eşim başka bi kızla çıkıyordu. allah yaratmış, küçük görmüyorum ama kız benim tipim değildi, yani ben erkek olsaydım onunla kesinlikle çıkmazdım. eşime sormuştum nasıl çıkmaya başlamıştınız diye eşimde o bana teklif etmişti bende ne yalan söyliyim etkilenmiştim ondan demişti. be gülüp geçmiştim
ama şimdi bu akşam bana bunu diyince aklıma bu olay geldi
yani kısacası onu benden daha güzel buldu

sonra bana diyorki ben seni zamanla tanıdım ne kadar sinirli, öfkeli ve değişken olduğunu bile bile seninle evlendim. eee madem öle diyosun demek ki kişiliğimide beğenmiyosun e daha niye evlendin ki benimle??? hem çirkinm hem öfkeliyim... kimse bana şimdiye kadar çirkin demedi...
şimdide dönmül diyorki çirkin olsaydın ben senle evlenirmiydim?? ee karar ver, çirkinmiyim değilmiyim
ben onun gözünde eski çıktığından daha çirkinim herhalde, canım sıkkın kendimi çirkin hissediyorum... neymiş, ilk gördüğünde benden etkilenmemiş, etkilenmemişse neden ilk görüşmeden sonra peşime takıldı ve yakamdan düşmedi senelerce
hatta anladığım kadarıyla benimle tanıştığında o kızla hala çıkıyordu, sonradan kızı terketmiş ve tenbihlemiş ben Carriyle çıkmayı düşünüyorum sakın söyleme ona daha yeni ayrıldığımızı

kafam karışık yaaa

carrie kocanla asıl sıkıntın ne senin,adam sana çirkinsin dememiş.insan illa güzel olunca mı etkilenilir.bazı insanlar çirkindir ama cazibelidir,üstelik güzellik göreceli bir kavramdır:34:

carrie kocanla asıl sıkıntın ne senin,adam sana çirkinsin dememiş.insan illa güzel olunca mı etkilenilir.bazı insanlar çirkindir ama cazibelidir,üstelik güzellik göreceli bir kavramdır:34:

tamamda ben ona sormadım ki beni güzel mi buluyosun diye kendi kendine söylüyor
sussu daha iyi
madem laf etmeyi bilmiyosa hiçbişi demesin
kaş yapayım derken göz çıkarmasın

tamamda ben ona sormadım ki beni güzel mi buluyosun diye kendi kendine söylüyor
sussu daha iyi
madem laf etmeyi bilmiyosa hiçbişi demesin
kaş yapayım derken göz çıkarmasın

haklısın,aslında o da iyi birşey yapayım derken bozmuş galiba.:34:

haklısın,aslında o da iyi birşey yapayım derken bozmuş galiba.:34:

şimdi beni suçluyor diyorki galiba işyerinde canın sıkılıyor gün boyunca düşünüyorsun eve gidiyimde Carrie efendiye sataşsamda kavga malzemesi çıkarayım

ama gerçekten çok kırılıyorum ben bu güzellik konusunda
dış görünüşle alakalı şakaları bile kaldırmıyorum

tatlı tatlı atışmışsınız canım, üzme kendini boş yere..

küçükken abim tam reklamda oynatılacak çocuklardandı ben ise çirkin ördektim hem cadılığımla sevdirirdim kendimi...bu içimde kaldı galiba, annem hep derdi başkalarına oğlum çoooook güzel bi çocuk, kızım o kadar güzel değil ama çok sevimli

Son düzenleme:
Çirkinsin dememiş ...sadece boş konuşmuş bence,erkekler sever öyle boş konuşmayı ve kıvırmayı.:)

Çirkinsin dememiş ...sadece boş konuşmuş bence,erkekler sever öyle boş konuşmayı ve kıvırmayı.:)

şimdi çok kızdığımı görünce kıvırıyor
ama içime oturdu çünkü bi keresinde anneside demişti biz evlemeden o kız çok güzeldi diye
bende demiştim ki allah aşkına kızı gördüm, görmesem inanacam ama gördüm
o zaman susmuştu kaynanam

küçükken abim tam reklamda oynatılacak çocuklardandı ben ise çirkin ördektim hem cadılığımla sevdirirdim kendimi...bu içimde kaldı galiba, annem hep derdi başkalarına oğlum çoooook güzel bi çocuk, kızım o kadar güzel değil ama çok sevimli

Ah işte herşeyin başı çocukluk dönemi....
Anneniz talihsiz bir konuşma yapmış ,siz de duymuşsunuz oysa annelere yavruları hep güzeldir..

Takmayın böyle şeyleri,güzellik gelip geçici,elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz.

şimdi çok kızdığımı görünce kıvırıyor
ama içime oturdu çünkü bi keresinde anneside demişti biz evlemeden o kız çok güzeldi diye
bende demiştim ki allah aşkına kızı gördüm, görmesem inanacam ama gördüm
o zaman susmuştu kaynanam

Eşiniz çok mu yakışıklı?

Back
X