Günaydın canım konunun devamını henuz okumadım
Bende yunanıstanlıyım
nerede oturuyorsun? Hangı kasabadansın?
yunanistanda oturmuyorum cnm bursadayım ..gümilcine kasabasnın koylerndenim
öksürüge ne ii gelir bilen warsa sölesn akşama kadar geçmesi lazım tartışma çıkarır eşim(
o kocana Allah akıl fikir versin kara kış olmadığına göre sana sıkı sıkı giydir dye tembihlemiş kendisi sayesinde çocuk terlemiş ondan öksürüyor. söyle o şuursuz adama akşam çıngar çıkarmaya çalışırsa
4 buçuk aylık kızım war kaynanamla yasıyorum hala tasınamadımbiz yunanistanlıyız kızım dogdktn snra yunanistanda babannem öldü dedem de yanlız kaldıgı için buraya geldi bizim yanımıza 3 4 gn gitmedim hoşgelnde burda havalar biraz bozuk çocuk üşür die artık laf yapmaya başlamış işte 7 8 seneden beri dedeini görmedi göreside yok heralde falan demiş.benden dün gittim ama kızım güzelcene giydirdim bana göre üşümesine imkan yok.nese gttm snra akşam ewde otururken eşim hadi gidelim bnede göreym dedii gitik yine iice giydirdim ama bu sabah öksürmeye başladı ama öksürükde çok aşırı deil 2 3 kere öksürdü way senmisin öksüren bir sürü şey saydı bana .işte gezdn de hasta ettn çocugu işte bakamıon sen bu çocuga falan filan eewden çıktı işe gitti yarım ssaat snra arıyo üstüne uzun kollu giydir bak altını al emzir falan demeye başladı bnde sinir oldum kapadım suratına teli nası babası da hep aynı muameleyi yapıo sanki ççocugun anası deilim de bakıcısıyım ( öksürüge ne ii gelir bilen warsa sölesn akşama kadar geçmesi lazım tartışma çıkarır eşim (
aslında eşimde anasından babasından cekindiği için böle dawranıyo ama bnm hç bi şekilde böle aşaglnmaya tahammülüm kalmadı bişi derlerse acıcm bnde agzımı...verde kocan baksın o zaman
yerinde olsam öyle derdim bakamıyosam al sen bak derdim daha da bişey demezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?