Canım kapınpederine alacağım o çocuğu senden dediği zaman kimin çocuğunu kimden alıyorsun sen diye sorsaydın keşke. Öyle şey mi olur çocuk bu hastalacakta tabii ki ileride yürümeye başladığında düşecekte o zaman ne yapacaklar. Sen onlara bakma kendi bildiğin gibi büyüt bebeğini temmuz ayında çocuk kat kat giydirilir mi be tövbe yarabbim. 4 yaşında oğlum var gece bile bizim ev çok sıcak olur ve çok terliyor oğlumu atlet kilotla yatırıyorum o halde bile gece iki kez atlet değiştiriyorum çünkü terliyor. Terlediği için hasta olur çocuklar hele de ter üstünde kurursa. Kayınvalidenle kayınpederine bu kadar sessiz kalırsan bu böyle devam eder. Birazcık sesini çıkarmak zorundasın. Tepkini anında belli et anlasınlar kırarak ya da bağırarak yapmana gerek yok bak sana bir örnek vereyim mesela. Oğlum geçen babaanesinin bahçesinde oynuyor, kayınvalidem de altta atlet tipi badilerden, şort onların üstüne pamuklu uzun kollu altı da uzun eşofman takımı giydirmiş neymiş efendim rüzgar varmış. Gittim oğlumu gördüm oğlum bu ne hal böyle dedim. Kayınvalidem ben giydirdim rüzgarlı üşür çocuk dedi. Temmuz ayında neden üşüsün çocuk Allah aşkına asıl böyle terleyip hasta olacak dedim baktım henüz yeni çıktığı için terlememiş üstündeki eşfomanları çıkardım güzelce şort ve atlet tipi badyle bıraktım. Eşim de oradaydı ama ne eşim ne de kayınvalidem bir şey demedi aksine komşuları vardı orada annesi doğru söylüyor sen bu kadar giydirirsen hasta edersin bu çocuğu bu sıcakta isilik döker çocuk dediler.