• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da bi bakar misiniz lutfen :-(

umudunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
86
1
86
35
Diğer
Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar.
Biraz uzun olacak ama daha kisa şekilde nasil anlatilir bilmiyorum. Zamaniniizi ayirip bana yardimci olursanız sevinirim.
Üniversitede çok yakin olduğumuz bi arkadas grubumuz vardı. 1. Sinifin ikinci döneminde daha da iliskilerimiz daha sıkı bi hale geldi. 2. Sinifin başlarında sevgilimden ayrildigim için yoğun bi bunalim donemi geciriodum ve o donemde de sevghilimden ilk ayrildigim zamanlarda da hep yaninda olan arkadaşima karsi bi şeyler hissettim onun gözlerine bakinca onun da bos olmadigini gördüm ama hayatında başka biri vardi. Neyse bu durumu gorunce kendime bi kaç şey daha bahane ederek uzaklastim ondan. Ve onu arkadaş olarak gormeye devam ettim. O saatten sonra çok çok yakin arkadaş olduk. Ama ikimiz de hayatimizdaki bi başka kişiye bu kadar değer vermiyorduk. Hayatına giren insanlara "o benim bas tacim onu kabul etmezseniz ben yokum" derdi. Ben hastalandigimda saatlerce basimda beklerdi. Kriz geçirdiğimde elimi tutar ben birakmayana kadar asla birakmazdı. Ama asla aklimizdan başka bisey gecirmedik. Ya da bastirdik kabullenemedik. İnsanlar sizinki doğa ustu bi sevgi diyordu. Ve geldik 5. Senemize .o okulu bitirdi ben uzattim. Ayri sehirlerdeydik ve birbirimizi deli gibi ozluyorduk. Tabi bu arada onun sevgilisi var bnm yok.ve ben sürekli kendimi sorgulamaya basladim neden ondan baskasina değer veremiyorum. Ama yok ya diyordum yok öyle birşey.
Neyse 2 ay önce sevgilisinin mezuniyet töreni vardi bnm de sinsvlarim olduğu için o sehirdeydim . ben geliyorum seni göreyim dedi ben de tamam ama sen sevgilinle ilgilen zamanın kalirsa gorselim dedim. O da bu gece gitmeyeyim o zamn sabahlariz dedi . kabul ettim. Bu normaldi çok sabahladigimiz olmustur. O gece ortak yakin arkadasimizin evine gittik . gece konuştuk sarildik falan her zamanki hallerimiz. sonra o uyudu uyandi bnm uyumadigimi görünce durdu gözlerime bakti ben gozlermi kapttim bakamadim . yanagimda öptü ama bu sefer başka opuyordu sonra ben oturdum basini gogsume yasladi ve kaldirdiginda beni öpmek istedi ben sert bi sekilde engel oldum. Konuiyu kapattik falan . o gitti ama benim bastirdigim duyguları uyandi. Günlerce agladim sevgilisi varken nasil yapar bunu diye ama onunla normal konustum . günler geçti tekrar geldi o arada sevgilisinden ayrilmisti zaten son zamanlarda çok sık ayriliyorlardi. Yine o eve giittik ben yalniz kalacagimizi bilmiodum ramazan olduğu için de başka yer yoktu. Orda bi kez daha beni öpmeye calisti yine engel oldum disari ciktik aksam konu acildi ve sevgilisinden ayrildigini tamamen iki tarafin bitirdiğini soyledi. Eve döndüğümüzde bu kez öpmesine izin verdim . o gece o şekilde geçti sarildik öptük vs.daha ileri gitmedik. Ben hayatimda bana boyle sevgiyle sarilan ustume titreyen birini gormedim. ben ona dedm bu ilk ve son olacak belki hayatina kaldigin yerden devam etmek istersin söz ben engel olmayacam . ama ayrildiktan sonra ben ne kadar engel olmaya calissam da o bak artik o yok falan diyordubsonunda ikna oldum ve bi kaç gün o şekilde konustuk asla adini koymadik ama çok mutluyduk ve o ilk defa boyle birşey yasiyorum diyordu. Ve birgün face te eski sevgilisinin fotgfrafini beğendiğini gordm yazmadım ona hic o yazinca da direk fotgrafi gnderp bunu gorunce sana yazmak istemiyorum dedim. Uzuldun mu falan dedi. Ben neyim dedim, canimsin herseyimsin falan dedi. Su an onunla durumumuz ne dedim benimle konuşmak icin buraya geldi gitti çözmeye calismaya karar verdikbdedi. Ben deli oldum tabi ve dedim tamam artik ben yokum. Nasil yo,ksun dedi sensiz ne yaparim falan ne bekliyordun dedim. Hani her zaman hayatimda olacaktin dedi BN de ben engel olmama rağmen sen sevgili gibi konuşmaya devam etmeden önceydi o dedim. O hala eskisi gibi olmamizi bekliyordu galiba. Saatlerce sordum ona ben neyim sen canimsin diyip durdu. Seni cok özleyecem fal neyse ben yokum dedim kapttik.
Çok uzun oldu biliyorum ama ancak bu kadar toparladim. Sonradan da bi kaç kez mesaj atti cevap vermedim. Bilmiyorum ne yapacagimi bi gecede hem dostunu hem sevdiğimi kaybettim. O kadina asik olduğunu düşünmüyorum . bana hep derdi hayatima giren bütün karlardan daha çok sevdim seni su ankinden bile. O kadin için de kotu bi durum . benim için de.... Ne olacak bilmiyorum onu çok ozluyorum

Son düzenleme:
Arama sorma cevap verme,ta kı yaptıgı hatayı anlayıp karşına çıkana kadar,oldukça uzun sure sürünsum çNkü sana .. Muamelesı yapmıs,açıkcası oyle,burda eksisonsuz diye bır üye var o da arkadaşıyla yakınlaşmıştı sonu pek ıyı gıtmadı,cok buyuk hakaret etmış sana,gururunu kurtarmak ıstıyosan uzun bır donem tek cevap yazma,merak etme sen sustukta hatasını anlayacak ve yavaş yavaş kendıne guvenını kaybedecek,tek yapman gereken susmak,sus kı anlasın hatasını

Onunla bir daha konusmamalisin. Sen ona hic birsey olmamis gibi davranmaya devam edip konusursan ayni hareketleri yeniden yapar. Laşkalaşir isler. Ona olan herseyini bitirir. Sende bitersn. Kendine gelmen en az 3 yilini alıyor. Senin yapmam gereken en dogru sey gormezden gelip kabuguna çekilmek.
Ondan hayir gelmez sana

Kesinlikle cevap vermiyorum sadece sustum . herseyimi twitter facebook herseyi kapattim. İliskimi kestim o günden sonra asla hicbir şey yokmus gibi davranmadim. Sevgilisiyle tamamen bittiğine ikna olmadan zaten yaklasmamistim hatta soğuk ve mesafeli davranmistim. Zaten sevgilisinin de bitirmek istediğini söylemişti ve mesajları göstermek istemişti ne olursa olsun o sizin ozeliniz okumam dedim ama gerçekten de öyleydi. Sevgilisiyle ask uzerine kurulmamis ama seviyeli bi ikiskisi vardi. Ve bu iliskide ben hep yapici oldum asla olumsuz mudahale etmedim ya da cocugu etkileyecek birsey yapmadim. Benim canim yandi çok yandı. Hala atlatamadim sadece güçlü olmaya calisiorum yilmiorum. Biliyorum çoğunuz kizacak saf aptal aşık diyecek ama onun beni bu olaydan önce herşeyden çok sevdiğine inaniyordum ve hep hissettiriyordu gözünden sakindi beş sene boyunca yeri geldi canini tehlikeye aitti. Hastanelerde benimle koşturdu ne zaman gel desem neden diye sormadan koştu geldi sacimin teline zarar gelse dunyayi ayağa kaldirdi.. Peki nasil kiydi bana simdi

Son düzenleme:
hep derim "kadının kurdu kadındır."
bile istiye niye aralarına giriyorsun. sana da aşık değil.
sadece çocuğun sevgilisine üzüldüm.

Bi de söyle birşey var tek bi kez sadece cinsel amaçli yaklastigini hissetmedim hissettiğim an geri cekilirdim. Bakislarinda sadece ask ve şefkat vardi . hep o sevgi verdi bakislarinda ama son zamanlarda baskaydi . beni o ana kadar hic incitmedi. Hep sakindi hep üstüme titredi yeri geldi annem gibi basimda bekledi sabaha kadar yeri geldi kucaginda tasidi hastalandigimda . sürekli saglik ve ruhsal sorunlarim olduğu için cevap yazmadigim an meraktan deliye dönerdi. Birbirimize karesi asla saygisizlik yapmadik hicbir zaman p. Bizim bu büyük sevgimizin boyle biteceğini tahmin edemezdim

hep derim "kadının kurdu kadındır."
bile istiye niye aralarına giriyorsun. sana da aşık değil.
sadece çocuğun sevgilisine üzüldüm.

Boyle dusunmenizi anliyorum. Ama ben Hicbir zaman aralarına girmedim asla ne zamanki kadin da istemiyor dedi o zaman ikna oldum. O ana kadar bütün tartismalarinda hep yapici konuştum asla etkilemedim. Aradan zaman geçince gerçekten bittiğini düşündüm. ona tekrar geri dönünce aninda ilişkiyi kestim ve ortadan kayboldum

Son düzenleme:
Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum bi kadina zarar vermek en son istediğim şey. Ancak gerçekten ustine basa basa soyluyorum kadinin da ilişkiyi bitirdiğinde ikna olmadan asla yaklasmadim ve mesafeli davrandim.ve aylardir aralari bozuktu bitmesinin nedeni ben değilim .

Son düzenleme:
çocuğun ne yapmak istediğini anlayamadım. Hem sana bu kadar bağlı hem kendisine sevgili bulmuş ondan ayrılınca sana olan duyguları depreşmiş. Bir ona bir sana geliyor ve bu böyle devam edecek gibi. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Ama bence daha fazla uzatma çok zor biliyorum ama dayanmak zorundasın. Düşünki birisiyle evlendin eşin seni onunla paylaşmaz asla. O yüzden ne kadar erken unutursan o kadar iyi olur canım.

çocuğun ne yapmak istediğini anlayamadım. Hem sana bu kadar bağlı hem kendisine sevgili bulmuş ondan ayrılınca sana olan duyguları depreşmiş. Bir ona bir sana geliyor ve bu böyle devam edecek gibi. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Ama bence daha fazla uzatma çok zor biliyorum ama dayanmak zorundasın. Düşünki birisiyle evlendin eşin seni onunla paylaşmaz asla. O yüzden ne kadar erken unutursan o kadar iyi olur canım.
Canım onun ilişkisi ıki yildir devam ediyor ondan once başkaları da oldu. Benim de hayatımda sadece biri oldu . Ama ikimiz de hep öncelikliydik . Tabi asla bi gün bile duygusal konular açılmadı . Ve ben asla onun hiçbir ilişkisine müdahale etmedim hatta hep onun hayatındaki kadınları savundum bi kadın gözüyle yorumladim sakinlestirdim çoğu zaman . Tabi içimde fırtınalar kopuyordu ama hep bastırdim. Hayatındaki insanlara hatta bana çirkeflik yapanlara bile hep saygılı davrandım kadın oldukları için anlamaya çalıştım. O da ilk sevgilim beni çok üzdü çok büyük hüsrana uğrattı ölümüme neden oluyordu diye hep üstüme titredi. Ondan sonra benim hayatıma giren kişi beni üzdü diye gözü döndü ölümle bile tehdit etti . Her neyse bu çocuğun da bana ilk gelisı ilk defa böyle birşey yaşandı. Işte son olayda da tamamen bittiğini söyledi yoksa asla yaklaşmazdim o kadına geri dönünce de tamamen kestim. Ben de düşünüyorum o kadar hissettim ki onun sevgisini aşkını ve hiç bir zaman böyle hissetmedim. Neden peki ineden böyle yaptı.

Son düzenleme:
Sonra vay efendim neden sevgilinin kiz arkadasi olsun istemiyorsun. Al!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O nasi bi arkadaslik dostlukmus o ole yalniz evlere gitmelere beraber yatmalar el ele tutusmalar falan adam kiz arkadasiyla senden olusan bi karma yapmis ayrica burdan onceliginin kiz arkadasi oldugunu kavramissindir hayatinda sen varken adam kizla bida gozden gecirme karari alio senlede oynuo

Sevgilisi oldugunu bile bile ve ondan etkilenerek arkadas olmaya devam ettin.
Zarari burda vermeye baslamissin zaten.
Hem o nasil bir arkadasliktir ki evde yalniz kalmalar, sarilmalar vs.
Allah'tan arkadasmissiniz! da bunlar olmus!

O nasi bi arkadaslik dostlukmus o ole yalniz evlere gitmelere beraber yatmalar el ele tutusmalar falan adam kiz arkadasiyla senden olusan bi karma yapmis ayrica burdan onceliginin kiz arkadasi oldugunu kavramissindir hayatinda sen varken adam kizla bida gozden gecirme karari alio senlede oynuo

Yalniz söyle birşey var kadın onun hayatındayken yalniz eve gitmedik arkadas da oradaydı opüşüp koklasmadk da o gece. Sadece o gece uyandiginda beni uyanık görünce öyle bi durum oldu ve tabi ki ben engel oldum ve bi daha asla ne benle ne başkasıyla o kadına bunu yapma diye tepkimi koydum. Yaşanılan olay bi ay geçtikten sonra oldu ve o zaman tamamen bitmişti sevgilisiyle . Hatta ona rağmen karsi koydum ama artık ikna olunca ben de duygularıma engel olamadım. Sonuçta artık hayatında kimse yok artık kadın da isteniyor diyordum o an

Sen onun her hareketine bi anlam yuklemissin . Halbuki oyle degil adam seni sevseydi asik olsaydi ve sana merhametle sefkatle baksaydi o 5 sene boyunca hayatinda baska kadinlar degil sen olurdun . Kaldi ki bu sevgilisiyle 2 yildir birlikteymis o kizi sevmese 2 yil beraber olmazdi . Hayatindaki kadinlardan oncelikli oldugunu dusunmussun ama yanilmissin gozunu ac artik ..

Sevgilisi oldugunu bile bile ve ondan etkilenerek arkadas olmaya devam ettin.
Zarari burda vermeye baslamissin zaten.
Hem o nasil bir arkadasliktir ki evde yalniz kalmalar, sarilmalar vs.
Allah'tan arkadasmissiniz! da bunlar olmus!
e
Dediğim gibi yalniz eve gitmedik . Sarılma derledi ilk gördüğümuz andan bahsediyorum . Etkilendigimi ben bile kabul etmiyordum ki yok yanlış düşünüyorum başka bişeydir diyordum. Ve asla ona başka bir şekilde yaklaşmadim 5 sene boyunca hislerimi bastırmaya çalıştım hatta kendim bile inandım dostça sevdiğime. Ama o hislerimin uyanmasına neden oldu

Yalniz söyle birşey var kadın onun hayatındayken yalniz eve gitmedik arkadas da oradaydı opüşüp koklasmadk da o gece. Sadece o gece uyandiginda beni uyanık görünce öyle bi durum oldu ve tabi ki ben engel oldum ve bi daha asla ne benle ne başkasıyla o kadına bunu yapma diye tepkimi koydum. Yaşanılan olay bi ay geçtikten sonra oldu ve o zaman tamamen bitmişti sevgilisiyle . Hatta ona rağmen karsi koydum ama artık ikna olunca ben de duygularıma engel olamadım. Sonuçta artık hayatında kimse yok artık kadın da isteniyor diyordum o an

Sana herseyimsin derken kiz arkadasiyla bida deneme karari hakkindaki fikrin ne

Back
X