- Konu Sahibi azra_beril
arkadaşlar benimde kendimce bir derdim var kısaca özetliyimm eşimin işi nedeniyle 10 aydır köy denilebilecek bi ilcede yaşıyorum nüfusu 4000 falan gelişmemiş bi yer sıkıcı bi yer ne komşuluk var ne arkadaş eve tıkıldım kaldım anlayacağınız. KPSS ye calışayım diyorum onu da yapamıyorum aslında tam ders çalışılabilcek bi ortamım da var gelen giden yok bi bahçe içinde güzel bi evimiz var huzurlu sessiz sakin ama bu sessizlikte bazen beni çok sıkıyo
çocukta yok 6 yılı gecti evleneli,,, gelecek ay tüp bebek yaptırcaz
Şimmdii size sorum KPSS kursuna gitsem bi faydasını görürmüyüm acaba?
Yoksa bebek işine mi yoğunlaşaym?
Kursa gidersem şehire gidip gelicem burda kurs yok haftalık 40 lira yol parası vericem onada, bir de tüp bebek tutarsa inş kursa git gel sıkıntı olurmu ki bi tane düşüğüm var. Kafam çok karışık eşimde kursları araştırıyo (ama tüpte tutarsa kesinlikle kursa yollamam, yatacaksın evde diyor) aslında işe falan girmemi istemyr bana bırakıyr sırf ortam olsun diye beni kursa yollayacak garibimmm olursa da tabi çalışmama bişiy demez. Bi de ben ne istediğimi bilsem bebek mi iş mi ikisini de çok istiyorum, bana bi akıl verin lütfen evde KPSS ye hazırlananlar var mı nasıl çalışılır ffffff

Şimmdii size sorum KPSS kursuna gitsem bi faydasını görürmüyüm acaba?
Yoksa bebek işine mi yoğunlaşaym?
Kursa gidersem şehire gidip gelicem burda kurs yok haftalık 40 lira yol parası vericem onada, bir de tüp bebek tutarsa inş kursa git gel sıkıntı olurmu ki bi tane düşüğüm var. Kafam çok karışık eşimde kursları araştırıyo (ama tüpte tutarsa kesinlikle kursa yollamam, yatacaksın evde diyor) aslında işe falan girmemi istemyr bana bırakıyr sırf ortam olsun diye beni kursa yollayacak garibimmm olursa da tabi çalışmama bişiy demez. Bi de ben ne istediğimi bilsem bebek mi iş mi ikisini de çok istiyorum, bana bi akıl verin lütfen evde KPSS ye hazırlananlar var mı nasıl çalışılır ffffff