Herkese iyi geceler oncelikle hep okuyurdum burayi uyeydim bugun yazmak derdimi amlatmak istedim bende arkadaslar yaklasik iki yildir evliyim yeni anne oldum alti aylik bebegim var ve tek basima buyutuyorm annem bakabilcek durumda deil neyse dert ettigim bu deil bebegim hasta bu ara ve iki uc gundur bende cok hasta oldum bebegime birazvik bakipta benim dinlenmemi saglicak kimse yok bundan gectim kayin validem ve kayinpederim hic aramiyolar gelip uc bes gun kalmasindan gectim artik sadece torunumuz nasil demek bu kadar zor olmamali hasta oldugndsn bile haberleri yok ve onlarla minicik bir problemim dahi olmadi neden bolyleler cok uzuluyirum ve isim ilk cocuklari ilk evlenen cocuklari ve ilk torunlari bebegim inanmassiniz dogumda bile zorski geldi bana sen dogum yaptiktan sonra hemen gelin diyordular velhasil tesaduf etti gelmisti kayinvalidem ilkez evime gelmisti ondanda hergun gidem allah gidem goderkn bizde gittik 12 saatlik yola ve sezeryanli halimle dogumun birinci haftasi zorla cocuguma isim koydular bana sormadilar bile isim koymayi bilipre aramayi neden bilmiyolar esimide hic aramiyolar