bana da bir el atıverin arkadaşlar :(

Ay arkadaşım denedim. Ben bir küsünce o on küsüyor.Evde huzursuzluk en istemediğim şey. Ve hep sakınan göze çöp batıyor...

çünkü şimdi anneniz babanız ya da farklı bir büyük işin içine girip uyarsa, yakşık almaz.. evlilik terapisti en doğrusu...
Zaten annem yok arkadaşım. Bi babam bi abim var. Yengemede anlatamıyorum. Abime söylerse sıkıntı çıkar. Zaten 2. evliliğim. Buda mı hata dicekler
sence şimdi arıyımmı neden eve gelmiyosun diyimmi? Kesin kavga çıkar gerçi

Esinizin huyunu yavaş yavas ogreniyorsunuz. Ona göre hareket edeceksiniz, esiniz sizin hoslanmadigi bir seyi yapsa zorunuza gitmez mi?

Birbirinizi alttan almalisiniz, böylece kavga gürültü de olmaz Allahin izniyle...

Esinizin huyunu yavaş yavas ogreniyorsunuz. Ona göre hareket edeceksiniz, esiniz sizin hoslanmadigi bir seyi yapsa zorunuza gitmez mi?

Birbirinizi alttan almalisiniz, böylece kavga gürültü de olmaz Allahin izniyle...
Tek taraflıda olmuyor hiç bişey. İnşallah Allah yardım etsin bana ve benim durumumda olanlara. na sığınıyorum yapacak bişey yok

Tek taraflıda olmuyor hiç bişey. İnşallah Allah yardım etsin bana ve benim durumumda olanlara. na sığınıyorum yapacak bişey yok

Zamanla oturacaktir emin olun, zamanla birbirinizi taniyacaksinizdir.. Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin..
insallah mutlu olacaginiz gunler de gelir ;-))

Arama bence .
Bende sorunlarin konusulmasi taraftarayim ama bazen gercekten konusmadan susmak gerekiyor .
Esime hep derdim konusalim sorunun ne diye ama konusmaya calisinca havalara giriyor .
Suan yaptigim tek sey , susup kenara cekilmek bakiyorum esim etrafimda pervane oluyor onu takmayinca.
Taktigim vakit yine bi havalarda.
Artik umursamiyorum kendisini.
O etrafimda donuyor.

Çevrenizde muhattap olduğunuz, bir şekil iletişimde bulunduğunuz tüm erkeklerle
eşiniz de tanışmalı, onlara ısınmalı maalesef.

Başka türlü hep böyle tepkiler gösterir.

Eğer erkek arkadaşlarım varsa ve iş ortamım sebebiyle de olmalıysa
eşimle mümkün olduğunca toplu ortamlar yaratırdım.

Tanısın, bilsin, sevsin ki sorunlar yaşanmasın.

Seven ve ilgi isteyen kişi küser böyle olmasa sürekli kavga hır gür olur. Yüzde yüz demiyorum ama eşiniz biraz haklı bence. İnsan karakter olarak kıskanç olabilir normal şeyler bunlar biraz dikkat edin evlilik sürdürmek bazen sabretmeyi gerektiriyor biliyorsunuz. Körü körüne istediğini yapın demiyorum ama haklı da olsanız alttan almak iyidir. Hem bence küsmenin de güzel bi tarafı var o da sonunda barışmak :) merak etmeyin zıtlaşmadığınız sürece onun da bu tavırları düzelir...

eşiniz kendisi olmadan bayanlı erkekli ortamlarda bulunmamanızı istiyor sanırım. sizin durumunuzda olan bir arkadaşım var o da arkadaşımın bekar olan erkek arkadaşını evine çağırır o gider vakit geçirirler birlikte ama iş onsuz bir toplantı ya da yemek olduğunda evde çok sorun çıkarıyormuş. o da mecburen uzak duruyor arkadaştan eşiyle arası bozulmasın diye siz de bundan sonra biraz daha dikkatli olun.

üzüldüm off.... zor... alın karşınıza siz konusun ''bak yapma böyle bizden baska kimimiz var, yasımıza uygun davranalım'' gibilerinden... olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…