bana da bir el atsak ya kızlar :)))

xyzt-5544

-❤️-
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
23.600
17.905
498
aslında dert değil de biraz fikre ihtiyacım var diyelim..

şimdi kızlar, lisedeyken hoşlandıgım bir çocuk vardı, ( 10 yıl once yani ), neyse o zamanlar bazı sebeplerden aramızda bişeyler olamadı ( uzatmayım mevzuyu diye kısa kesiyorum şimdi ), üniversiteyi farklı şehirlerde kazanmış olmamıza rağmen beni hep aradı sordu. iletişimimiz hiç kopmadı yani. üniversitedeki 2. senemizde bana benden hoşlandıgını söyledi ama ben erkek arkadaşımdan daha yeni ayrılmıştm istemedim o yuzden. hep teğet geçtik birbirimizi yani.. bu arada 2 kere de benim oldugum şehre geldi yani onu da not edeyim :34:

neyse şimdi benim fikir almak istedigim konu şu hatunlar..

ben şuan memleketimdeyim. o da öğretmen ve çalıştığı yer bana 1 saat uzaklıkta. çok çağırdı şimdiye kadar ama hiç gitmedim. mantık olarak birbirimize çok uyuyoruz ve eskiden hoşlandıgım biri o yuzden aramızda bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
diyorum ki gitsem onun tavırlarını bi görsem en azından aklımdan çıkar aramızda birşey olmayacaksa bile.

sizce gideyim mi :44::44::44:

Bahsettiğiniz kişiyi iyi tanıyorsanız ve güvenebiliyorsanız gidin bence.Ama iyice tanımıyorsanız sizin bulunduğunuz şehire geldiğinde tanımaya çalışın.

Bahsettiğiniz kişiyi iyi tanıyorsanız ve güvenebiliyorsanız gidin bence.Ama iyice tanımıyorsanız sizin bulunduğunuz şehire geldiğinde tanımaya çalışın.

10 senedir tanışıyoruz bu sürede hiç bi yanlışını görmedim. günü birlik gideceğim için zaten problem de olmaz da işte ne bileyim biraz gaza ihtiyacım var galiba :46:

Bence de bu kadar süre diyalogta kaldığınıza göre bir güven oluşmuştur diye düşünüyorum. size de güven veriyorsa bir şans verin derim ben :)

kaç yıllık tanıyosunuz gidin tabi bişey kaybetmezsiniz :34:

10 yııldır tanıyorum da yanlış mı anlar beni, bir araya gelsek nasıl biri oluruz.. falan bi sürü soru oluyor kafamda..

bir de ben daha once nişanlanıp ayrıldım şimdi çok korkuyorum :44:

Bence de bu kadar süre diyalogta kaldığınıza göre bir güven oluşmuştur diye düşünüyorum. size de güven veriyorsa bir şans verin derim ben :)

keşke onun aklından neler geçtiğini öğrenmenin bir yolu olsaydı :1::1:

git kız git ,belki yılların bir bildiği vardı ,bunca yıl siz bir şekilde bir araya gelemediniz, belki kısmet bu zamana ..ben destekliyorum seni :)) hee güveniyorsan tabi ..

git bence...
bi şans ver...

teşekkür ederimm :54:
git kız git ,belki yılların bir bildiği vardı ,bunca yıl siz bir şekilde bir araya gelemediniz, belki kısmet bu zamana ..ben destekliyorum seni :)) hee güveniyorsan tabi ..

güveniyorum ben. hiç yanlışını görmedim bugune kadar bana karşı. yılların bi bildiği vardır he bunu sevdim :1::1:

bence sen onu cağır.. gelsın gorusun.

daha once okudugum şehre 2 kere geldi beni görmek için. şimdi memleketteyim. buraya gelmesini bende istemem görülecek bi yeri yok çünkü. :50:

şimdi kızlar, lisedeyken hoşlandıgım bir çocuk vardı, ( 10 yıl once yani ), neyse o zamanlar bazı sebeplerden aramızda bişeyler olamadı ( uzatmayım mevzuyu diye kısa kesiyorum şimdi ), üniversiteyi farklı şehirlerde kazanmış olmamıza rağmen beni hep aradı sordu. iletişimimiz hiç kopmadı yani. üniversitedeki 2. senemizde bana benden hoşlandıgını söyledi ama ben erkek arkadaşımdan daha yeni ayrılmıştm istemedim o yuzden. hep teğet geçtik birbirimizi yani.. bu arada 2 kere de benim oldugum şehre geldi yani onu da not edeyim :34:

ben şuan memleketimdeyim. o da öğretmen ve çalıştığı yer bana 1 saat uzaklıkta. çok çağırdı şimdiye kadar ama hiç gitmedim. mantık olarak birbirimize çok uyuyoruz ve eskiden hoşlandıgım biri o yuzden aramızda bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
diyorum ki gitsem onun tavırlarını bi görsem en azından aklımdan çıkar aramızda birşey olmayacaksa bile.

ne sıfatla gideceksiniz ,bence bir başlangıç yapmadan böyle birşey yapmayın

şimdiii o bikaç kere gelmiş o zaman senin gitmende bi sakınca yok :D zaten tanıdığın bildiğin insan korkulacak bişey de olduğunu sanmıyorum :)

şuan kendini tam kaptırmamışken mantıken uyuşuyor musunuz eğer uyuşuyo gibiyse olur bu iş :D

ne sıfatla gideceksiniz ,bence bir başlangıç yapmadan böyle birşey yapmayın

zaten arkadaşız biz şuan, benim gitmeyi düşünme sebebim onun bana tavırlarını daha net anlamak istemem. :34:

şimdiii o bikaç kere gelmiş o zaman senin gitmende bi sakınca yok :D zaten tanıdığın bildiğin insan korkulacak bişey de olduğunu sanmıyorum :)

şuan kendini tam kaptırmamışken mantıken uyuşuyor musunuz eğer uyuşuyo gibiyse olur bu iş :D

tam da bu sebeplen gideyim diyorum bende.. bi göreyim istiyorum tavırlarını işte. belki de bana sadece arkadaş gözüyle bakıyodur boşuna kendimi oyalamamış olurum :34:

Sen çağır haftasonu falan o gelsin . bilmediğin bir şehre gitme aman diyim Allah korusun

onun oldugu şehri biliyorum ben, daha once 2 sene orada yaşadık biz. hatta 2 hafta önce de oradaydım da ailemle gitigim için göremedim onu :34:

sorduğun hata, git tabii. burada onun ayağına gitmek gibi bir durum yok hani bazıları demiş o gelsin diye. şimdilik arkadaşsınız ve herkes arkadaşının yanına gidip gelebilir. bence gidebilirsin sorun yok. hani sevgili olsanız önce o gelsin gelemezse sen git derdim. eline bir fırsat geçmiş, bence kaybetme. gidin tanıyın birbirinizi, gezin dolaşın birlikte vakit geçirin.

sorduğun hata, git tabii. burada onun ayağına gitmek gibi bir durum yok hani bazıları demiş o gelsin diye. şimdilik arkadaşsınız ve herkes arkadaşının yanına gidip gelebilir. bence gidebilirsin sorun yok. hani sevgili olsanız önce o gelsin gelemezse sen git derdim. eline bir fırsat geçmiş, bence kaybetme. gidin tanıyın birbirinizi, gezin dolaşın birlikte vakit geçirin.

Bence de git. Görüşmekten bişey kaybetmezsin ya.:31:

zaten arkadaşlarım da öyle diyor da ben birde sizlere sorayım dedim dışarıdan nasıl anlaşılır acaba diee :34::34:

redvelvet ciğim, işte arkadaşımın yanına gidiyorum gibi gidecem zaten. beraber vakit geçirmek için, ve onun bana olan hislerini anlayabilmek için :34::34:

bence kesinlikle git denemeye değer. ayrıca denemezsen hep içinde de kalabilir acaba şans verse miydim diye. ayrıca uyumlusunuz seninle ilgileniyomuş sende hoşlanıyosan görüşmemek için bi sebep yok bence :1:

Back
X