bana da bir fikir ne yapsamki :-/

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Canlarimmmm az bi bakın hele.. simdik ben 3 aydir evliyim. Evlenmeden 4ay önce isten çıkarıldım bende düğün üstü diye yeni bir iş aramadim o dönemde. Şimdi evde evin tadını çıkarıyorum. Ben yeniden calissam mi diorum. Eşimde boşver bu sene kursa git kpssye hazirlan özel sektörde çalışma artık dior. Ilerde bebek falanda olursa memuriyet daha iyi senin icin dior.
Birde boyle yedi sekiz aydir evde olunca boyle is konusunda kendime güvenimi kaybettim gibi. Şimdi yeniden is aramak, bulamk çalışmak oyle zor geliyorki. Hele de biliyorsunuz ozel sektör zor bir yer.
Sizce önümde firsat varken bir sene kayiptan bisey olmaz diyip kpssyemi denemeli, yoksa direk totoyu kaldırıp işe mi koyulmali??
Yada hepten hepsini koyverip bebik yapıp onami bakmalii:-D (sonuncusu şaka tabi su an benm için hic uygun deil)
Not: eşimin maasi cok muhteşem olmasa da cok şükür evimizi gecindirip,corbamizi kaynatior:-D aman sağlığımız yerinde olsun daa:-D

KPSS ye hazirlanip kendinizi deneyin sonra pişman olursunuz. Esiniz de size bu konuda destek olucakmis bence çok sanslisiniz bu konuda. Memuriyet olmazsa özel sektör düşünün.

O benim en büyük şansım. Her daim yanımda hep arkamda:-D hatta sonrası icin bile çalışmak istemiorum diorsan çalışma yok çalışcam diorsan sen bilirsin dior. Kizlar yazior ya esim benden onxe evde oluyor ama yemek yapmior beni beklior falan die. Ben simdi çalışmiorum bazen eve ondan sonra geliorum ve o sofrayi kurmuş salatayı yapmis oluyor bile. Sanırım eşimi dinlemek daha mantıklı gibi

Bence esinizin dedigi gibi kpss girin h evde evin tadini cikarisiniz hemde dersbcalisip daha iyi bi ise girersiniz

bencede eşin haklı özel çok zor şu an bebğim var ve iş yerim işe başlayınca süt izni yok diyor mesai ne zaman biterse o zman çıkıcağım memuriyet çok daha iyi en azından ücretsiz izin yada diğer haklarına el koyamıyorlar bana 9 yıl hiç yıllık iznimi vermedi iş yerim benim eşimin iş garantisi yok maaşıda az sabah 6.30 dan akşam 9 a kadar çalışıyor ek bir işte yapcak mecali kalmıyor yani bende mecburen çalışıyorumki şimdi bebekte oldu ihtiyaçlarımızı görebilelim ..

Biz iki kişiyiz bir süre bebekte düşünmüyoruz bi borcumuz falnda yok gecinioruz şükür. Kurslara bakmaya baslayim heralde:-D

madem eşiniz de destek oluyor, özel sektörün çilesini çekeceğinize evde bir güzel kpss'ye hazırlanın. belki güzel bir kapı açılır belli mi olur?

kendisi için daima en iyisini istemeli insan,
elbette ki hazırlanıp sınava girin
çalışma şartları zaten anne olunca da konfor sağlayacaktır size..
üstelik geçim derdi olmasa da
modern şartlarda kadınların mutlaka çalışması gerektiğine inanıyorum

not: ben de evliyken hazırlanıp atandım..

Aynı hatayı ben de yaptım canım, iki senedir telef oldum evde. İş çok o ayrı mesele ama istediğim şartlarda iş yok. Evli olunca bekarken olduğu gibi davranamıyorsun, biraz daha ince eliyorsun sonra yıllarca evde oturuyorsun. O yüzden şimdiden iş bakmanda fayda var. Sonra kpss olmazsa eğer özel sektörde cvdeki bu iki senelik boşluk ne diye soruyorlar. Genellikle de cevabını dinlemiyorlar.

Tabiki KPSS ancak bölümde onemlinyani atanma sansiniz.mesela benim 90 almaklazim atanmak iiçin yasda 30 gözüm yeniyor vallahi o yüzden bebek büyüyünce yine özel sektör .

Hangi bölümü bitirdin bilmiyorum ama KPSS ye girmiş olman avantaj sağlayacak mı sana? Yani yaşadığın yerde bölümüne göre atama durumların nasıl. Olasılık %40 ın altındaysa ben olsam mucizeye bırakmaz bir yerde çalışmaya başlardım.

Herkes kendini tanır, “ben yaparım” diyorsan devlete gir tabi. Özel sektör gittikçe zorlaşıyor. Yeni evliyken, çocuk yokken iş konusundaki pürüzlerini halletmelisin. Çocuk olunca bunların asla çözümü bir kerede olmaz.

bence yeterince hırslı ve düzenli çalışırsan sınavı kazanıp atanabilirsin. evliyken kpss kazanıp atananı da gördüm, evlendikten sonra yalandan hazırlanıp kaç yıldır atanamayanı da.. ama şu var 1-2 sene çalışmazsan ondan sonra çalışma hayatına atılman çok zor olur.. seçimini yap

Ya yaşadığım şehirde olmasina gerek yok yani her yere gidebilirim. Esim benimle gelir bunu biliorum. Çalışırsam da yaparim onuda iyi biliorum. Genel yetenek kısmında sıkıntım yok zaten sadece tarih ve genel kültür bilgilerimi tazelesem yeterli. Bu sene düğünden bir ay sonra öylesine bi girdim sinava 68 aldım ki bu seneki sinav baya zordu. Ne bilim denemeye değer gelior bana da.

Ya sorma bende özledim çalışmayı. Sabahları uyanmamak güzel olsa da:-D aman daralior insan. Eşim de kizior dalga geciorr benle e insaf yani gül dior sabah uyu kalk kahvaltini yap sonra gez toz bi gun anandasin bi gun kuzende aksama gel hemen bi corba bi salata hala sikayetcimisin ahh ahhhhh dioo en cokda sabah 6da uyaninca :-D:-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…