- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Bence esinizin dedigi gibi kpss girin h evde evin tadini cikarisiniz hemde dersbcalisip daha iyi bi ise girersinizCanlarimmmm az bi bakın hele.. simdik ben 3 aydir evliyim. Evlenmeden 4ay önce isten çıkarıldım bende düğün üstü diye yeni bir iş aramadim o dönemde. Şimdi evde evin tadını çıkarıyorum. Ben yeniden calissam mi diorum. Eşimde boşver bu sene kursa git kpssye hazirlan özel sektörde çalışma artık dior. Ilerde bebek falanda olursa memuriyet daha iyi senin icin dior.
Birde boyle yedi sekiz aydir evde olunca boyle is konusunda kendime güvenimi kaybettim gibi. Şimdi yeniden is aramak, bulamk çalışmak oyle zor geliyorki. Hele de biliyorsunuz ozel sektör zor bir yer.
Sizce önümde firsat varken bir sene kayiptan bisey olmaz diyip kpssyemi denemeli, yoksa direk totoyu kaldırıp işe mi koyulmali??
Yada hepten hepsini koyverip bebik yapıp onami bakmalii:-D (sonuncusu şaka tabi su an benm için hic uygun deil)
Not: eşimin maasi cok muhteşem olmasa da cok şükür evimizi gecindirip,corbamizi kaynatior:-D aman sağlığımız yerinde olsun daa:-D
Aynı hatayı ben de yaptım canım, iki senedir telef oldum evde. İş çok o ayrı mesele ama istediğim şartlarda iş yok. Evli olunca bekarken olduğu gibi davranamıyorsun, biraz daha ince eliyorsun sonra yıllarca evde oturuyorsun. O yüzden şimdiden iş bakmanda fayda var. Sonra kpss olmazsa eğer özel sektörde cvdeki bu iki senelik boşluk ne diye soruyorlar. Genellikle de cevabını dinlemiyorlar.Canlarimmmm az bi bakın hele.. simdik ben 3 aydir evliyim. Evlenmeden 4ay önce isten çıkarıldım bende düğün üstü diye yeni bir iş aramadim o dönemde. Şimdi evde evin tadını çıkarıyorum. Ben yeniden calissam mi diorum. Eşimde boşver bu sene kursa git kpssye hazirlan özel sektörde çalışma artık dior. Ilerde bebek falanda olursa memuriyet daha iyi senin icin dior.
Birde boyle yedi sekiz aydir evde olunca boyle is konusunda kendime güvenimi kaybettim gibi. Şimdi yeniden is aramak, bulamk çalışmak oyle zor geliyorki. Hele de biliyorsunuz ozel sektör zor bir yer.
Sizce önümde firsat varken bir sene kayiptan bisey olmaz diyip kpssyemi denemeli, yoksa direk totoyu kaldırıp işe mi koyulmali??
Yada hepten hepsini koyverip bebik yapıp onami bakmalii:-D (sonuncusu şaka tabi su an benm için hic uygun deil)
Not: eşimin maasi cok muhteşem olmasa da cok şükür evimizi gecindirip,corbamizi kaynatior:-D aman sağlığımız yerinde olsun daa:-D
2015 tatlım. Yani bir sene kursa git hazirlan dior. Yani istesem ikinci senede yollar ama dedigin gibi biraz garip olur:-D2015 e girebilecek misin yoksa 2016 yı mı beklemelisin? eğer 2016 ise iki sene evde KPSS çalışmak garip değil mi?
Hangi bölümü bitirdin bilmiyorum ama KPSS ye girmiş olman avantaj sağlayacak mı sana? Yani yaşadığın yerde bölümüne göre atama durumların nasıl. Olasılık %40 ın altındaysa ben olsam mucizeye bırakmaz bir yerde çalışmaya başlardım.Canlarimmmm az bi bakın hele.. simdik ben 3 aydir evliyim. Evlenmeden 4ay önce isten çıkarıldım bende düğün üstü diye yeni bir iş aramadim o dönemde. Şimdi evde evin tadını çıkarıyorum. Ben yeniden calissam mi diorum. Eşimde boşver bu sene kursa git kpssye hazirlan özel sektörde çalışma artık dior. Ilerde bebek falanda olursa memuriyet daha iyi senin icin dior.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?