Bana da biri moral versin:(

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
96
ya arkadaslar benim sorunum kiz kardesimler..benden fazla degil 3 yas kücük yani aramizda yas farkida yok bi mesafe olmasi icin..ben evlendim tasindim kardesim bana yabanci oldu cok canim sikiliyor!!kiskaniyor beni sanki mutlu olmami istemiyor eksik bi yanini bulupta alay ediyim diye bekliyor..ziyarete gittigimdede zaten bir kac gün kaliyorum cok soguk 8 ay gitmedigim zamanlar oluyor beni görünce ablam gelmis diye sarilmiyo sanki evine kapi komsun geliyo gibi:(yanlis bir hareketini gördügümde uyariyorum bana sen karisma sanane der gibi tavirlar yapiyo...aceba ben cokmu sanssizim yoksa sizdede varmi ayni dert??mafoldumben

kardeşin belki evlenmeni kıskanmış olabilir
seni paylaşmak istemiyor olabilir
evli değilim böyle bişeyi halamla yaşadım ama kardeş başka tabi

Hımm ablamla aramda 3yaş var anlasamayız dovüşür kavga ederiz felan ama sınırımız gecınce koyun koyuna gecınırız .2 Gün görmesem yoklunu hıssederım. Evlenmeden önce aranız ıyıyse kıskanmısdır büyük ıhtımal .Yada durumun bbaya ıyıyse hem maddı hem manevı ablamın oldu benım nıe olmuyo dusuncesne kapılmıs olabılır.Anlayıslı olmaya calıs kardesler yıkar ablalar toparlar.Gecıcı bı durumdur heralde sana yaklasıcakdır zamanla =) ii şanslar

hemde ne dert canim benim kiz kardesimde aynen oyle.
bence kiskanclik .uzak dur bosver duzelir zamanla ben kendi haline biraktim simdilik.

Oda evlenip yuva kurduğunda,ilişkileriniz normale döner.
Belki sizin yuvadan uçmanızı kaldıramıyor olabilir.
Sevgisindendir bu paylaşamamasıda
Üstüne gitmeyin,ona onu ne çok sevdiğinizi her fırsatta hissettirin.

çok ilginç geldi kardeşlik ilişkiniz.
nedenini bilemiyorum .
benimde kıskardeşim var aramızda 1 yaş fark var ve bu dünyadaki tek sırdaşım odur.
onun canı yansa benimde yanar bana bişi olsa oda aynen davranır
çok çok severiz birbirimiziz sesiniz duymadan 1 gün geçiremeyiz
onun için sizinkisi çok acayip geldi bana
bence karşın aal bi konuş güzelce ben böğle hissediyorum senin hareketlrinden
de ve nededini sor ona..

canım aynı sorun bendede olmuştu
ablam yeni evlendiğinde bendede ona karşı bi soğukluk olmuştu
sebebi sanırım paylaşmak istemeyişimizden
fakat kısa bir süre normale dönmüştü
hatta sık sık kalmaya bile giderdim şehir dışındaydı
ardındanda ben evlendim
çok çok iyi anlaşmaya başladık

bende ablam evlenince öyle saçmalıklar yapmıştım..seni çok sevdiği için kıskanıyo ve paylaşmak istemiyo ama zamanla anlıyosun ne kadar saçma olduğunu sonra herşey yoluna giriyo bence sebep bu canım ...

Belki de onu terkedip gittin,elin oğlunun oldun gibi geliyor olabilir..
Sevgisindendir inşallah,kıskançlık ihtimalini düşünmek istemem..

Peki sence böyle davranmasının sebebi ne ?
Onun istemediği bi evlılık mı yabtın
Kardesın kac yasında ?

Hımm ablamla aramda 3yaş var anlasamayız dovüşür kavga ederiz felan ama sınırımız gecınce koyun koyuna gecınırız .2 Gün görmesem yoklunu hıssederım. Evlenmeden önce aranız ıyıyse kıskanmısdır büyük ıhtımal .Yada durumun bbaya ıyıyse hem maddı hem manevı ablamın oldu benım nıe olmuyo dusuncesne kapılmıs olabılır.Anlayıslı olmaya calıs kardesler yıkar ablalar toparlar.Gecıcı bı durumdur heralde sana yaklasıcakdır zamanla =) ii şanslar

bak seninki özlermis ama benimki diyorumya aylarca görmese napiyosun diye sormaz cok soguk... evet kiskandigi noktalar var..neden o istedigini yapiyoda ben yapamiyorum dedigini duymustum...cok garip bi kardesim var ..insallah canim tsk

Peki sence böyle davranmasının sebebi ne ?
Onun istemediği bi evlılık mı yabtın
Kardesın kac yasında ?

iste o sebebi bilmiyorum..aylar öncesinden arar hediyesini istediklerini bile hazirlarim gönlü olsun diye ama yaranamam...evliligim ile ilgili bir sorun yok cok normal dogru bir evlilik oldu 16 yasina girdi yeni...

Oda evlenip yuva kurduğunda,ilişkileriniz normale döner.
Belki sizin yuvadan uçmanızı kaldıramıyor olabilir.
Sevgisindendir bu paylaşamamasıda
Üstüne gitmeyin,ona onu ne çok sevdiğinizi her fırsatta hissettirin.

sevdigimi söylüyorum ama bi anlam ifade etmiyo onun icin...insallah dedigin gibi evlenince daha dogrusu büyüyünce akli basina gelir...

ıstediğini yapıyor derken acaba odamı özgür olmak istiyor. Benim ablam üniversite okurken onu cok kıskanıyodum ıstedıgı herseyı yapıyodu arkdaslarıyla tatılllere gıdıyordu gezıyordu sureklı. Her istediği yabılıyor her ıstedıgı alınıyordu .Annemle babam acayıp ılgılenıyolardı .Bende annemle babama bısı dıyemedıgım ıcın hırsımı ablamdan alırdım soguk davranırdım gıtmezdım yanına sureklı kavga ederdık hıc konusmazdım sorunlarımı paylasmazdım .Benımle ılgılı hıcbısı bılsın ıstemezdm .Ama bu bir süre oldu sonra hatamı fark ettim .Ablam en yakın arkdasım ve sırdasım suan =))

çok ilginç geldi kardeşlik ilişkiniz.
nedenini bilemiyorum .
benimde kıskardeşim var aramızda 1 yaş fark var ve bu dünyadaki tek sırdaşım odur.
onun canı yansa benimde yanar bana bişi olsa oda aynen davranır
çok çok severiz birbirimiziz sesiniz duymadan 1 gün geçiremeyiz
onun için sizinkisi çok acayip geldi bana
bence karşın aal bi konuş güzelce ben böğle hissediyorum senin hareketlrinden
de ve nededini sor ona..

evet banada garip geldigi icin paylasmak istedim...bi kac ay önce ziyarete gitmistim odasinda agliyodu ne derdin var diye sordum ama bisiy yok gidin basimdan gibi kelimeler söyledi konusmuyorda...ne sansliymisin insanin kardesi dostundan ötedir ama bende o yok iste

canım aynı sorun bendede olmuştu
ablam yeni evlendiğinde bendede ona karşı bi soğukluk olmuştu
sebebi sanırım paylaşmak istemeyişimizden
fakat kısa bir süre normale dönmüştü
hatta sık sık kalmaya bile giderdim şehir dışındaydı
ardındanda ben evlendim
çok çok iyi anlaşmaya başladık

icime su serptin canim ya..keske öyle olsa bakislari bile itiyo beni sevmiyo gibi hissediyorum..ahh siz kardeslerr:)insallah oda senin gibi tekrar yakinlasirrr

bende ablam evlenince öyle saçmalıklar yapmıştım..seni çok sevdiği için kıskanıyo ve paylaşmak istemiyo ama zamanla anlıyosun ne kadar saçma olduğunu sonra herşey yoluna giriyo bence sebep bu canım ...

insallah öyledir canim...sabirla bekliycem o zaman napimmm

Back
X