Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de kardesim aynı boyle...ben evli bile degilim ama ne arar ne sorar...aylar gecer bi napiyorsun demez, ailemden uzak yasiyorum ben, hasta oluyorum bazen tabi ogreniyorlar ama bi gecmis olsun demez, aylar gecer bi alo demez...ben cok ariyordum, herseyiyle ilgileniyordum, baktim hic karsilik alamiyorum, aradigim zaman da soguk konusuyor hatta agzindan zorla laf aliyordum, artik ben de aramiyorum hic...sebebini hic bilmiyorum, benim ona hicbi zararim yok aksine hep faydali olmaya calistim ama beni sevmiyor...artik bi kardesim var mi yok mu belli degil, aylar geciyor unutuyorum artik bi kardesim oldugunu, yok gibi bisey yani...
aynı sorun bizde de var üstelik bu hep böyleydi kesinlikle yapı meselesi kardeş de olsan mutlaka çok iyi anlaşıcaksın diye bir kaide yok.biz aynı ewde yaşıyoruz ve aramızda çok az yaş farkı var ki hatta gören arkadaş sanır ve inanmaz kardeş olduğumuza.gelelim ilişkilerimize benm kardeşim bana abla bile demez ve hep bi mesafe soğukluk vardır aramızda yapılarımız karakterimiz zıt tamamen nerdeyse ben buna ve birazda kıskançlığa bağlıyorum şöyleki bunu açık bir şeklide belli eder hareketleriyle konuşmalarıyla sık sık,benm için sorun değil ama bazen ileri derece rol-model alma,taklit gibi durumlara gidebiliyor,ozaman can sıkıcı bir durum.yinede birimizin başı sıkışsa ilk üzülecek yine birbirimiz oluruz -tatlicadiarzu- bu da ilginç.belki her ikimizde ewlenince birbirimize çok daha bağlı oluruz,insanların yapısı çok çeşitli bazen kardeşini bile tanıyamıyorsun a.s