Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet değil de porsiyonlarını küçültsen, 3 beyazı hayatından çıkarsan, azıcık da spor yapsan?
Eğer dayanamıyorsan en iyi yöntem bu olur bence canım :)
çok fazlalığım var. 79 olmuşum![]()
Umutsuzluğu bırak önce, yüzünü de asma, moralini yüksek tut
Ne kilolar veren insanlar var. Bak eğer sağlığında kilo vermeni engelleyecek bir şey yoksa sadece o dediklerimle bile haftada bir iki kilo verirsin, hem de kalıcı olarak.
Bak ben 6 kilomu 3 ay önce verdim, hala koruyorum.
Sporla, yemeğimden ve aburcuburumdan kısarak verdim çünkü![]()
Baktım diyet öykülerine gerçekten azimli insanlar var. Ben o kadar azimli olamıyorum nedense.
Dediklerinde de çok haklısın. Şekeri biraz fazla kaçırıyorum bunu kabul ediyorum :78:
Ben de hiç azimli olamıyorum canım ne yazık ki
Gerçi daha önce 5 kilo verip 7-8 kilo alıyordum. İlk defa verdiğimi almadım ve tekrar başladım bugün.
İnşallah azıcık dişimi sıkabilirim bu kez![]()
Bende işte tamda bende öyle aynı şeyleri yapmak zorunda olduğum dietleri yapamıyorum.Bende diyet yapamayanlardanımm..
Yani 5 günde 5 kilo detox vs öyle diyetleri yapamam ben.. yapamıyorum
Aynı şeleri yemek sürekli bişilere uymak zorunda olmak sıkıyor benii..
Yapamıyorumm
Napıyorum ekmek yemiyorum yersem peksimet yiyorumm..
Şeker kulanmıyorum 1 çay kaşığı balla tatlandırıyorum(çay sevmiyorum bitki çayı içiyorum)
hamur işi kurabiye vs olabildiğince yapmıyorum yapsamda sadece tadımlık yiyorum..
Akşam bişi yemiyorum
Son 1 hafta dikkat ettim bu şekilde 1 kilo vermişim
Haftada 1 kilo bana yeter öle hızlı kilo vermek felan ben istemiyorum.
Böyle şeyler uygula bence tıka basa doymadan kalk
Tadımlık yee tatlıda olsa çikolatada tadına bak sadece..
İnşallah sonuç alırsın :) aklıma yattı sanırım senin yolundan gitmek daha mantıklı...
bide ramazan da ben hiç veremem aksine alırım bunun için bir önerin var mı? napabilirim almamak için?
Ya ramazan cidden çok sıkıntılı oluyor kilo verme döneminde.
Sahurda tam buğday ekmeği, yumurta, kepekli pirinçten pilav ya da bulgur pilavı gibi az kalorili fakat tok tutan yiyecekler seçebilirsin.
Hem tok tutar, hem de orucunu etkilemez. Bol domates, yeşillik, salatalık da tükettiğinde hem kilo yapmaz hem de tok kalırsın.
Akşam zor kendini tutmak biliyorum ama çorba ve sudan sonra mutlaka ara ver. Mutlaka.
Sonra zaten şiş oluyor mide, azar azar yersin yemeklerini. Akşam da eğer bisküvi, kek, çay alışkanlığın varsa meyve tüketmeye gayret et.
Ben böyle yapacağım. Ekstra da spor düşünüyorum. Kilo almayı bırak verebilirim bile belki ramazanda![]()
Bende diyet yapamayanlardanımm..
Yani 5 günde 5 kilo detox vs öyle diyetleri yapamam ben.. yapamıyorum
Aynı şeleri yemek sürekli bişilere uymak zorunda olmak sıkıyor benii..
Yapamıyorumm
Napıyorum ekmek yemiyorum yersem peksimet yiyorumm..
Şeker kulanmıyorum 1 çay kaşığı balla tatlandırıyorum(çay sevmiyorum bitki çayı içiyorum)
hamur işi kurabiye vs olabildiğince yapmıyorum yapsamda sadece tadımlık yiyorum..
Akşam bişi yemiyorum
Son 1 hafta dikkat ettim bu şekilde 1 kilo vermişim
Haftada 1 kilo bana yeter öle hızlı kilo vermek felan ben istemiyorum.
Böyle şeyler uygula bence tıka basa doymadan kalk
Tadımlık yee tatlıda olsa çikolatada tadına bak sadece..
kızlar merhaba bana önerebileceğiniz bir diyet var mı?
Zorlamayan bir diyete ihtiyacım var. çünkü dayanamıyorum bırakıyorum hemen. önerilerinizi bekliyorum...
kalori hesabı yapmaya denesen canım.çok güzel kilo veriliyor.:89:
o nasıl birşey canım?
o nasıl birşey canım?
önce günlük alman gereken kaloriyi hesaplayıp ,yediklerinin kalorisini hesaplıyorsun.
aynı bu bölümde kalori sayımı yöntemiyle kilo verenler topiği var.link ekmesini bilmiyorum.orayı bir incele istersen.bende 75 ten 65 e düştüm.her istediğini kaloriyi aşmadan yiyebiliyorsun.zevli bir yöntem
![]()