- 19 Ocak 2009
- 230
- 1
- 116
Bana yardım edin lütfen napıcağımı bilmiyorum şuan . Dün sevgilimle fazla abartılı olmayan bi şekilde hafif tartışıoduk , yani ben tavır yapıyodum ( elimde olmadığını söylemiştim ona da .) Yapması gereken işleri vardı ve ona gidiyodu ben de konuşamıyoruz diye , çocukluk olduğunu biliyorum , tavır yaptım . Sonra nerden çıktı anlamadım birden , biz istesek lüks restorntlarda da yeriz ama balık ekmek yemek daha çok hoşumuza gidiyo , farklı yetişmişiz felan dedi , ki ben ona hiçbişey demedim bunlarla ilgili . Benle mutlu olcğna inanmıo musun dedim o da seninle mutlu olurum deli gibi seviyorum yetmez mi dedi .Daha sonra sanırım yine yanlış anladı ve bana '' Karaktersizlik yapıp beni çileden çıkartma .Saçmalama kendine gel insan ol . '' dedi ben de bunun üzerine '' Bi insan sevdiğine karaktersiz diyemez benim aklım almıo bunu , beni sevdiğinden şüphe duymaya başladm '' dedim ve o andan itibaren daha büyüdü sanki olay . Ben suçlu duruma düştüm , ilişkinin temeline laf atmışım , bugüne kadar olan her şeyi inkar etmişim bunu demekle . . .O an siz ne derdiniz ben haksız mıyım . Şimdi yine gitmesi gereken yerde ama geldiğinde bana mesaj atmazsa aramazsa ..? Ve onun gözünde şimdi ben suçlu durumdayım . Bi de bana '' Bana inanmadığını güvenmediğini söylemiş oluosun böyle ve bana inanmayıp güvenmezsen bu iş çok zor olur '' dedi . Napıcam mafoldumben bilmiyorumkismile :gitme: Onu kaybetmek istemiyorumm mafoldumbenmafoldumben