- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
mrb arkadaşlar ben yaklaşık 5 yıldır özel bi hastanede çalışıyorum. ama artık tak etmiş durumdayım işi bırakmak istiyorum çünkü çalıştığım ortamdaki insanlar bana karşı çok soğuk ve kendimi sürekli dışlanmış gibi hissediyorum ve çok yalnız hissediyorum kendimi sürekli eve gelince ağlar oldum ayrıca ben sessiz biri olduğum için sürekli iş yüklüyolar bana onlar oturup muhabbet ederken ben harıl harıl çalışıyorum bıkmış durumdayım artık. işi bırakma konusunu dile getirdim 4, 5 ay önce ama gidemedim bırakamadım biliyosunuz iş bulmak kolay değil ve başka bi yer nasıl olur düşüncesi de var ayrıca çocuğumda olmuyor benim hastanede rahat ücretsiz muayene olabiliyorum tüp bebek konusundada aynı şekilde fiyat olarak daha ii oluyo personele bunları düşünerek vazgeçtim ama şuan dayanamıyorum gene eşimde 6 ay askere gidicek ve o yokken daha çekilmez olacak herşey ayrıca ekimde işi bırakmazsam kasımda tazminat alma hakkımı kaybediyorum nikahımız 1yıl olacak kasımda o yüzden. sizce ben ne yapmalıyım? kafayı yicem düşünmekten birde iş yerimden şikayet eder gibi kötü ayrılmak istemiyorum güzel bi sebeb bulup bi bahaneyle ayrılmak istiyorum. çünkü dünya hali yarın muhtaç oluruz belli olmaz. lütfen arkadaşlar ya da benim durumumda olanlar bana fikir verin teşekkür ederim.