Bana da Yardım edin arkadaşlar

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
mrb arkadaşlar ben yaklaşık 5 yıldır özel bi hastanede çalışıyorum. ama artık tak etmiş durumdayım işi bırakmak istiyorum çünkü çalıştığım ortamdaki insanlar bana karşı çok soğuk ve kendimi sürekli dışlanmış gibi hissediyorum ve çok yalnız hissediyorum kendimi sürekli eve gelince ağlar oldum ayrıca ben sessiz biri olduğum için sürekli iş yüklüyolar bana onlar oturup muhabbet ederken ben harıl harıl çalışıyorum bıkmış durumdayım artık. işi bırakma konusunu dile getirdim 4, 5 ay önce ama gidemedim bırakamadım biliyosunuz iş bulmak kolay değil ve başka bi yer nasıl olur düşüncesi de var ayrıca çocuğumda olmuyor benim hastanede rahat ücretsiz muayene olabiliyorum tüp bebek konusundada aynı şekilde fiyat olarak daha ii oluyo personele bunları düşünerek vazgeçtim ama şuan dayanamıyorum gene eşimde 6 ay askere gidicek ve o yokken daha çekilmez olacak herşey ayrıca ekimde işi bırakmazsam kasımda tazminat alma hakkımı kaybediyorum nikahımız 1yıl olacak kasımda o yüzden. sizce ben ne yapmalıyım? kafayı yicem düşünmekten birde iş yerimden şikayet eder gibi kötü ayrılmak istemiyorum güzel bi sebeb bulup bi bahaneyle ayrılmak istiyorum. çünkü dünya hali yarın muhtaç oluruz belli olmaz. lütfen arkadaşlar ya da benim durumumda olanlar bana fikir verin teşekkür ederim.

canım zaten sen işten ayrıldığında yerine girmek isteyen bir sürü insan olucak. memnun kalmamışsındır, çıkmak istersin buna kimse yorum yapamaz. ki zaten bu durumda da kötü ayrılmış olmazsın. kendini yalnız hissetmek kötü bişey ama onlarla arkadaş olmayı, muhabbetlerine katılmayı dene derim. en azından biriyle konuşmaya çalış. bakarsın iyi anlaşırsın. hem sana fazladan(gereğinden fazla) iş yaptırıyorlarsa bunu söylemen gerekiyor. onlar ne işe yarıyor o zaman orda?

nereye gidersin git mükemmel yok ben bak sabah 8 de başladım hala çalışıyorum ve yorgunluktan ölmek üzereyim gözümü bile açamıyorum o derece yani
ki ben burdakilerin bencilliğinden bunalmış durumdayım
arkadaşın yoksa tek takıl benim gibi

abim doktor ve hastaneside hemsireler doktorlar temzlik görevlileri ne bileyim asla ben onu ezeyim onun yuzu yumusak ona iş verim yok gayet samimiler yada abimin yakınlıgından kaynaklanıyo olabilir abim ameliyattayken hemsire ona yemek ayırır veya bi görevli oglum yemegi bitiriyolar kos diye cagırır.. ama kaprisli iş arkadası ve üstlerde cok tabi.. hastanedeki görevin ne bilmiyorum ablam ama bence baska hastanelerde ara iyi bişey blursan dene ama birini garanti etmeden ayrılma. her hastanede personele yardmcı olunur bence bu konuda.
seni ezmelerine izin verme. hem calıs anan aglasın hemde iki üç sımarık canını sıksın oldu yeak yaa :88::83:

konuşuyorum da çok samimi olamıyorum yapım öyle. çok iş yaptığımı dile getirdim müdürümüze yapıcaklar paylaşcaksınız diyo ama kendisi karşısına alıpta bi iş paylaşımı yapmıyor. bizim pek düzen yok iş yerinde arkaşlara diyorum yetişmicek biraz yardım edin diye tamam diyip geçiştiriyolar öle işte cvp yazdığn için tşk ederim

seninde işin zor arkadaşım Allah kolaylık versin. bende çok bunaldım her işin bi zorluğu var tabi. sen ne iş yapıyorsun?

iyiymiş ne güzel bizimkiler dedikoduyu çok sever bi kahvaltı yapıyolar çağırmazlar bile işte bu durumlar bile psikolojimi bozuyor ben ne yapıyorum diyorum bazen. benim zaten en kötü özelliğim kimseye hayır diyemiyorum ii niyetli olduğum için eziliyorum cevaplarınz için teşekr ederim

benim de eşim yakında askere gidicek çekmeye değmez bence bir kaç ay en fazla sorun yaşar sonra iş bulursunuz, bahane işi kolay illa ki birşey bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…