• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardım edin nolur... anlatcak kimsem yok...

off bu haberlerden,bunları duymaktan çok icim daraldı çok. kadın olmak bu hayatta çok zor.biraz da efendi erkeklerden namuslu insanlardan dayalım ne olur.senin bir sucun yok evlatin varsa onlara çok dikkat et ,en güvenilirn den bile kork

İki tane oğlum var.. önce Allaha sonra bana emanetler.. onları cok iyi korumalıyım herkes için gecerli bu.. ve onları güzel ahlaklı terbiyeli iyi bir insan olarak yetiştirmeliyim.. içinde Allah korkusu olmalı.. karşısındakine saygı duymalı kötü davranıslardan kacınmalı.. annesinin yasadıklarını baskalarına yaşatmamalılar Allah korusun.. herkese hidayet versin Allahım kötü yollardan sapkınlıklardan pisliklerden korusun..

Allah yardimciniz olsun,zor.. bence daha kötüsü olmadigi icin sukredin cok da dusunmeyin izlemeyin boyle haberleri, böyle zamanlarda sizi mutlu edecek seyler yapin muzik film alisveris gezmek... gibi.
Kucukken ortaokula giderken bende iki defa tacize ugradim. Ikisini de tanimiyorum, ikisi de bi sey yapamadi tabi ama ben cok cok cok korktum ve cok utandigim icin kimseye anlatamadim elimde taş ile gezdim gunlerce. Hatta bi tanesi havaalaninda kalabalığın icinde (dedem hac dan gelmisti onu karsiliyoduk) yasitim sayilabilecek serseri bi cocuktan oldu bende uzerine yuruyup dovmeye calistim ordaki amcalar soruyo noluyo diye biri de diyo ki herhalde ayağına basti ondan diyo öbürü ordan bi teyze cekti kolumdan bak boylelerini su polise askere vereceksin dedi uzagimdaydi gormemisti bence ama anlamisti. Dibimdeki adamlar anlamazken o teyze anlamisti. Tabi ben bunu da anlatamadim kimseye. Bu arada bende vajiyi burda yendim. Bu ülkede kadin olmak zor...

Yaa tanımadıgın biri olsa gene bu kadar koymaz heralde.. bir daha nerede görürsün sanki.. ama böyle yakınlar olunca başka oluyor.. nefret ediyorsun her gördügünde aklına geliyor tüylerin diken diken oluyor.. bide tanımadıklarımız tarafından da sözlü olsa bile taciz edilmiyor muyuz sanki?? Bu dünyada taciz edilmeyen kız kadın yoktur bence... elbet yolda yürürken laf atan olmuştur herkese bir defa bile olsa... tabi bunlar konuşulmuyor bu yaşadıklarımızın yanında cok hafif kalıyor...

Vajinismus desen başlı başına bir bela zaten... cekmeyen bilemez... gecmis olsun size de atlatmıssınız...

Back
X