Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim lisans mezunuyum.ve atanamıyorum.26 yaşındyım.okuduğum bölümden atanamıyorum ve çalışmayı çok istiyorum.sizce ne yapsam yeni bi üniversite mi okusam yoksa kpssye şimdiden mi başlasam bana da yardım edin
merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim lisans mezunuyum.ve atanamıyorum.26 yaşındyım.okuduğum bölümden atanamıyorum ve çalışmayı çok istiyorum.sizce ne yapsam yeni bi üniversite mi okusam yoksa kpssye şimdiden mi başlasam bana da yardım edin
Hayat senin seçim senin..ister oku ister kpss ye hazırlan..hangisini yapacaksan da sahiden amać edin mesela günde 1 saat çalışmakla atanılmaz..4_5 saat ayırman gerek
Branşınız nedir? Formasyonunuz varsa branşınıza uyan ve bol kadro verilen branşları okuyabilirsiniz.Ya da branşınız olmayan bir iş arayabilirsiniz belki
bilemiyorum ki kafam çok karışık yeni üni okusam 30 yaşında bitirecem.iktisat mezunuyum bilemiyorum şuan kafam çok karışık.özelde de bulamıyorum.olmuyor bir türlü..
yerinizden olsam asgari ücret olsun bulduğum ilk işe girerim (kasiyerlik vs gibi) bir yandan da hazırlanırım kpss ya da yds gibi sınavlara
hem neden yabancı dilinizi geliştirmiyorsunuz ki?
yabancı dil sizi ayırt edecek o bölümde biliyor musunuz?