Bana da yardım edinn

zeynomuyat

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
97
34
18
Merhaba hanımlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama açmak yeni nasip oldu.Daha doğrusu kimseye soramayacağım bir durumla karşı karşıyayım.Yeni evliyiz ve eşim adetime 2 gün kala içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum.Benim bildiğim kadınlar adet olunca gebelik riski taşımaz ama biraz araştırınca geç döllenme vd gibi şeyler okudum olabilme ihtimali nedir

Sormak istediğim soru şu bir kadın adet kanamasından sonra gebelik riski taşır mı

ben taşımaz diye biliyorum.. sonuçta bebeğin tutunacağı ortam bozulmuş oluyor.. bence hamile değilsinizdir ama siz bir sonraki reglinizi takip edin gecikme olursa bir test yaparsınız.. yanlış yönlendirmeyelim..

Merhaba hanımlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama açmak yeni nasip oldu.Daha doğrusu kimseye soramayacağım bir durumla karşı karşıyayım.Yeni evliyiz ve eşim adetime 2 gün kala içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum.Benim bildiğim kadınlar adet olunca gebelik riski taşımaz ama biraz araştırınca geç döllenme vd gibi şeyler okudum olabilme ihtimali nedir
Ben 19 aydır gebelik riski taşımadım bu yöntemle ama sizin belli olmaz çünki her bünye farklıdır....

Ben bu yöntemle 12 sene gebe kalmadım Bikac gün sonra adet olurum normal hayata devam ettim olanda hic duymadım çevremden

olmazbişey

Back
X