Bana da yardım edinn

Normalde bu sartlarda gebelik gerceklesmez ama hiç belli de olmaz. Bir ay bu stresle yasiyacaksiniz ne yazikki. Bundan sonra daha dikkatli olun en azindan cocuk dusunmuyorsaniz

kızlar ben reglime 2 gün kala hamile kalmıştım..oğlum 5 yaşına geldi bile :):)
6 ay uğraştık,gün takip ettik vs olmadı,reglime 2 gün kala hamile kalmışım..

Normalde bu sartlarda gebelik gerceklesmez ama hiç belli de olmaz. Bir ay bu stresle yasiyacaksiniz ne yazikki. Bundan sonra daha dikkatli olun en azindan cocuk dusunmuyorsaniz
Maalesef BİR AY BOYUNCA KENDİ KENDİMİ YİYİP BİTİRİCEM .aSLINDA ERTESİ GÜN HAPI KULLANACAKTIM NASILSA SDET OLUYORUM DEDİM KULLANMADIM

Madem suphelendın hemen gıdıp eczaneden ılac alıp içseydın tatlım hanı oluyor ya Ertesi gün hapları

Benim için kötü bir haber :110:
anlamadığım durum şu ki madem prez. ile korunuyorsunuz neden kullanmadınız? yani reglime 2 gün var bişey olmaz diyerek mi? öyleyse çok saçma..2 yıl düşünmüyorsanız ona göre her zaman tam korunmalısınız..perez. ilişkinin en başından takmalı,güne bakmadan her daim kullanmalısınız..

Normal şartlarda ilişkiye girdiğiniz gün , çocuk düşünmeyenler için joker günlerden biri olarak geçiyor.
Tabi bünyeden bünyeye fark olabilir.
Ama bildiğim kadarıyla bi risk yok .

Hanımların dediği takvim yöntemi uygulamasıdır. % 100 olmaz diye birşey yoktur.
Burdan bizim yorum yapmamızın senin hamile olma olasılığın üzerine de etkisi yoktur.
Bebek istenmiyorsa şu an kondom kullanmaya devam edip böyle oldumu olacakmı diye beyni meşgul etmemek en iyisi ;)

Merhaba hanımlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama açmak yeni nasip oldu.Daha doğrusu kimseye soramayacağım bir durumla karşı karşıyayım.Yeni evliyiz ve eşim adetime 2 gün kala içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum.Benim bildiğim kadınlar adet olunca gebelik riski taşımaz ama biraz araştırınca geç döllenme vd gibi şeyler okudum olabilme ihtimali nedir

evli barklı kadınsın neden kimseye soramayasın ki.
adet gördüysen gebelik riski düşük.

Hanımların dediği takvim yöntemi uygulamasıdır. % 100 olmaz diye birşey yoktur.
Burdan bizim yorum yapmamızın senin hamile olma olasılığın üzerine de etkisi yoktur.
Bebek istenmiyorsa şu an kondom kullanmaya devam edip böyle oldumu olacakmı diye beyni meşgul etmemek en iyisi :KK66:
Kesinlikle en iyisi ama oldu bi kere ve bilgi almak istedim.Bekliycem bir ay yapacak birşey yok

Ertesi gün hapı diye çok güzel bir icat var, konu açmak gebeliği önlemez ama o hap önler...
Aklınızda bulunsun.

Üstüne görmek diye birşey var,yerlesme kanaması tarzında, regl değil ama regl sanabilirsiniz. Test yapın,emin olamazsinız böyle.

Back
X