Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aramak zorunda diil mutlaka amaa farklı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz. mesafelidir zaten kv. ve ben onun bulunduğu şehre gelin olarak gidecem, oğluna çok düşkün gelip gidecez birbirimize, evimde soğuk rüzgarlar essin istemediğim için aramız ii olsun istiyorum sadece.
kızlar ben 7 aylık nişanlıyım nişandan öncede 9 ay sözlü kaldım. şuan nişanlım askerde. benim iki sıkıntım var. öncelikle kv beni hiç aramıyor. normalde de hep ben ararım gayet sevgi ve saygı içinde annecim, canım diye konuşurum. hatta şakalaşırım anne birazda sen beni ara hep ben arıyorum diye ama.. ayrıca nişanlımla tartıştıkları zaman eğer tartışmanın içinde konuyla alakasız bile olsa benim adımda geçiyosa banada tavır yapıyo. anlayamadım ben nasıl davranmam gerektiğini. ben kendi annemle yengemin (abimin nişanlısı ) ilişkisine bakıyorum imreniyorum açıkçası. sizce nasıl düzeltebilirim kv mi ??
şanslısın...hergün arayıp şimdiden yüz göz olsanız yarın öbürgün evlenincede evinden çıkmaz herşeyine karışık mesefa iyidir![]()
bencede..seninde fazla arayıp sıkı fıkı olmamanı öneririm. ilerde pişman olmamak için. keşke bu kadar samimi olmak istemeseydim dememen için. az ve öz görüşmek iki taraf içinde en sağlıklısıdır emin ol. evli bir bayan olarak hatta burada yazan evli arkadaşları mutlaka dikkate almak gerek. sonuçta tecrübe önemlidir. hep fazlasını beklerler sonra.
evet aramak zorunda diil mutlaka amaa farklı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz. mesafelidir zaten kv. ve ben onun bulunduğu şehre gelin olarak gidecem, oğluna çok düşkün gelip gidecez birbirimize, evimde soğuk rüzgarlar essin istemediğim için aramız ii olsun istiyorum sadece.
haklısınız :) ben içinde olmadığım için beklentim yüksekti. şuan sizin dediklerinizle beraber düşünüyorumda haklısınız çok teşekkr ederimmm![]()
yardımcı olmak güzel :) yinede siz önyargılı olmayın, akşına bırakın. bol mutluluklar size :)
bencede..seninde fazla arayıp sıkı fıkı olmamanı öneririm. ilerde pişman olmamak için. keşke bu kadar samimi olmak istemeseydim dememen için. az ve öz görüşmek iki taraf içinde en sağlıklısıdır emin ol. evli bir bayan olarak hatta burada yazan evli arkadaşları mutlaka dikkate almak gerek. sonuçta tecrübe önemlidir. hep fazlasını beklerler sonra.
canım ben iki yıllık evliyimbiz samimiyiz ama benim kayınvalide öle gelip karışıcak hergün gelicek bi kadın değil...ayda bir belki birkere gelir oda zorla evimizde 5 dakikalık mesafede üstelik
ne eşyama ne evime ne aldığıma nede harcadığım paraya gezmeme tozmama bişey demez,gençsin tabiki alcaksın geziceksin der hep..ben o konuda şanslı olan gelinlerdenim
![]()
![]()
Canım ben de nişanlıyım. Benim kayınvalidem de aramaz beni.Hasta olduğumu vs. duyunca arar. Hiç şikayet etmem aramamasını. Görüştüğümüz zama beni sevdiğini anlıyorum o bana yetiyor. Ben arada ararım, hal hatır sorarım ama bende çok sık aramam.
İlerde yüz göz olmamak için sanırım en iyisi bu