bana da yardım!! fikirlerinize ihtiyacım var..

Ay bir ben varım herhalde telefonla konuşmayı sevmeyen, sevgilimle bile günde 2 defa konuşuruz maksimum 15 dk. yani ne sık sık arayabilirim, ne de aranmayı beklerim.. :ssz::1:

evet aramak zorunda diil mutlaka amaa farklı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz. mesafelidir zaten kv. ve ben onun bulunduğu şehre gelin olarak gidecem, oğluna çok düşkün gelip gidecez birbirimize, evimde soğuk rüzgarlar essin istemediğim için aramız ii olsun istiyorum sadece.

İlişkiniz, Sizin Onu arayıp aramamanıza bağlı olarak iyi veya kötü olmaz endişe etmeyin.
Geçinmeye gönlü olan yapıcı olur zaten.
Şimdiden bu kadar yük yüklenmeyin.
Sizinle direk gelip " Seninle ilgili şu sorunum var." demedikçe kimsenin suratından, bakışından etkilenmeyin, canınızı sıkmayın.
Çok çok saygılı olun. Bir o kadarda mesafeli olun bence.
Allah mutlu etsin inşallah.

fikirleriniz benim için önemli , hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :)

şu an nişanlı oldduğunuz içinde olabilir , benim kv de de öyleydi evlendikten sonra sık sık arar oldu hatta benim aramama bile fırsat kalmıyor, hem aramasa da boşver konusunu bile yapma sen üzerine düşeni yapta o yapmassa kendisi bilir..

şanslısın...hergün arayıp şimdiden yüz göz olsanız yarın öbürgün evlenincede evinden çıkmaz herşeyine karışık mesefa iyidir :51:

kızlar ben 7 aylık nişanlıyım nişandan öncede 9 ay sözlü kaldım. şuan nişanlım askerde. benim iki sıkıntım var. öncelikle kv beni hiç aramıyor. normalde de hep ben ararım gayet sevgi ve saygı içinde annecim, canım diye konuşurum. hatta şakalaşırım anne birazda sen beni ara hep ben arıyorum diye ama.. ayrıca nişanlımla tartıştıkları zaman eğer tartışmanın içinde konuyla alakasız bile olsa benim adımda geçiyosa banada tavır yapıyo. anlayamadım ben nasıl davranmam gerektiğini. ben kendi annemle yengemin (abimin nişanlısı ) ilişkisine bakıyorum imreniyorum açıkçası. sizce nasıl düzeltebilirim kv mi ??

kadını tam tanımıyorsun kendince yorum yapıp üzülme bence.. belki soğuktur yapısı, belki çok güçlü egoları vardır. sana bulaşmıyorsa varsın aramasın sen de kaşınma uzak dur daha iyi olur aslında. ileride bu düşüncen için bile kendine gülebilirsin. mesafeyi korumak her zaman kar getirir zarar getirmez.

aklın yolu bir sanırım :) mesafe :1::1: yeni gelin olcam yaa beklenti içine girdim sanırm :9::9::9:

şanslısın...hergün arayıp şimdiden yüz göz olsanız yarın öbürgün evlenincede evinden çıkmaz herşeyine karışık mesefa iyidir :51:

bencede..seninde fazla arayıp sıkı fıkı olmamanı öneririm. ilerde pişman olmamak için. keşke bu kadar samimi olmak istemeseydim dememen için. az ve öz görüşmek iki taraf içinde en sağlıklısıdır emin ol. evli bir bayan olarak hatta burada yazan evli arkadaşları mutlaka dikkate almak gerek. sonuçta tecrübe önemlidir. hep fazlasını beklerler sonra.

bencede..seninde fazla arayıp sıkı fıkı olmamanı öneririm. ilerde pişman olmamak için. keşke bu kadar samimi olmak istemeseydim dememen için. az ve öz görüşmek iki taraf içinde en sağlıklısıdır emin ol. evli bir bayan olarak hatta burada yazan evli arkadaşları mutlaka dikkate almak gerek. sonuçta tecrübe önemlidir. hep fazlasını beklerler sonra.

haklısınız :) ben içinde olmadığım için beklentim yüksekti. şuan sizin dediklerinizle beraber düşünüyorumda haklısınız çok teşekkr ederimmm:9::9:

bence de aramasın daha iyi mesafe iyidir,ne kadar içli dışlı olursanız o kadar sorun çıkar.şimdiden sana böyle tavır alıyorsa senin ilgin olmayan konularda evlenince daha da beter olur çok alttan alma her konuda.kocanla aran iyi olsun gerisini boşver kim sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.

evet aramak zorunda diil mutlaka amaa farklı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz. mesafelidir zaten kv. ve ben onun bulunduğu şehre gelin olarak gidecem, oğluna çok düşkün gelip gidecez birbirimize, evimde soğuk rüzgarlar essin istemediğim için aramız ii olsun istiyorum sadece.

soğuk rüzgarlara samimiyet engel olmaz bence. yani o rüzgar olacaksa bunun kaçışı yoktur. siz ağzınızla kuş tutsanız gene yaranamama ihtimali vardır. bırakın herşey olurunda olsun. ne nasıl olması gerekiyorsa öyle kalsın. mesafeliyse çok şanslısnız. sizde öyle olun ki saygı sevgi hep daim olsun.

yanyanayken çok bi sıkıntı yok zaten gayet düşünceli, ilgili telefonla pek bi alakası yok. ama dedğinzde hepiniz mantıklısınız eşim yanımda olsun yeter :9:

canım ben iki yıllık evliyim :1: biz samimiyiz ama benim kayınvalide öle gelip karışıcak hergün gelicek bi kadın değil...ayda bir belki birkere gelir oda zorla evimizde 5 dakikalık mesafede üstelik :1: ne eşyama ne evime ne aldığıma nede harcadığım paraya gezmeme tozmama bişey demez,gençsin tabiki alcaksın geziceksin der hep..ben o konuda şanslı olan gelinlerdenim:16: :nazar:

Son düzenleme:
Canım ben de nişanlıyım. Benim kayınvalidem de aramaz beni.Hasta olduğumu vs. duyunca arar. Hiç şikayet etmem aramamasını. Görüştüğümüz zama beni sevdiğini anlıyorum o bana yetiyor. Ben arada ararım, hal hatır sorarım ama bende çok sık aramam.
İlerde yüz göz olmamak için sanırım en iyisi bu

canım ben iki yıllık evliyim :1: biz samimiyiz ama benim kayınvalide öle gelip karışıcak hergün gelicek bi kadın değil...ayda bir belki birkere gelir oda zorla evimizde 5 dakikalık mesafede üstelik :1: ne eşyama ne evime ne aldığıma nede harcadığım paraya gezmeme tozmama bişey demez,gençsin tabiki alcaksın geziceksin der hep..ben o konuda şanslı olan gelinlerdenim:16: :nazar:

Canım ben de nişanlıyım. Benim kayınvalidem de aramaz beni.Hasta olduğumu vs. duyunca arar. Hiç şikayet etmem aramamasını. Görüştüğümüz zama beni sevdiğini anlıyorum o bana yetiyor. Ben arada ararım, hal hatır sorarım ama bende çok sık aramam.
İlerde yüz göz olmamak için sanırım en iyisi bu

yok o konuda benimde hiç sıkıntım yok hiç bişeyime karışmaz nişan bohçasına çıktığımızda bile ne istiyosan onu al kızım dedi. benim tek sıkıntım nie aramıyo diyodum. ama oda evli ve tecrübeli insanlardan anladığım mesafe iidir :1::1: artık sıkıntı diil anlicağın ben yine arar hatrını sorarımm :9::9:

Back
X