Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bana da yardım:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Delal_Delal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
112
0
26
Diyarbakır
Kızlar dğün öncesi ev almayı düşünüyoruz o zamanda düğün ve eşya sıkıntı yaşayacağız:( Ailem ev olsun diyor eşya sonradan alınır diyor.
evlenen arkadaşlarımda düğünden önce ev alırsanız içinde bir çok şey kalacak.mobilya seçerken beğendiğini değil bütçene uygun olanı alacaksın düğününü istediğin gibi yapamayacaksınız diyorlar.Ev alırsak hiç paramız kalmayacak ev almazsak düğünde suyunu çekecek sonra ev sıkıntısı olacak bilmiyorum nişanlımı nasıl yönlendirirsem öyle olacak düğüne iki ay kaldı ve bizde hala tık yok offff cok canım sıkılıyor bilmiyorum:((

Sen onu bunu bırak bence.. Senin ne düşündüğün önemli canım. Hangisi olursa sen daha mutlu olursun.ben empati kurarsam ev almayı tercih ederim.eşyalar yavaş yavaş alınır.belki sıfır olmaz ikinci el olur..ama en azından kira verilmez.her ay kira vermek,elindeki bir avuç paranın savrulması demek gibi geliyor bana.kendi evinizin olması daha avantajlı bence.
şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.Allah mutlu ve mesut etsin inşallah. :16:

iyi de canım kirada otursanda zaten kiraya para verceksin her hay ha ev kredisine yatırmışssın ha kiraya en azından kendi evim dersin eşyalarını ona göre alırsın durumun rahatlayınca da eline toplu bi para geçerse evinin borcunu kapatır rahatlarsın bence kesinlikle ev al derim kiraya boşu boşuna para verme içine sine sine kendi evinde otur...

Bu dönemlerde herkesten bir ses çıkıyor hele aileler canımızı okuyor:( herkes içinde kalan yaptıklarını yapamadıklarını bize yaptırmaya çalışıyor.Ben ev istiyorum Eşyalarda çok önemli değil benim için.Ama ne bilim kafam karışmıyor değil.

Arkadaşlar ne zor birşey evlenmek olsa bitse gitse modundayız:) Teşekküler fikirleriniz önemli en azından kendimde netleşiyorum:) iyi geceler

Bacım biz onu düşündük. Yatırım amacıyla kiraya vereceğimizi eve verebiliriz falan dedik. eşya parası falan derken evet çok kasılacaktık. ama en önemlisi biz seneye yazın yurt dışı gezisi düşünüyoruz. ev nasılsa alınır ama bu yaşlar geri gelmez... gezip tozduktan sonra çocuk işine girince ev alınabilir bence...
tabii kendin ve eşin için en iyisini yine siz bilirsiniz...

Son düzenleme:
Bacım biz onu düşündük. Yatırım amacıyla kiraya vereceğimizi eve verebiliriz falan dedik. eşya parası falan derken evet çok kasılacaktık. ama en önemlisi biz seneye yazın yurt dışı gezisi düşünüyoruz. ev nasılsa alınır ama bu yaşlar geri gelmez... gezip tozduktan sonra çocuk işine girince ev alınabilir bence...
tabii kendin ve eşin için en iyisini yine siz bilirsiniz...
bazen aynen bunları düşünüyoruz tadını çıkaralım sonrada birikim yapalım.sonrada yok ev alıp çoluk çocuk olsun zaten zamanında gezdik tozum diyorum:) sanırım biz iki arada bir derede kaldık.allah yardımcımız olsun

Back
X