bana da yardımcı olabilir misiniz? :(

hepiniz çok haklısınız. bana haksızlık yaptığını çok defa anlıyordum ama seven insanın gözü kör olur derler ya inanmak istemedim. oda hep "sonra güzel olacak herşey" derdi "şimdiden herşeyi yaşrsak hergün canım cicim saatlrce konuşursak sonraya bişey kalmaz" derdi hep bunların arkasına sığınırdı.. sonra iyi olacak diye sabretim bende sevdiğim için bekledim, o mutlu olsun diye uğraştım.. ama artık en sonuna gelmişken hani herkes evlenirsiniz diye beklerken sebepsiz yere bıraktı gitti hemde başkasına... hani uzun uzun kavgalarımız olsa bende yıprandım artık bittiği iyi oldu derdim ama onca ümitle kaç sene bekle emek ver adam facede msn de gönlünü kaptırsın birine ona gitsin... geri dönmesini istiyorum ama onca sene bana çektirdiklerini anlması için. bende onun ağladığını göreyim pişman olduğunu göreyim.. birine ümit verip sonra yarı yolda bırakmak ne kötü bişey bittiğinden beri ne gecem gece ne gündüzüm gündüz..

16 yaşıma olsm bu yaşadıklarım mantıklı olcaktı öyle mi? kusura bakmayın da ben 16 yaşımdayken tek amacım güzel bi üniversiteyi kazanmaktı onun için uğraştım o yaşlarda çok şükür ki de kazandm.. ayrıca öğrencilerimle de hiç bir sorunum yok hepsi alan öğretmeni olmayan derslerine de benim girmem için idareye dilekçe veriyolar.. kendimi övmek değil amacım görevimi iyi yapıyorum şüpheniz olmasın ayrıca da benim derdim farklı konumum ne olursa olsun acı çekiyorum burda ...!

İstersen ilk yazdıklarını dışardan bir gözle oku ..Acınıza saygı duyarım ama sizde biliyorsunuz ki yıllarca kandırılmışsınız ,eğitim demekki tecrübesizliği gidermiyor ,sizede tecrübe olmuş ne güzel bu kadar karaktersiz bir insandan kurtulmuşsunuz ,adam kafası esmiş gelmiş kafası esmiş gitmiş ,hiç hesapsız sevmişsiniz ama insanlar sandığınız kadar temiz değil...

ne yapacaksınız,öğretmene gidip sevgilinizle ya da eşinizle aranız nasıl,bir ayrılma durumu falan var mı ayrıldıysanız olmaz valla,filanca öğretmenin gayet mutlu bir ilişksi var çocuğumu ona vercem falan mı diyeceksiniz..ne kadar saçma yazdıgınız şeyler,hayret bir şey ya..

konu sahibi arkadaşa gelince,canım bence onu düşünme artık..nasıl unuturum deme aslında senin elinde..kendine bir söz ver unutcam de,düşünmemeye çalış,hep başka biriyle mutlu olacağını güzel günleri düşün ki ben olacağına inanıyorum..sen o çocugun şu anda birlikte oldugu kişi ile mutlu oalcağını mı sanıyorsun,tecrübelerime dayanarak söylüyorum olmayacak ve senin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kuracaklarını mı düşünüyor bunlar..zaten o çocuk bence hayatı boyunca iflah olmaz kurtulmuşsun..ya evlenince aldatsa idi seni daha mı iyi olacaktı bir düşünsene..sen en iyisi geleceğinde mutlu olcağın günleri düşün..bunların hepsini unutturcak bir romeo çıkar elbet,rahat ol..

Sizi muhatap bile kabul etmiyorum...Gereken kişiye cevap verildi.

İstersen ilk yazdıklarını dışardan bir gözle oku ..Acınıza saygı duyarım ama sizde biliyorsunuz ki yıllarca kandırılmışsınız ,eğitim demekki tecrübesizliği gidermiyor ,sizede tecrübe olmuş ne güzel bu kadar karaktersiz bir insandan kurtulmuşsunuz ,adam kafası esmiş gelmiş kafası esmiş gitmiş ,hiç hesapsız sevmişsiniz ama insanlar sandığınız kadar temiz değil...

ben dışarıdan bir gözle okudum ki parantez içinde bi yerde bende de suç var dedim kabul ettim.. ama bu sanıldığı kadar insanın elinde olan bişey değil ben istermiydim böyle olsun.. ben sevdiğim için, sevdiğimi kaybetmemek için uğraştım onca sene karşımda ki de sürekli "bekle sonu güzel olacak" derken ve bende severken ne yapabiliridim ki.. her neyse ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz teşekkür ederim.

konu sahibi arkadaşa gelince,canım bence onu düşünme artık..nasıl unuturum deme aslında senin elinde..kendine bir söz ver unutcam de,düşünmemeye çalış,hep başka biriyle mutlu olacağını güzel günleri düşün ki ben olacağına inanıyorum..sen o çocugun şu anda birlikte oldugu kişi ile mutlu oalcağını mı sanıyorsun,tecrübelerime dayanarak söylüyorum olmayacak ve senin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kuracaklarını mı düşünüyor bunlar..zaten o çocuk bence hayatı boyunca iflah olmaz kurtulmuşsun..ya evlenince aldatsa idi seni daha mı iyi olacaktı bir düşünsene..sen en iyisi geleceğinde mutlu olcağın günleri düşün..bunların hepsini unutturcak bir romeo çıkar elbet,rahat ol..
öyle düşünmeye çalışıyorum yeniden başkasını sevebilrim diyorum ama o kişiye nasıl güvenicem ki bundan sonra.. bu öyle bir yıkıp gitti ki... bide sürekli ben seni aldatırsam seni aldatmış olmam kendimi aldatmış olurum derdi ve ben sana çok güveniyorum sende bana güven derdi ama sonunda ardına bakmadan bıraktı gitti ... ortak tanıdığımzda çok sürekli ne yapsa haberim oluyo.. onunla ilgili yeni şeyler duydukçada üzülüyorum dayanmıyorum... inşaallah dediğiniz gibi olur herşey bundan sonra.. ben gerçekten çok sevdim ve gerçekten kaybetmemek için elimden geleni yapmaya çalıştım ama yine de olmadı.. onca sene arkasında duramayacağı sözler vermiş hep bana :(

Canım sen elinden gelen fedakarlığı fazlası ile yapmışsın. Zorda olsa hayatından onu çıkar. Yeniden başla herşeye.

Bil ki geri gelmeyecek
Bil ki sen ondan daha değerlisin (üzüldüğüne değmez)
Bil ki telefon numarasını silmen gerek
Bil ki fotoğrafları silmen gerek
Bil ki onu hatırlatan onun hediyesi olan eşyaları atman gerek.
Bil ki herşeye rağmen hayat güzel.

Kendini geliştirebileceğin yorucu olmayan kurslara git.

Ben 5-6 ay önce 5-6 yılımı gömdüm arada içim acıyor ama her geçengün daha iyiyim.

Olanda hayır vardır unutma...

Back
X