• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yazik ama

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
248
Slm arkadaslar. Kpss ye hazirlandigim icin fazlasiyla yogunum bu sene. 6 ay gibi kisa bir zamanim var ama ben hic uyuyamiyorum dinlenemiyorum kafama bi sey girmiyo artik. Oglum bi suredir sabah 5 gibi uyaniyo. Hic bi zaman gec uyanan bi bebek olmadi ama en azindan 7 ye kadar uyuyodu. Hayatimizda yada onun uyku rutininde degisen bi sey yok. Neden bu kadar erken uyaniyo? Gec yatirmak asla cozum olmuyo ki zaten ben erken yatip erken kalksin istiyorum ama 5 te cok erken. Aksam en gec 9 da uyuyo. Oglen kacta uyuyup uyandigina gore aksam uykusunu ayarliyorum. Su da varki sabah bu kadar erken uyandigindan olsa gerek oglen uykusu cok uzun ben artik zorla uyandiriyorum biraksam 4 saat uyur yani. Biri bana yardim etsinn lutfen

saatlerin geri alınmasıyla ilgisi olabilir mi ?
bir gün öğlen sadece iki saat uyumasına izin verin, o gün zor geçer mızmızlanır ama akşam da aynı saatte yatırın belki faydalı olabilir

Benimde kızım bu aralar çılgınca uyuyor gündüzleri. İki kere uyuyordu gündüzleri artık bire düşürdüm ama bıraksam bende uzun saatler uyur. Sabah uykusu iyi oluyor yani mesela sabah kahvaltıdan sonra hemen tekrar yatıyor o zaman uzun uyursa öğlen akşama kadar enerjik oluyor yoruluyor akşamda erken yatıyor bana zaman kalıyor. Bende sınava çalışıyorum. Sabah uykusunda ev işlerini halledip akşamda ders için bana zaman kalıyor. Gündüz zaten herşeyi beraber yapıyoruz. Bu arada sabahta altı buçuk yedi gibi uyanıyor.

Kaç yaşında? 1-2 gün dışarı çıkarsan,oyalasan yani öğlen uyutmasan gece daha çok uyur düzene girer bence. Bizim sık sık değişiyor,öğlen geç yatarsa gece çok geç dalıyor; öğlen çok uyursa akşam kaçta yatarsa yatsın sabah erken kalkıyor vb. Yani kısaca öğle uykusu çok etkiliyor

Back
X