subat_01 Oğluşunu bekleyen sabırsız anne Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 1.374 476 648 22 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Selvi25 #21 Selvi25 .!.: Evet canım basbaya erkek bence süpriz yapmaz bebişin saglıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Sağlıkla gelsin süpriz yapsada olur yeter ki sağ sağlim sağlıkla gelsin. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallaahh
Selvi25 .!.: Evet canım basbaya erkek bence süpriz yapmaz bebişin saglıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Sağlıkla gelsin süpriz yapsada olur yeter ki sağ sağlim sağlıkla gelsin. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallaahh
Selvi25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2016 1.174 716 123 34 26 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Selvi25 #22 Arkadaşlar bu konu sahibi benim bebeğime doktor dahil herkes kız demişti ama ben erkek diye ısrar ettim hep öyle hissettim rüyalarım erkek rüyalarıydı ve sonunda bugün 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim hayırlısı olsun herşeyin saglıcakla gelsinler
Arkadaşlar bu konu sahibi benim bebeğime doktor dahil herkes kız demişti ama ben erkek diye ısrar ettim hep öyle hissettim rüyalarım erkek rüyalarıydı ve sonunda bugün 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim hayırlısı olsun herşeyin saglıcakla gelsinler