- 13 Aralık 2023
- 1.167
- 764
- 43
- 32
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
-
henüz avukat tutmadılar. Ama çoktan öğrenmiştir benceAnnenizin avukatı eğer bu durumu halledemez mi herhalde bu konuda bilgisi vardır. Yoksa avukatla anlaşmanın ne gereği var başka avukata yönelebilirsiniz?
Ahh annem inanılmaz inattır asla kalmaz bizle. Kamera güzel fikir ve evet o psikopatın ne yapacağı belli olmaz daha önce yaralama ve cinayet suçları vardı yattı çıktı malesef. Yani belli olmaz sağı soluzarar vermek isteyen izaleyi şuyu davasıyla adres bulmaya uğraşmaz o adresi bi akrabadan bulur zarar verir kafasına öyle bir şey koymuş olsa yapardı.
Önlem olarak evinin kapısının içini ve dışını gören kamera koyup takip edin, mümkünse onu yalnız bırakmayın birlikte kalın.
Teşekkür ederim evet ben daha önceden gelip keşif falan yaparsa diye önleyici olarak düşündüm kamerayı ama çat diye de gelebilir manyak bu . Allah fırsat vermesin ya valla bezdimKamera boyle bir durumda hicbir ise yaramaz. Ancak baysettiginiz gibi saldirgansa annenize nasil saldirdigini izlersiniz. Icinde panik butonu bulunan bir Alarma ihtiyacınız var.
Ne kadar kötü bir şey yaÖğrenebilir benim bir telefon çalınması davam vardı çalan şahsın adı ikameti yaşı her bilgisi dosyada vardı ve benimki de onda vardı muhtemelen
Davayı açmış artık görmüştür muhtemelen ama avukat inşallah böyle bir şey yapabiliyordur bakalım görüşeceklerAvukatız gizlilik kararı aldırabilir
Evet avukatı karşı tarafın ev adresini tel numarasını falan biliyor görüyorMerhabalar. Annem adına yazıyorum kardeşi tehlikeli birisi ve tehditler ediyor hepimizi.görüşmüyorlar. dolayısıyla kimsenin kimsede adresi yok. Dedemden kalan Miras olan evler satılsın herkes payını alıp çekilsin diye dava açmış tamam burada sorun yok ama uyapta maşallah herkesin adresi ortada. çıkıp gelir anneme zarar verir diye korkuyorum açıkçası. Napmalıyız? Annem mahkemeye de gitmeyecek avukat tutup onu yollayacak sanırım ama adres mevzusu nolacak? Ben gördüysem onun adresini, o da bizimkini görmüştür... Napalım sizce
Çok kötü bir sistem değil miEvet avukatı karşı tarafın ev adresini tel numarasını falan biliyor görüyor
Annem hırsızlık yapanları görmüştü karşı tarafın avukatının elinde bizim evin adresi numarası tc kimlik numarasına kadar vermiş
Tabiki hangi sistem düzgün ki?düşünsene artık kimse kurtarmaya girmiyor başına bela alacak diye..senelerden beridir böyle daha bakardım bu olay olduğundaÇok kötü bir sistem değil mi
Benim boşanma davamda gizlilik kararı aldırdı avukatım. İsterseniz bir sorarımhenüz avukat tutmadılar. Ama çoktan öğrenmiştir bencebakalım inşallah görmemiştir de halledilir
Teşekkür ederim başta avukat tutulsaydı belki alınırdı ama geç kalınmış avukata danıştı görmüştür çoktan diyorBenim boşanma davamda gizlilik kararı aldırdı avukatım. İsterseniz bir sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?