bana deger veriyor mu

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Iyi geceler herkese yaklasik 2 yillik iliskim var. Bi kere ayrildik erkek arkadasim askerdeyken baristik 6 ay falan ayriydik ayrilma sebebi de cok sacmaydi. Simdi konuştugumuzda ikimizde diyoruz onceden bu kadar sevmiyorduk birbirimizi diye. Her neyse ailesinin falan haberi var ciddiyiz yani ve tanisiyoruz benimde annemle abimin haberi var annemle tanistilar abimi zaten taniyor. Her sey gayet guzel ancak ben cok ilgi bekliyorum galiba az once mesaj attı bugun erken yatayim sende dizini izle diye. Bende kizdim konusmayacakmiyiz falan diye sonrada pisman oldum her gece konusuyoruz zaten. Tam mesaj atacakken dayanamamis aradi konusmadan rahat uyuyamamis. Normalde de cok ilgili bi sevgili cok sahiplenir kiskanir . Bulustugumuzda sabahtan aksama kadar cok guzel vakit geciririz ama boyle bazen cabalamaktan yoruluyorum hep ben bekliyorum konusucaz diye ne bileyim gorusucez cogunlukla ben program yapiyorum ben daha cok deger veriyorum ve bekledigim degeri alamiyorum gibi geliyor sevdigine eminim ama sizce bana deger veriyor mu yoksa ben mi cok sey bekliyorum

Bu yazdıklarınızla size değer veriyor mu vermiyor mu anlayamayız onu siz bilirsiniz de siz bence abartıyorsunuz ne var sanki tüm günler sizin bugün mesajlaşma konuşma yarın konuş diğer gün konuş kaçmıyorsunuz ya böyle şeylere sinirlenip sorun çıkarmaya ağız tadı bozmaya gerek yok bence :)

Gun icinde konusmuyoruz 3-5 mesaj sadece o yuzden her aksam konuşuruz da :))

Gun icinde konusmuyoruz 3-5 mesaj sadece o yuzden her aksam konuşuruz da :))

Olsun canım ya ne olacak yarın akşam konuşursunuz dediğim gibi hep birliktesiniz yarında diğer günde :) Ufacık şeylerin sorun olmasına izin vermeyin aranızda :)

Olsun canım ya ne olacak yarın akşam konuşursunuz dediğim gibi hep birliktesiniz yarında diğer günde :) Ufacık şeylerin sorun olmasına izin vermeyin aranızda :)

Tesekkur ederim ben iste durduramiyorum kendimi :-D kizamiyoda bana cok sevdigimden boyle sacmaladigimi biliyor

Klasik türk erkeği canım geneli böyle eşim beni çok sever bende onu (maşallah )diyeyim.2 tanede çocuğumuz var anneler gününde sana ne alayım diye bana sorar.Evlilik yıldönümü olur yine aynı bende süpriz yapsın istiyorum ama yapamıyo sıkma canını evham yapıyorsun böyle devam edersen ilişkinize sen zarar verirsin.

Ah ablacim aynen sevgililer gununde hediye alacak sözde süpriz dayanamadi soyleyiverdi :) pek bi sorunumuz yok ama

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Sizde beklentilerinizi net bir şekilde paylaşırsanız bence ortada problem kalmaz.
Bizde günaydın mesajıyla başlarız güne sonrası mı? Gece iş çıkışı 15-20 dk konuşuruz. Bütün gün aramaması değer vermediğini göstermez.
Konuşmayacak mıyız dediğnizde dönmüş size. Dediğim gibi açık olun. Beklentilerinizi onla paylaşmazsanız o farkına varmayabilir.

Tesekkur ederim :))

Profilde 17 mayis yaziyor ne acaba :) bizim 2. Senemiz olcak 17 mayista da :))

Evet gitti geldi :)

Askerliği yaşayınca 1 mesajın bile ne kadar kıymetli olduğunu anladımda ben o yüzden sordum :) Olur öyle şeyler canım belki bugün yorgundur erken uyumak istemiştir sorun yapma öyle şeyleri bu sana değer vermediğini göstermez :)

Erkek arkadaşım doğum günüm için izne geliyor onun tarihi :)

Hiiim askerde demek allah kavustursun canim kac yaşındasinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…