- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
Iyi geceler herkese yaklasik 2 yillik iliskim var. Bi kere ayrildik erkek arkadasim askerdeyken baristik 6 ay falan ayriydik ayrilma sebebi de cok sacmaydi. Simdi konuştugumuzda ikimizde diyoruz onceden bu kadar sevmiyorduk birbirimizi diye. Her neyse ailesinin falan haberi var ciddiyiz yani ve tanisiyoruz benimde annemle abimin haberi var annemle tanistilar abimi zaten taniyor. Her sey gayet guzel ancak ben cok ilgi bekliyorum galiba az once mesaj attı bugun erken yatayim sende dizini izle diye. Bende kizdim konusmayacakmiyiz falan diye sonrada pisman oldum her gece konusuyoruz zaten. Tam mesaj atacakken dayanamamis aradi konusmadan rahat uyuyamamis. Normalde de cok ilgili bi sevgili cok sahiplenir kiskanir . Bulustugumuzda sabahtan aksama kadar cok guzel vakit geciririz ama boyle bazen cabalamaktan yoruluyorum hep ben bekliyorum konusucaz diye ne bileyim gorusucez cogunlukla ben program yapiyorum ben daha cok deger veriyorum ve bekledigim degeri alamiyorum gibi geliyor sevdigine eminim ama sizce bana deger veriyor mu yoksa ben mi cok sey bekliyorum