Bana dönermisiniiizzz lutfen acill

zubeydeursavas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
16
3
1
30
Arkadaşlar bi sorum olucak bakarsaniz cok sevinirim.. 6 ay once dogum yaptim bebegimi emziriyorum iki ay adet oldum en son aralık 8de oldum ve halen olmadim bir ay olucak nerdeyse.. Eşim korunuyor ve kendinede fazlaca guveniyor bu konuda test yaptim bir hafta once birşey cikmadi ama halaa olmadım korkmuyor degilim cok fazla korkuyorum sizce neden boyle oluyo adet olur muyum cok kotu durumdayim biraz daha olmazsam hastaneye gidicem

Canim eger bebegini hala emziriyosan doktorlar adet duzensizligine normal diyo. Emzirme doneminde gecikmeler yasaniyo. Ama illa ki icin rahat etmiyosa doktoruna danismanda fayda var

dogumdan sonra 1 yil felan edet duzensizligi normaldir.ben ilk bebegimde 8 ay gormedim dogumdan sonra.ikincide arada bir oldum sonra 4 ay gormedim.supheniz varsa kan tahlili yaptirin.negatifse endise etmeyin duzene girer bir kac aya.girmezse kadin soguma gidersiniz.saglikla buyutun bebeginizi..

sağlık ocagına bi kan verin içiniz rahat etsin cnmmm

Evet dediginiz gibi diyolar hep ama insan bi tedirgin oluyo bebegimin aşı zamani geldi onunla gittigimde vericem olmazsa kan evde yapilan testinde yaniltcagini pek zannetmiyorum negatifti o cunku nasip hersey tabii sizler boyle oldunuz mu peki hic

Bebegimi ek gidaya baslamis olsam bile ayni emzirmeye devam ediyorum tek dusundugum hani sut korur olmazsin derler ama ben oldum tekrat neden bu kadar geciktigini merak ettigim icin bi sormak istedim cok tesekkur ederim bi nebze ferahladim ❤

Back
X