- 29 Mayıs 2024
- 2.640
- 686
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Testlerim poztif çıkıyor dün negatifdi ilişkinin 12.gunu bugün 3gunlik regl gecikmesi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu buraya yazar mısın baslıga degıl ne yazdıgını okuyamadım anlayamadımTestlerim poztif çıkıyor dün negatifdi ilişkinin 12.gunu bugün 3gunlik regl gecikmesi var
Geçen sene Ağustosun ilk haftası düşük yaptım ve tam 1 sene sonra 3gun geciktim bugün yaptığım kaset testler ve erken gebelikte silik çizgi gördüm bebeğimi kaybettim ay ve hafta içinde hamile olabilirim kan verecem yarın duanızı esirgemeyin benden onu anlatmak istemistimkonuyu buraya yazar mısın baslıga degıl ne yazdıgını okuyamadım anlayamadım
ama ılıskı ustunden 12 gun gectı demıssın basa ılıskı olmadı mı 17 18 gun once de ? 12 gun once yumurtlama olsa tutsa da tutmasa da daha bı kac gunun kalır adete.Geçen sene Ağustosun ilk haftası düşük yaptım ve tam 1 sene sonra 3gun geciktim bugün yaptığım kaset testler ve erken gebelikte silik çizgi gördüm bebeğimi kaybettim ay ve hafta içinde hamile olabilirim kan verecem yarın duanızı esirgemeyin benden onu anlatmak istemistim
Yumurtlama takibi yapmadım bu ay elimde olan ovulasyon ile reglme.10 gün kala koyu çizgi gördüm 21 22sinde 23unde ilişki oldu 25de yeni ovulasyon testim geldi ve silikti bugün iliskinin üstünden 12 gün geçiyor onu anlatmak istedimama ılıskı ustunden 12 gun gectı demıssın basa ılıskı olmadı mı 17 18 gun once de ? 12 gun once yumurtlama olsa tutsa da tutmasa da daha bı kac gunun kalır adete.
Testilerim poztif bugün dün negatifdi varla yok arasi bugün daha netama ılıskı ustunden 12 gun gectı demıssın basa ılıskı olmadı mı 17 18 gun once de ? 12 gun once yumurtlama olsa tutsa da tutmasa da daha bı kac gunun kalır adete.
e o zaman bı kan ver. ay cok sevınırım adına.:)) bazı testler yanıltıyor o yuzden kan ver dedım :) . eger atarsan burda arkadaslar da degerlendırır ^^Testilerim poztif bugün dün negatifdi varla yok arasi bugün daha net
Tabii atayım çıplak gözle daha net görüyorum bugün gitirmde kapalidi kabin yarın sağlık ocağına verecem kan en kesin sonuç ama belirtilerinde var gibi sırt ağrısı aol kasikda ağrı bel ağrısı uzun oturunca ve ayakta kalınca sancı fena oluyor bakalıme o zaman bı kan ver. ay cok sevınırım adına.:)) bazı testler yanıltıyor . eger atarsan burda arkadaslar da degerlendırır ^^
ben de uzun yıllar lh testı takıbı yaptım benım catladıgı gunden sonra 15. gun adet olurum mesela. senın de 14 falansa 9 gun kala dedıgın tarıhte catlamıs olsa bı kac gun adet tarıhın sapma yasar. daha adetın gecıkmemıs o yuzden o kadar az cızgı cıkıyordur :)Yumurtlama takibi yapmadım bu ay elimde olan ovulasyon ile reglme.10 gün kala koyu çizgi gördüm 21 22sinde 23unde ilişki oldu 25de yeni ovulasyon testim geldi ve silikti bugün iliskinin üstünden 12 gün geçiyor onu anlatmak istedim
evet golge gibi bişi goruyorum ben de:) yarın yaptıgında ınsalah daha da pembıslı bısı cıkar :)3 dk icinde çıktı bu
Varsada çok çok yeni 30 günde bir olurum geç yumurtlama oldu veya ikinci bilemiyorum ilk gebeliğim de 2 kes yumurtlmaa olmuştu pcos da var bende ama regllerim sapmaz ovulasyon da dalgalanma vs olmaz ilk gebeligimi de ovulasyon ile kaldimben de uzun yıllar lh testı takıbı yaptım benım catladıgı gunden sonra 15. gun adet olurum mesela. senın de 14 falansa 9 gun kala dedıgın tarıhte catlamıs olsa bı kac gun adet tarıhın sapma yasar. daha adetın gecıkmemıs o yuzden o kadar az cızgı cıkıyordur :)
İnşallah cnm.yarin belli olur kan verecem.esimi kandiriraam.gece de verebilirimevet golge gibi bişi goruyorum ben de:) yarın yaptıgında ınsalah daha da pembıslı bısı cıkar :)
Testlerim poztif çıkıyor dün negatifdi ilişkinin 12.gunu bugün 3gunlik regl gecikmesi var
Çok tşk ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınRabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin![]()
Hamileyimevet golge gibi bişi goruyorum ben de:) yarın yaptıgında ınsalah daha da pembıslı bısı cıkar :)
AAAAAAĞĞĞĞĞ cok sevındım asırı sevındım kan mı verdın ay saglıkla gelsın ınsallahHamileyim
Evet canım tahmin ettiğim gibi 12gun dedim ya değeri 10 daha yeni yerlesmis şimdi dahile gittim kadın doğuma şeker hastasıyım ve ilkini bu yzuden kaybetti. Geç kaldım sonuçları bekliom tekrar Ka verecem tokluk şekeri sonra insuline geçirir herhalde beni cumadq tekrwr kan vercem ielrleyise bakacak Dr normal muane etti ksit va varmı yumeutladik rahim nasıl diye gayet güzel dedi 23une kese için gün verdi çok tatlı bir dr memnunm ikisndendeAAAAAAĞĞĞĞĞ cok sevındım asırı sevındım kan mı verdın ay saglıkla gelsın ınsallah![]()
allahım gonlune gore versın ınsallah. hayırlısıyla kalp atısını da duy ^^ 23 3 hafta sonra yanı sen kalp atısına cagrılmıssın heralde. 10 gun sonra tekrar kan ver ve 3000 gıbı bır bhcg oldugunda kese gorunur hale gelıcek 10 gunluk sure o da :)Evet canım tahmin ettiğim gibi 12gun dedim ya değeri 10 daha yeni yerlesmis şimdi dahile gittim kadın doğuma şeker hastasıyım ve ilkini bu yzuden kaybetti. Geç kaldım sonuçları bekliom tekrar Ka verecem tokluk şekeri sonra insuline geçirir herhalde beni cumadq tekrwr kan vercem ielrleyise bakacak Dr normal muane etti ksit va varmı yumeutladik rahim nasıl diye gayet güzel dedi 23une kese için gün verdi çok tatlı bir dr memnunm ikisndende
Dr hesaplama yaptı cuma kan verecem artışa bakacak hafata 1 23 ünde usgdr kese görünür dedi 23 üne gün verdi 4gunkuk gecikme var büyük ihtimalle geç döllenme yani adete 10 gün kala hamile kalmışım ben ondan yeni tutunmus Dr da şaşırdı 10 değeri görünce ama ilkinde olduğu gibi 2 hafta beklemedim hemen dahiliye ve kadın doğuma gittim benim diyabetren dolayı riskli genelige giriyor ve insüline başlamam lazım ilkini bu yüzden kaybettim şekerdenallahım gonlune gore versın ınsallah. hayırlısıyla kalp atısını da duy ^^ 23 3 hafta sonra yanı sen kalp atısına cagrılmıssın heralde. 10 gun sonra tekrar kan ver ve 3000 gıbı bır bhcg oldugunda kese gorunur hale gelıcek 10 gunluk sure o da :)